2 تا سوال داشتم :
1. VPI/VCI که پیشنهاد میکنین، چیه ؟؟ خود پشتیبانی که گفت 8/35؛
2. مقدار MTU توی سرعت دانلود یا لود صفحات ول تاثییری داره؟؟
Printable View
2 تا سوال داشتم :
1. VPI/VCI که پیشنهاد میکنین، چیه ؟؟ خود پشتیبانی که گفت 8/35؛
2. مقدار MTU توی سرعت دانلود یا لود صفحات ول تاثییری داره؟؟
همونی که خودش گفته باید بزنی ، چیز دیگه ای بزنی فکر نکنم بتونی وصل شی .نقل قول:
البته اکثر سرویس دهنده ها 0/35 یا همون PVC2 هستن ، حالا نمیدونم چر این 8/35 ـه !
بعضی از مودما خودشون اتوماتیک vpi/vci رو تنظیم میکنننقل قول:
سلام
سوال دارم اگه میشه من رو راهنمایی کنید....
من پنج شهریور درخواست فسخ رو به شاتل فرستاد بعد از کلی الافی که کشیدم بیستم گفتن از رانژه خارج شده در حالی که چراغ adsl مودم روشن بود زنگ زدم فن اوا که بگم خط رو رانژه کنه که گفت خط دایر هست!!! و یوزر و پسورد رو داد ولی هر چی تلاش کردیم به نت وصل نمیشه زنگ زدم پشتیبانی فنیش و چند راه گفت باز هم نشد اخر سر گفت مشکل از شرکت قبلیه و هنوز به طور کامل خط تخلیه نشده زنگ زدم شاتل گفت کامل تخلیه شده همون موقع یادم افتاد که برج ما با شاتل قرار داد بسته و یه دستگاه بزرگ از شاتل توی برج ما هست که گفتش ربطی نداره به اون شما میتونید هر موقع خواستید فسخ کنید این فن اوا هم همش میپیچونه میگه داریم برسی میکنیم!
بگید چی کار کنم دارم دیوانه میشم!!!!!اخه مگه میشه فن اوا به این سرعت رانژه کرده باشه؟!
جای دیگه هست که بشه پیگیر شد؟
سلام
دوستان سرعت شبانه فن اوا چجوریه ؟ محدودیت داره ؟ مثلا سرعت 2 مگ شب ها چقدر میشه دانلود کرد ؟
سپاس
منم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم . یوزر پس رو که داد هر چی سعی کردم وصل شم نشد فکر کنم همش ارور 691 که مال یوزر پس هست رو میداد .نقل قول:
ساعت اداری هم تموم شده بود . شنبه که شد زنگ زدم بهشون که گفتم بعد از کلی راهکار پیش پای ما که گذاشتن و جواب نداد (حالا همه چیزهایی که خودمون بلدیم رو هم میگفت) از اخر گفت بزار زنگ بزنم مخابرات .
نمیدونم چی شد و چی گفت اونور خط اما از اخر گفت خطت تو مخابرات رانژه شده بوده اما فعال نبوده یه همچین چیزی . بعد هم راحت وصل شد .
دوستان 50 60 صفحه از این تایپک رو خوندم و به این نتیجه رسیدم سرویس 512 حجمی 5 گیگ گزینه مناسبیه برای من چون شبانش هم بسیار خوبه و قیمتش هم برابر 128 صبانته!
سوالی که دارم اینه که میدن این 512 رو به کاربر معمولی بدون کارت دانشجویی و این داستانا؟
هنوز کیفیت خودشو حفظ کرده فن آوا؟
با سپاس فراوان
یک سوال یک خط جدید گرفتم اونو هم میخوام از فن آوآ بگیرم......
تو سایت فقط سرویس حجمی برای مشترکین جدید داره!!!!!!از نمایندگی هم بگیرم همینجوریه؟؟؟؟
خودم تا حالا یک مگ 3 گیگ شبانه آزمایش نکردم.....تا 500kb/s میرسه؟؟خط خودم تا 12 مگ هم ساپورت میکنه ازین لحاظ مشکلی ندارم.....
سلام من یه دو سه سالی بود مشتری مخابرات بودم که تازگیا جا زده و شبانه رو حذف کرده حالا می خام بیام تو خط فن اوا. سرعت شبانه سرویس هاش چطوره؟شبی چقدر میشه گرفت؟محدود میکنه؟ مثلا همین سرویس 512 حجم 6 گیگ ا ماهه سرعتش روزانه شبانه چطوره؟