عزیز این متخصص که میگی چیجوری میشه گیرش اورد/هزینش چیجوریه؟نقل قول:
Printable View
عزیز این متخصص که میگی چیجوری میشه گیرش اورد/هزینش چیجوریه؟نقل قول:
ممنونم. پس نگران نباشم که هاردم ممکنه بسوزه یا خراب شه؟نقل قول:
(رضا امیر)
سلام دوست من
من هر از گاهی به این مکان سری میزنم دوستانی بودند که راهنمایی می کردند . من فقط جهت ... میام
خوب
SMART نمیسوزه
فقط مثل یک دفترچه می مونه که توش می نویسند خوب چیزهای مختلف می نویسند مثلا" برای هارد شما میزان خطا ها را می نویسند. حالا اگر خطاها زیاد باشه مسلم پیغام خطا می گیرید.
در مورد هارد شما تنها چیز غیر عادی صدای هارد است و آنهم باید بوسیله یک متخصص چک شود. صدا می تونه از خیلی چیزها باشه از پلتر و هد و برد و .... باید چک بشه.
موفق باشید.
ممنون/خودم با نصب یه ویندوز دیگه ردیفش کردم:8:نقل قول:
دوستان كسي ديگه جايي آشنا نداره كه pc3000 داشته باشه و يه قيمت درست درمون به من بده و كارشم درست باشه؟:mellow:
سلام دوستان من یه هارد اکسترنال توشیبا 500 گیگ دارم که هر کاری میکنم فورمت نمیشه یعنی وقتی روی درایو کلیک میکنم پیغام میده که خالی هست و دیسک را قرار بدهیت همچنین وقتی فرمت میخوام بکنم هم همین پیغام رو میده ،با برنامه های مختلفی سعی کردم فرمتش بکنم که نشد مثلا HP Low Level Format یا Arconis Disk Director و Paragon Disk Manager که 2 تا آخری اصلا هاردمو تشخیص هم ندادن و فقط هارد اصلی سیستمو میارن در ضمن با یه برنامه ریکاوری خواستم اطلاعاتشو برگردونم که تا نصفش وقتی رفت بعدش ارور میده ،دوستان آیا امیدی به درست شدنش هست؟ و میشه اطلاعاتشو برگردوند؟ مرسی
با سلام
هاردم مشكل داره.سيستم با هارد بالا نمياد مينويسه s.m.a.r.t capable but disabled
ولي وقتي هاردو درميارم بدون هارد تا مرحله بارتيشن بندي بالا مياد لطفا كمكم كنيد مشكلش نرم افزاريه ؟
ميشه درستش كرد خودم ترسيدم دست بزنم اين دوروزه دو تا مادربورد سوزونده
در مورد نحوه خراب شدنشم بكم كه يه بارتيشن داشت كه مرج نميشد توش ويندوز نصبيدم بالا نيومد...
برين تو سايت توشيبا مدل هاردتونو جست و جو كنيد اگه براش فيرم وري داده فيرم ور رو آپديت كنيد ببينيد نتيجه ميده؟نقل قول:
اول برين تو بايوس سيستمتون ببينيد قابليت smart براي هارد فعاله يا نه.نقل قول:
اگه اونجا مشكلي نداره اگه اطلاعاتي ندارين mbr هارد رو ريپير يا دوباره سازي كنيد يا با partition table doctor اسكن و ريپير كنيد.
اگه به نتيجه اي نرسيديد اعلام كنيد.
من که نتونستم مدلشو پیدا بکنم اگر میشه یکی از دوستان چک بکنه مدلش این هست :
PN:E05A050CAU2AK
S/N:514PT25LTMC3
500 GB
اینارو تونستم پشتش پیدا بکنم آخه کارتونشو گم کردم مرسی
نقل قول:
با تشکر استاد عزیز ! لب تاب را با چارجر روشن کردم بعدآ میخواستم با EDGE MODEM به انترنت وصل شوم هیچ برنامه دیگری بالا نبود
با برنامه HDD Regenerator هم یواس بی بوت ساختم با آن لب تاب را بوت کردم بد سکتور نشان میده اما Repiar نمیشه و ضمنآ در هنگام بوت همچنان صدای کلیک ماوس شنیده میشه و دیر بوت میشه
منظرم