اینجا باید سوالتو مطرح میکردی عزیزم :20::نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=99381
Printable View
اینجا باید سوالتو مطرح میکردی عزیزم :20::نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=99381
سم جون جوابتو علی داد.
نقل قول:نقل قول:
از Robert و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنونم.ولی من این سوال رو در تاپیک Resident Evil 4 مطرح کردم،اونجا به من گفتند که در این تاپیک مطرحش کنم.:20:
عجب بچه های باحالی بودند اونایی که بهت این حرف رو زدند !!!:31:نقل قول:
خوب رفیق این که دیگه معلومه !!!:20:
اگه تو رد کردم مراحل بازی گیر کردی یا یه تو یه قسمت بازی مشکلی هست که نمیدونی چجوری ردش کنی باید تو تاپیک مخصوص خودش پست بزنی تا بچه های دیگه بیان و کمکت کنن !!!:8:
اما اگه تو نصب یا اجرای بازی بعد از نصب یا مشکلات ایجاد شده وسط بازی (( مثل قطع شدن ناگهانی بازی و error دادن های گوناگون)) و از این دست مشکلات داشتی باید بری تو تاپیک (( حل مشکلات در اجرا و نصب بازیها )) و اونجا پست بدی :20:
سلام عزیزان !!:20:
آقا اینجا کسی پیدا میشه که به من بگه این open gl یعنی چی ؟؟؟ (( به کارت گرافیک ربط داره ))
امروز بعد از حدود یکماه از راه افتادن تاپیک مخصوص بازی riddick رفتم میدون ولیعصر و این بازی رو خریدم (( سه تا سی دی بود )) و راحت هم نصب کردم اما موقع اجرا پیغام خطا میده و میگه باید سیستمون از open gl که ورژنش حداقل 2/1 باشه ساپورت کنه !!!!
تا حالا شونصد تا بازی رو این سیستم آشغالم !!!!:31: نصب کردم ولی هرگز همچین پیغام خطایی ندیده بودم و خلاصه مجبور شدم که برم برای آپدیت درایور کارت گرافیک که این open gl رو ساپورت کنه و تا حالا هم از 46 مگابایت فقط ده مگابایتشو دانلود کردم !!!!:27:
البته یه تاپیک هم تو انجمن سخت افزار خواهم زد ولی گفتم شاید اینجا و بین گیمر ها کسی پیدا بشه و به من کمک کنه !!!!:11:
گرافیک من اینه :
xfx geforce 6200 -- 256 mb ddr2
و 512 مگابایت هم رم دارم !!!!
قبوا دارم سیستمم برای بازی دیگه خیلی قدیمی شده ولی بازهم اگه یه کمکی یکنین شاید تونستم این بازی رو اجرا کنم !!!
ممنونم:11:
سلام
میخواستم بدونم چرا صدای نسخه اخر ارباب حلقه ها همون که 2 تا dvd هست خش خش داره
فقط توی این بازی اینجوری میشه
فکر کنم مال یه نرم افزار باشه
دوست من در تاپیک اصلی این بازی یه فایل گذاشتند که این مشکل رو برطرف میکنه . منم اول این مشکل رو داشتم ولی با توضیحات اونا مشکلم حل شد .نقل قول:
سلام عزیزان !!
آقا اینجا کسی پیدا میشه که به من بگه این open gl یعنی چی ؟؟؟ (( به کارت گرافیک ربط داره ))
امروز بعد از حدود یکماه از راه افتادن تاپیک مخصوص بازی riddick رفتم میدون ولیعصر و این بازی رو خریدم (( سه تا سی دی بود )) و راحت هم نصب کردم اما موقع اجرا پیغام خطا میده و میگه باید سیستمون از open gl که ورژنش حداقل 2/1 باشه ساپورت کنه !!!!
تا حالا شونصد تا بازی رو این سیستم آشغالم !!!! نصب کردم ولی هرگز همچین پیغام خطایی ندیده بودم و خلاصه مجبور شدم که برم برای آپدیت درایور کارت گرافیک که این open gl رو ساپورت کنه و تا حالا هم از 46 مگابایت فقط ده مگابایتشو دانلود کردم !!!!
البته یه تاپیک هم تو انجمن سخت افزار خواهم زد ولی گفتم شاید اینجا و بین گیمر ها کسی پیدا بشه و به من کمک کنه !!!!
گرافیک من اینه :
xfx geforce 6200 -- 256 mb ddr2
و 512 مگابایت هم رم دارم !!!!
قبوا دارم سیستمم برای بازی دیگه خیلی قدیمی شده ولی بازهم اگه یه کمکی یکنین شاید تونستم این بازی رو اجرا کنم !!!
ممنونم
در كمال نااميدي يه سوال داشتم:
اگه كسي تا حالا فاينال فانتازي شماره 11 رو به طور آنلاين بازي كرده يه دستي به سر من هم بكشه، كه چه طوري ميتونم يه اكانت باز كنم. البته تا يه جايي ميرم ولي چون بازي رو داونلود كردم كد ريجستر كردن رو كه روي پاكت سي دي بايد باشه، ندارم تا مراحل ريجستر رو تكميل كنم. اگه كسي كد ريجسترش رو داره كمك كنه.
با سلام!نقل قول:
عزیز خب درخواست کرک بده .... احتمالا رجیستر میشه!