سلام چجوری دو خط رو میکس میکنی؟نقل قول:
Printable View
سلام چجوری دو خط رو میکس میکنی؟نقل قول:
روتر لود بالانسر سیسکو گرفتم 2 خط رو میگیره یه لن میکس شده میده بهمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز میشه بگی چند خریدی و دقیقا چه مدلی هست؟نقل قول:
بعد هم اینکه آیا برای کاربرد هایی که نیاز به برقراری فقط 1 کانکشن هست مثل تماس تصویری یا پخش ویدیو آنلاین هم آیا بازم میتونه دو تا خط رو balance کنه و سرعت رو افزایش بده؟؟ یا فقط تو باز کردن پیج و دانلود با دانلود منجر بدرد میخوره؟
یه سوال دیگه اینکه کنترل کاربر روی دو خط به چه صورته؟ یعنی چقدر نحوه balance قابل Customize کردن هست؟
دلیل اینکه این سوال رو میپرسم اینه که من از نرم افزاری تحت ویندوز استفاده میکردم که تقریبا همین کار رو میکرد ولی فقط افزایش سرعت رو توی دانلود منیجر و باز کردن پیج ها میشد به صورت ملموس دید و کاربر هم خیلی تاثیر نداشت توی نحوه ی balance شدن دو تا کانکشن.
من سوالتو به انگلیسی سرچ کردم این اومدنقل قول:
خلاصش اینه اگه دو تا خط 3 مگ داشته باشی و اینترنتت با اینا بشه 6 مگکد:It is important to note the limitation of load-balancing routers, however. While some people incorrectly refer to dual-WAN routers as being able to ‘bond’ two (or more) broadband connections together, this is technically not the case. For example, a dual-WAN load-balancing router does not transform two 3 Mbps connections into a combined connection of 6 Mbps. It simply allows traffic to be carried along any one of the connections available with the maximum speed for the particular user/application being limited to the maximum speed of the single broadband connection. So, a 4 Mbps video feed could not be viewed with two 3 Mbps broadband connections, for example.
اگه بخوای یه ویدیو که نیاز به اینترنت 4 مگ داره نمیتونی ببینی
در کل یعنی سرعت تک کانکشن زیاد نمیشه
من نرم افزار Connectify Dispatch رو تست کردم همین کارو میکنه
ولی باید دو تا مودم داشته باشی
این دوست عزیزی هم که تست گذاشته داره با 32 کانکشن دانلود میکنه به این سرعت رسیده
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روتر لود بالانسر رو خریدند
سایت های با دامین خارجی برام باز نمیشه
الان با تروکسی داخلی اومده
راهی هست درست بشه؟
با ریست مودم درست نشد
همونی که تو سایت نوشته...نقل قول:
شبانه هم سرعتت اسمی میشه و مجانی هم نیست...
سلامنقل قول:
برای ویدیو آنلاین اگه از تک کانکشن استفاده کنه فقط از یک خط استفاده میکنه
ولی باز کردن صفحات و دانلود کاملا میکس شده استفاده میکنه
اون نرم افزار connectify هم اگه منظورتون هست من لایسنس مادام العمرش رو خریدم ولی بدرد نمیخورد چون بعد از چند دقیقه یا مثلا بعد از اینکه 1 لینک رو دانلود میکرد میرفت لینک بعدی کاملا از بالانس خارج میشد و فقط از یک خط استفاده میکرد ، به همین دلیل روتر لود بالانسر گرفتم
سلامنقل قول:
عزیز بخاطر dns هست ، شما dns های داخل مودمتون رو عوض کنید درست میشه
مثلا 4.2.2.4 و 8.8.8.8
مبارکه سرعتت عالیه ولی اگه من بودم این هزینه رو میذاشتم برای edslنقل قول:
درسته سرعت بالاست ولی با محدودیــت ها چه کنیم ؟!!