دوستان سلام فک کنم منم محدود شدم ولی این محدودیتم شامل دانلود تو روز نشد الان تا 260 سرعت دان دارم
ولی شبا سرعت دانلودم بین 1 تا 5 کیلو هی بازی میکنه نمیدونم چیکار کنم تا کی شامل این محدودیت میشم کسی میدونه ؟ :n03:
128 اکو :n13:
Printable View
دوستان سلام فک کنم منم محدود شدم ولی این محدودیتم شامل دانلود تو روز نشد الان تا 260 سرعت دان دارم
ولی شبا سرعت دانلودم بین 1 تا 5 کیلو هی بازی میکنه نمیدونم چیکار کنم تا کی شامل این محدودیت میشم کسی میدونه ؟ :n03:
128 اکو :n13:
نقل قول:
مبارکـــــــ :n02:
مدلش چیه؟ من که از همون اول زیر بار نرفتم گفتم خودم مودم میخرم :n19:
دادا چه سرویسی داری که شبا 350 تا رایگان میده ؟:n04:نقل قول:
بچه ها شاتل تو رشت قبلا سرویس 128 روی 2 مگ بسته بودن الان رو 512 شده.برای شما هم اینطوریه؟
نقل قول:
نه واسه من که رو 2 مگ هست:n13:
من رشتم ..رسانه تدبیرنقل قول:
روی 2 مگه
از این شرکتهای بی پدر مادر خوشم نمیاد استفاده کنم.دوباره زنگ زدم شاتل گفتن برای بعضی از مراکز مخابراتی محدودیت پهنای باند داریم که الان رو 512 بستیم.احتمال داره دوباره رو 2 مگ بسته شه.نقل قول:
ممنوننقل قول:
مدلش TD-W8901G V6 هست ولی زایسل هم یک سری امکاناتی داشت مثل محدود کردن حجم ترافیک روزانه یا زمان آپ بودن مودم یا چیزای دیگه که من تو این مودم ندیدم ZYXEL هم مودم خوبی بود اگه مشکل وایرلس نداشت عوض نمیکردم.
نقل قول:
من همین مدل رو دو ماه پیش 88 گرفتم :n02: اگه منظورت از آپ بودن مودم همونیه که مثلا بعد از یه مدت زمانی که تعیین میکنی اینترنت مودم قطع بشه چرا این
امکان رو داره تو Interface Setup>Internet>Connection Setting بعدش تیک Connect On demand رو میزنی و تایم میدی همین :n02:
البته اگه منظورت همینه :n13:
بله اون دو ماه پیش بود البته تو شهر ما 10 تومن همیشه از تهران گرونتره .ولی بازم خوبیش اینه که خیلی به صرفه شد برام 50 تومن دوباره برگشت برام این مهمه :n10:نقل قول:
البته منظورم زمان روشن بودن و زمان کانکت بودن مودم هست .:n26: