سدان بود
متاسفانه نذاشت که فیلم یا عکس بگیرم سعی میکنم دفعه بعدی که 1یا2هفته بعد میرم پیشش هم شمارشو بااجازه خودش هم عکس هارو بزارم
که اگه از دوستان کسی قصد خرید داشت راحت باشه
Printable View
سدان بود
متاسفانه نذاشت که فیلم یا عکس بگیرم سعی میکنم دفعه بعدی که 1یا2هفته بعد میرم پیشش هم شمارشو بااجازه خودش هم عکس هارو بزارم
که اگه از دوستان کسی قصد خرید داشت راحت باشه
راستی داشبورد مونت کارلو رو کامل باز کردم
متاسفانه صاحب قبلیش
تنها واسش مهم بوده که ماشینش خوب کار کنه از لحاظ
موتوری
و بقیه سیم میما
هرچی خوشش نیومده
از پشت قطع کرده به هرحال خبری نیست قابل حله
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
واسه لاستیکاش هم قراره شماره 235بگیرم الان 215 روشه
215 خیلی کوچیکه زودتر عوضش کن
چند وقت پیش رفیقم برای کاپریسش 235 دور سفید خط پهن خرید 510 تومن
=====
منم تصمیم دارم لاستیکهای ایمپالا رو نو کنم البته من 225 میگیرم
قیمت کردم جفتی 220 تومن
نقل قول:
فردا دارم میرم کارای پلاکشو انجام بدم نمیدونم قراره به چی گیر بدن
دوست عزیز کامارو
از راهنمایی شما ممنون
الان که آدرس دادی شناختم کیو میگی تو اهواز به اسم سعدون ما میشناسیمش
بله همان سعدون (سعيد ) نواصر..سالهاست با هم آشناييم..خيلي چيزها رو خودش از امارات مياره و كلا كارش بد نيست..قابل اعتماده البته يه ذره هم پولكيه!! ولي در كل من كه تا الان ازش بدي نديدم..
سلام کامارو خاننقل قول:
والا من بیشتر از همه موستانگ و می پسندم یا اون از اون بیوک ها که پشت قایقی هست فکر کنم اسمش ویریرا باشه یا هم چین چیزای وازلحاظ تمیزی هم که هر تمیز تر بهتر چوا هیچی حالیم نیست و تازه می خوام شروع کنم از لحاظ پولی هم تا 7و8 تومن می شه جور کرد
خیلی ممنونم راهنمایی کنید
خب..!!!! شما دست روي چه چيزي گذاشتي!!!! بيوك ريويرا دم قايقي!!!نقل قول:
سلام کامارو خان
والا من بیشتر از همه موستانگ و می پسندم یا اون از اون بیوک ها که پشت قایقی هست فکر کنم اسمش ویریرا باشه یا هم چین چیزای وازلحاظ تمیزی هم که هر تمیز تر بهتر چوا هیچی حالیم نیست و تازه می خوام شروع کنم از لحاظ پولی هم تا 7و8 تومن می شه جور کرد
خیلی ممنونم راهنمایی کنید
چي بگم؟؟!! اگر دنبال كامارو يا پونتياك بودي ميشد با اون مقدار پول يه چيز مناسب پيدا كرد...در مورد ماستنگ هم چندان بد نيست و شايد بشه مك وان مرتب و يا نزديك به مرتب رو براي بازسازي و درست كردن پيدا كرد البته ماستنگ خيلي كمتره و بايد بيشتر بگردي و مايه بگذاري..
اما ريويرا.....اونهم دم قايقي....
اگه دنبال اين هستي كه يه تميز بخري و سوار بشي حداقل بايد 14 يا 15 تومان نقد داشته باشي..من نيمگم اينقدر ميارزه يا نميارزه چون فعلا خيلي خيلي كم يابه و به اين مفتيها حتي نميشه ديدش چه برسه به خريدن و سوار شدن!! من كه سالهاست دنبالشم يكي بگيرم و بازسازي كنم!! پست 1000 من رو خواندي كه؟؟؟!!!
خب با اين تفاضيل شما براي ريويرا يا بايد مايه رو بيشتر كني يا خيلي بگرديد يكي پيدا بكني كه بشه بازسازي كرد و ارزانتر خريدش..مثلا 5 يا 6 تومان..البته اگر شانس بياري و كسي زودتر پيداش نكنه!!
شما چه شهري هستين؟ يه مقداري از وضعيت خودروهاي آمريكايي شهر خودتان براي ما اينجا بنويس و البته اگر عكس هم از اونها بگذاري خيلي جالبتر ميشه..
يك مدتيه دارم دنبال مقالات خودرو دهه 60 و 70 ميلادي ميگردم ..توي همان دانشمندهاي قديمي.چيزهاي جالبي پيدا ميكنم و اينجا مينويسم مثل همان قضيه آشنايي من با بيوك ريويرا.
گاهي اوقات مطالبي رو ميشه اينجور جاها پيدا كرد ! مثلا اين يكي از اونهاست:
فورد ماستنگ كه در دهه 60 ساخته شده( و احتمالا نمونه اوليه بوده)به نام ALLERGO 11
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کامارو جان از اونجا که فروشنده لوازم یدکی هستید احتمالآ اسپری کاربرات شوی هم دارید
میشه یکم در رابطه باهاش توضیح بدید؟
مثلآ طریقه مصرفش
و اینکه آیا واقعا تاثیر داره و ضرر داره یا نه؟
ممنون.
اسپري كاربراتور شور در كل خوبه..هم براي زماني كه كارب را باز كرديم و تكه تكه شده و تميزش كنيم..هم زماني كه بسته شده روي موتور و يك جا ميخواهيم تميز بشه..من بيشتر طبق دستور العمل روي اون كار ميكنم يعني ميگذارم موتور روشن باشه و كم كم توي دهنه كارب اسپري ميكنم..البته كم كم تا موتور خفه نكنه..اينجوري مجراها و سوزن و ژيگلورها هم تميز ميشه..تاثيرش هم در كل خوبه البته گاهي هيچ چيزي نميتونه مثل يه سرويس كامل كارب اونو تميز كنه اما من اعتقاد دارم تا زماني كه مشكل حادي براي كارب بوجود نيامده نبايد بيخودي بازش كرد و از تنظيم خارج بشه..براي تميز كردنش همين اسپري چيز خوبيه..بخصوص كه با فشار هم ميپاشه راحت تمام جرمهاي روي سطح كارب رو پاك ميكنه..