من محدود شدم یعنی ساعت 1 سرعت دان رو 5 کیلو هست و وقتی صبح ساعت 6 امتحان کردم سرعت رو 60 تا 70 هست یعنی از ساعت چند سرعت رو بالا میبرن؟ :n13:
Printable View
من محدود شدم یعنی ساعت 1 سرعت دان رو 5 کیلو هست و وقتی صبح ساعت 6 امتحان کردم سرعت رو 60 تا 70 هست یعنی از ساعت چند سرعت رو بالا میبرن؟ :n13:
سلام من چند ماه پیش شاتل داشتم حالا اینترنتم را عوض کردم و از یه شرکت دیگه خریدم اما موقعی که میخوام برم صفحه ورزش 3 یه دفعه یه صفحه ای میاد که موقعی اینترنت شاتل تموم میشه بالا میاد باید چکار کنم تا نیاد دیگه
از ساعت 3:30 سرعت بر میگرده ولی اگه مثل من از اون ساعت به بعد هم دانلود کنی کلا محدودیت تا خوده ساعت 8 میشه و به ناچار مانند خوده بنده باید حجم بخری . اگه میخوای همینم از دست نره چند شب در میون دانلود داشته باش.نقل قول:
کش و history مرورگرتو پاک کننقل قول:
تا کی این محدودیت ادامه داره ؟ :n27:نقل قول:
3 گیگ تو صف دان دارم چند هفته دیگع یعنی صبر کنم تا تموم شه :n30:
معلوم نیست تا کی ادامه داره ولی باید یک دوره دوره طول بکشه مثلا برا اونایی که یک ماه دارن یک ماه .:n02:نقل قول:
فقط چند شب دانلود نداشته باش از تمام پهنای باند هم استفاده نکن با IDM لیمیتش کن مثلا سرعتت اگه 128 هست نصفش کن پشت سر هم دانلود نکن.:n10:
یعنی غیر از شاتل که مارو محدود میکنه خودمون هم یاید خودمون رو محدود کنیم:n19:
ميخواستم برم يه مگ بگيرم بهم گفتن فعلا از 512 بالاتر نميدن علتش چي هست؟(درصورتي كه ماه هاي پيش اينجوري نبود و حتي 2مگ هم گرفتم از رشتم)
دوستان سرعت نت شما تو این چند روز چجوری بوده؟
ینی مث همیشه بوده ؟ اخه 2روزی شده که سرعت تو 1ساعت به 5 میرسه بعد 2باره درست میشه
نقل قول:
خالا شما به چجوریش گیر نده 3 ماه عشق اونم مجانی
اینو 2باره رونویسی کن دوست من......
نقل قول:
من که دارم 200 مگ میگیرم اشکالی نداره؟ :n03:
کدوم نت غیر از شاتل خوبه که محدود نمیکنن و میخوام نامحدود باشه سرعت دان شبانش هم 50 به بالا باشه اگه باشه
یه لحظه هم صبر نمیکنم میرم :n02:
دوست عزیز مودم زایکسل هستش ! معمولی ولی سالم!نقل قول:
این پینگ که تو گذاشتی،واسه منم تا دو سه روز پیش همین بود! ایناهاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه خطم نویز داره ولی مشکل خاصی نداشتم! قطعی دارم ولی چون میدونم از خطمه مشکلی باهاش ندارم!
اما این دو سه رو بدجور وبگردی و دانلود اومده بود پایین! به این پینگ امروز نگاه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستای دیگه هم مشکل منو داشتند! با شاتل تماس گرفتم جواب نداد!:n03: تازه وی پی ان و ساکس و همه نرم افزارهای از این دست، سرعتشون وحشتناک اومده پایین و استفاده نمیشه کرد ازشون!:n03:
تازه امروز یکم خوب شده! خیلی متغیره پینگ امروز! اینو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من شاتل داره یه کارایی میکنه که این مشکلات بوجود اومده! والا یه بحثایی بودش که کیفیت خدمات رو میخوان پایین بیارن تا قیمتها رو بالا نبرن!