سلامنقل قول:
چه جوري ميشه اون ايميلهايي كه برات رسيده رو پاك كرد يا چه جوري ميشه ديگه برات اونا نياد ؟؟
نوعش و سايتش رو هم نگفتي آيا گروههاي ياهو هست يا جاي ديگه ؟؟؟
Printable View
سلامنقل قول:
چه جوري ميشه اون ايميلهايي كه برات رسيده رو پاك كرد يا چه جوري ميشه ديگه برات اونا نياد ؟؟
نوعش و سايتش رو هم نگفتي آيا گروههاي ياهو هست يا جاي ديگه ؟؟؟
سلام دوستان من می خواهم از کافی نت آدی و پسورد یکی رو که قبل از من چت کرده رو به دست بیاورم. اگه بشه اد لیست و اینکه با هر کسی در مورد چی چت کرده رو هم بشه بدست آورد خیلی باحال میشه به طوری که خودش نفهمه و من بتونم فقط اون رو کنترلش کنم حالا یا بعد از اون بشینم پشت اون دستگاه و اطلاعاتش را به دست بیاورم یا از جای دیگه بعد از اینکه آف شد من با آی دی اون وارد بشم و مطالب بالا را از توی یاهو در بیاورم.
مهمتر از همه به دست آوردن آی دی و پسوردش هست.
با تشکر ممنون از اینکه پاسخ می دهید.
نميدونم يه گروهه كه هر دفعه كلي ايميل ميزنه
سلام
دوستان من یک برنامه ای می خوام که با اون بتونم چندتا یاهو مسنجر باز کنم و بعد با چندتا آیدی همزمان چت
کنم دوستان اگه سراغ دارن لینک دانلودشو برام بزارن ممنون می شم لطف کنید یه برنامه برام بزارید که واقعا
کار کنه چون تو اکثر سایت ها که دانلود کردم کار نداد یعنی اجرا می کرد ولی جواب نمی داد
ممنون
سلام دوست من
این تاپیک به بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل شد .
موفق باشید .
من اصلا از یاهو مسنجر دیگه استفاده نمی کنم پر از هکر و ویروسه
میتونی بری تو صفحه گروهش و عضویت خودت رو لغو کنی تا دیگه ایمیل نیادنقل قول:
سلامنقل قول:
تاييد ميشه هر گروهي هم براي عضويت و هم براي لغو اون يه قسمتي داره كه ميتوني با سرزدن به اون عضويتت رو لغو كني
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما كافيه در رجيستري و اونم توي مسير زير يه كليد از نوع DWORD و به نام Plural بسازي و مقدارش رو 1 بدي تا كار حل بشه و نرمافزار هم نميخواد نصب كني
HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\test
موفق باشي
سلام این خیلی اسونه
فایل زیر رو دانلود کن حجمش خیلی خیلی کمه سه سوت دان میشه
کافیه فقط اجراش کنی
روی تمام ورژنها ی یاهو حتی یاهو 9 هم جواب میده بعد هر چقدر مسنجر که دوست داری باز کن با هر چقدر ایدی
موفق باشی
رمز فایل زیپ شدهلینک دانلودکد:www.ashiyane.org
کد:http://shirdel.persiangig.com/%DA%A9%D8%B1%DA%A9/multiyahoo.zip