ساعت 8 حتما باید دیسی کنید وگرنه حجمتون میپره
نمیدونم چجوریاس انگار اگه بعد از 8 دیسی نکنیم تصاعدی میره بالا هر چقدر که استفاده میکنیم
واسه من که هر سری 100 تا 150 تا پریده
Printable View
ساعت 8 حتما باید دیسی کنید وگرنه حجمتون میپره
نمیدونم چجوریاس انگار اگه بعد از 8 دیسی نکنیم تصاعدی میره بالا هر چقدر که استفاده میکنیم
واسه من که هر سری 100 تا 150 تا پریده
سلام
دوستان احیانا سرعت شما هم کمی زیاد شده؟سرعت من امروز دوباره از 65 به طرفای 100 رسیده امیدوارم بعد از یکی دو روز مثل دفعه ی پیش کمش نکنن حوصله ی بازی های اسیاتک رو ندارم(جالب اینه هر وقت هم سر عتا زیاد میشه پینگا افتضاح میشه)
نمیشه به این تایپیک نظرسنجی اضافه کرد؟
تایپیک بعدیه آسیاتک رو با نظر سنجی بزارید
در رابطه با خوب یا بد بودن آسیاتک تا مشت محکمی باشه بر دهان نظرسنجی سانسوریه آسیاتک!
مثل اینکه نظرسنجی خیلی دوس دارن
مطمئن هستید اینطوریه؟؟؟؟؟؟!!!!!:2:نقل قول:
من زیاد از 7 یه سره تا 9 یا 10 استفاده کردم:2:
من با dumeter اندازه می گیرم ، همیشه رو 800 اکانت من 1 گیگ تمام می کنه ، پشتیبانی هم قبول نمی کنه
1- حرفی ندارم.نقل قول:
2- پس یعنی توی شریعتی، کوچه الهیه هستین:31::46:؟
نه، ربطی نداره. شما باید به مخابرات نزدیک باشی:31:! خط تلفن خونتون میره مخابرات، نه توی شرکت شاتل
صد در صد البته من 2 تا 8 چند گیگ دانلود میکنم یعنی میزارم رو فول دانلود تا ثانیه اخرنقل قول:
اینو مطمئنم که سیستمشون ایراد داره
و احساس میکنم از 2 تا 8 نیست رایگان :31: یکم اینور اونوره
یه autopower میخوای که باهاش یه فایل رو باز کنه ساعت 8 نت رو دیسی کنه فایلش تو اون تایپیک اموزشی هس فک کنم
نیازی هم به auto connect نیست خود ویندوز توی اینترنت آپشن
یه گزینه داره
always dial my default connection
که نت رو همیشه کانکت میکنه (که فکر نمیکنم نیازی داشته باشی)
یه networx میخوای که اندازه گیری کنه networx یا dumeter حتما باید روی کانکشن اصلی تنظیم بشه نه روی شبکه
قسمت Setting شبانه رایگانتو میزاری روی on-peak و بقیه شم off-peak که البته بر عکسشم فرقی نداره با at a glance هم میتونی همه اپلود دانلوداتو ببینی
:2:دوستان شبا سرعت من خیلی افتضاح یه بار تو 7 ساعت با سرعت 256 تونستم فقط 100 مگ دانلود کنم مگه نمیگفتن برای اینکه سرعت شبانه زیاد بشه شبانه رو از 2حساب میکنن بهتر نشده هیچ بدتر هم شده:2:
من یک مگ دارم سرعت دانلودم رفته بالا 220 ....:دی