دعوا هم نشه به احتمال 99% تاپیک بسته میشه!!! میگن تو همون تاپیک مقایسه کنید!نقل قول:
دعوا هم نشه به احتمال 99% تاپیک بسته میشه!!! میگن تو همون تاپیک مقایسه کنید!نقل قول:
باید به کدوم یک از این افراد PM بزنم برای تاپیک ؟نقل قول:
farshidshd, karin, magmagf, Marichka
نقل قول:
وای وای وای وای . امیر جون نبینم ناراحت باشی . باز افسرده شدی یه چیزی گفتی . توروخدا موج منفی نده . بگو :
اگه زندگی دشواره من از اون سخت ترم .
راست میگه بابا به موفقیتی که در گرو و انتظار تلاشته فکر کن.....نقل قول:
خستگی رو خودت القا می کنی و بهش میدون میدی
فکر کنم MAGMAGF باشه ولی بیخیال تاپیک الان تاپیک بزنی غیر از استرس هیچ سودی نداره! همه به کتابایی که داریم شک میکنیم خلاصه دوباره کرم کتاب میگیریم:31: بمون بعد کنکور از کتابایی که واقعا نتیجه گرفتیم تو یه تاپیک گروهی لیست میکنیم تا دوستان سومی استفاده کنن:46:نقل قول:
دقیقا موافقم الان اگه بخواییم اینکارو بکنیم ضررهنقل قول:
تقریبا اینجوری میشه که من فلان کتابو می خونم ولی دقیق نمی خونم و نمیفهمم چی گفته با خودم میگم ولش کن بابا این کتاب خوب نیست فلانی گفت که بهمان کتاب خوبه منم برم همونو بگیرم
حالا اگه حجم اون کتاب زیاد باشه که دیگه به بقیه هم نمی رسم تازه کی گفته که من حرفای اون نویسنده رو خوب می فهمم
نمونش خودم همه میگن شیمی آموزش مبتکران خوبه (فقط شیمی 3 رو دارم)ولی من نمی فهمم چی میگه به همین خاطر رفتم رمزینه تالیف شکیباییان رو گرفتم که شیمی 2 و پیش 1 هم از همون داشتم و نتیجه گرفته بودم حالا خیلی شیمی 3 بهتر شده برام
این فکر منطقی تره . منم چند بار تصمیم گرفتم شبیه همچین تاپیکی رو بزنم (حدودای دی ماه) ولی بنظرم رسید تاپیکیه که یا جواب نمیده یا بقول شما بچه هارو از درسشون منحرف میکنه و کرم کتاب گرفتن ....نقل قول:
خلاصه بعد از کنکور هرکی بیاد بگه چه کتابی مناسبتره و چه مزایا و معایبی داره (ترجیحا یه تاپیک جدا . اینجا شتر با بارش زخمی میشه:27:)
سلام!من حدود 2 ماه پیش اینجا دیدم بچه ها خیلی از کتاب آموزش حسابان آقای عباس امیدوار تعریف می کنند. منم رفتم جلد 2 این کتاب چاپ 88 رو خریدم خیلی هم راضی بودم. ولی امروز که رفتم جلد اولش رو بخرم دیدم چاپ 87 رو داره. وقتی از فروشنده پرسیدم چرا 88 رو ندارید گفت چون کتاب پرفروشی نیست واسه همین 88 نیومده. منم دیگه از خریدش منصرف شدم و نگرفتمش. حالا به نظر شما چیکار کنم؟بخرم یا نه؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
منم دو سه ماه پیش خریدم چاپ 87 بود.حتما بگیر(اگه سومی)نقل قول:
راستی جایی نیست که بتونیم جوابای سوالای بدون پاسخحسابان آقای عباس امیدوار دانلود کنیم؟
نقل قول:
سلام!
من حدود 2 ماه پیش اینجا دیدم بچه ها خیلی از کتاب آموزش حسابان آقای عباس امیدوار تعریف می کنند. منم رفتم جلد 2 این کتاب چاپ 88 رو خریدم خیلی هم راضی بودم. ولی امروز که رفتم جلد اولش رو بخرم دیدم چاپ 87 رو داره. وقتی از فروشنده پرسیدم چرا 88 رو ندارید گفت چون کتاب پرفروشی نیست واسه همین 88 نیومده. منم دیگه از خریدش منصرف شدم و نگرفتمش. حالا به نظر شما چیکار کنم؟
بخرم یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
همون 87 رو بگیر من چاپ 87 رو دارم خوبه.