سلام خدمت اساتيد.
يه چند روزي هست كه key آنتي ويروس بسته شده حالا كه امروز ميخواستم عوضش كنم هر كار كردم نميشه فقط گزينه Delete داره و نميشه جايگزين كرد . پاك هم نميشه . لطفا راهنمايي كنيد
تشكر
Printable View
سلام خدمت اساتيد.
يه چند روزي هست كه key آنتي ويروس بسته شده حالا كه امروز ميخواستم عوضش كنم هر كار كردم نميشه فقط گزينه Delete داره و نميشه جايگزين كرد . پاك هم نميشه . لطفا راهنمايي كنيد
تشكر
نقل قول:کد:http://gsi.kaspersky.fr/lire.php?hl=en&file=c76e02e84f5a610ddf6b5e68f52f8c72&Microsoft=1
با سلام به همه دوستان
1.من کسپر 2009 را نصب کردم. هر 4-5 دقیقه پیغام خطای زیر را میده.
اصلا نه میتونم باهاش اسکن کنم نه میتونم آپدیتش کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم.در سیف مود هم همین پیغام را میده.
حتی وقتی میبندمش هم بازم این پیغام را میده.
2.روی یک سیستم دیگه هم نصب کردم و اسکن کردم و بعد پاکش کردم .وقتی ریست کرد و دوباره ویندوز بالا اومد پورت یو اس بی را نمیشناخت.
چی کار کنم؟
نقل قول:
شما هر دو كليدي را كه در حال حاضر در كاسپر خود داريد را حذف كنيد تا امكان جايگزين كردن كليد جديد فراهم بشه.
شما از چه ويندوزي استفاده ميكنيد.آيا نرم افزار امنيتي ديگه اي در سيستم خود داريد؟از كدام نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟قبلا از چه آنتي ويروسي استفاده ميكرديد؟نقل قول:
سرویس پک 3.
قبلش نود 32 که پاکش کردم و کسپر 2009 ریختم.
8.0.0.454_Final ورژن
هیچ نرم افزار امنیتی دیگری هم ندارم
با تشکر
ويندوز XP SP3 مشكلي با آنتي ويروس كاسپر نداره.NOD32 را هم كه پاك كرده ايد و قاعدتا نبايد مشكلي در اين زمينه وجود داشته باشه.توصيه ميكنم يكبار از امكان Repair كردن كاسپر استفاده كنيد.از طريق مسير زير:نقل قول:
Start Menu.....>All Programs......>Kaspersky Antivirus.....>Modify , Repair or Remove
وقتي روي گزينه Modify,Repair or Remove كليك كرديد در پنجره جديدي كه باز ميشه گزينه Repair رو انتخاب كنيد تا اگر مشكلي در ساختار كاسپر هست برطرف بشه و به اصطلاح يك خود ترميمي انجام بشه.
سلام
دوستان من دیروز نسخه تریال kis رو نصب کردم
key هاشم ریختم و از این بابت مشکلی نیست
اما چند تا سوال دارم :
1. میشه نسخه تریال رو به فول تبدیل کرد که همه جا ننویسه نسخه شما تریاله؟ (آخه دیده بودم گفتید نسخه فول با تریال فرقش فقط در اینه که فول نیاز به key نداره اما تریال نیاز داره و هیچ فرق دیگه ای ندارن)
2. کشت منو از بس گیر داد به نرمافزارهام
مثلا Quick Smail 3 رو کی لاگر میشناسه (مگه هست؟ اگه هست بگید پاکش کنم)
یا تو یاهو یکی فایلی بخواد بفرسته جلوشو میگیره و 10 بار پیغام میده
یا وقتی دارم نرم افزاری نصب میکنم حالا هر چی که باشه 10 بار پیغام میده و میره رو اعصابم
نمیشه کاری کرد بیخیال ما بشه ؟ :دی
سوال سومی هم داشتم یادم نمیاد
یادم اومد میپرسم
ممنون
این هم لینک اطلاعیه کسپرسکی در این زمینهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مورد خاصی در گزارش سیستم شما ندیدمنقل قول:
شما ویندوز رو فرمت کردید و مجددا کسپرسکی را نصب کردید یا صرفا ویندوز رو Re-Install کردید؟
آیا از کرک برای کسپرسکی استفاده میکنید یا خیر؟
1. تنها تفاوت عمده نسخه تریال با خریداری شده ارژینال در مدت زمان استفاده استنقل قول:
شما وقتی محصولی رو بصورت تریال استفاده می کنید ، یعنی به مدت یکماه بصورت رایگان قادرید از آپدیت آن استفاده کنید
اما در نسخه خریداری شده ، شما به مدت یکسال به راحتی محصول را آپدیت کرده و همچنین از پشتیبانی کسپرسکی استفاده میکند
خب اگر نمی خواهید بصورت تریال استفاده کنید ، یا باید محصول را بخرید یا اینکه از Key های منتشر شده استفاده کنید
این Key ها مدت زمانی کارکرد مطمئنی ندارند (3 روز ، 1هفته ، 2 هفته ... اصلا مشخص نیست )
2. شما برنامه مزبور به Trusred Zone کسپرسکی وارد کنید
من keyی که ریختم لایسنسم رو تا 7/3/2009 نوشته
خوب اگه یک نرم افزار بود اینحرف شما منطقی بودنقل قول:
2. شما برنامه مزبور به Trusred Zone کسپرسکی وارد کنید
اما من هر ساعت 20 تا نرم افزار باز میکنم باید واسه تک تک این کار رو بکنم که حاظرم سیستم از ویروس خفه بشه اما این کار رو نکنم :دی
application fil tering رو غیر فعال کردم رفت پیکارش :دی