مگه 4 مگابیت هم داره شاتل؟نقل قول:
Printable View
مگه 4 مگابیت هم داره شاتل؟نقل قول:
اگر کسی هس تو بخش پشتیبان فنی شاتل کار میکنه بهم pm بده
باور کردنی نیست که در آمار های این سایت شاتل برتر از همست(البته سرویس 2 مگابیتش ):n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n08:بیخیال این آمارها! اگه به این آمارها توجه کنی که الان شاتل بهترین گزینه هستش واسه اینترنت! :n08:والا مخابرات مازندران در خیلی از زمینه ها بالاتر از شاتل و امثال شاتله! مخصوصا ترافیگ ماهانه و قیمت! فقط پشتیبانی ضعیفی داره! :n20: من دوساله طرح 2048 آفیس شاتل رو دارم که شب رایگان نیستش،ولی از ساعت ده یازده شب به بعد بطور وحشتناکی سرعت میاد پایین و وبگردی هم سخت تر میشه نسبت به روز! هرکاری کردم زنگ زدم حضوری رفتم دعوا افتادم ،ولی درستش نکردن! چون سیاستشون همینه که تو روز ملت با سرعت بالا دانلود کنن ترافیک تموم شده گیگ اضافه بخرن! شبا هم رایگانه ملت پدرشون دربیاد! :n08: تنها چیزی که باعث شده شاتلو بیخیال نشم این سرعت خوبش تو وبگردیه که کارمه! دانلود ندارم! 5گیگ ماهانه رو در عرض 15روز تموم میکنم با وبگردی! :n02:نقل قول:
سلام دوستان :n12:
من یک هفته است که سرویس نامحدود شاتل رو گرفتم(درگیلان) و سرعتم به طور متوسط ۸۰ هستش و راضی هستم کلا بابت سرعتش ولی ...
ولی این قضیه ی fair policy خیلی گیجم کرده " منظورم همین محدود کردنه کاربرا در نتیجه ی زیادی دان کردنه ... از هرکی هم میپرسم یه چیزی میگه :
یکی از اپراتور ها بهم گفت سعی کن بیشتر از ۱۰ گیگ دان نکن
اپراتور۲ گفت شما نامحدود گرفتی و راحت باش ...
از کارشناس نصاب پرسیدم گفت تا ۲۴ گیگ میتونی دان کنی
اپراتور ۳ گفت اون مال موقعی بود که سرعت ۱۲۸ شاتل ۲۵۰ بود .. الان که پایین اومده اون مسئله تقریبا منتفی شده...
اپراتو ۴ بهم گفت فقط سعی کن دانلود هات پشت سره هم نباشه وگرنه سرعتتو پایین می آرن
چرا آدمو اینجوری گیج میکنن ؟ الان من نمیدونم با خیال راحت دان کنم ؟ یا اینکه دستم بلرزه موقعه دان؟ تا چقدر میشه دانلود کرد ؟
بر فرض اگه سرعتم کم بشه موضعی هستش(ساعتیه) یا اینکه تا آخر ماه سرعتمو میگیرن ازم ؟؟
اینا که راهنماییم نمیکنن اگه یه نفر جوابمو بده ممنون میشم ...
من که مخابرات دارم و میخوام انصراف بدم .ولی شنیدم که شاتل داشته باشی ولی دانلودت زیاد بشه میشی کاربر پر مصرف سرعتت رو پایین میارن.کلا تمام شرکت ها بعد از یه دوره تمدید سرعت رو پایین میارن.نقل قول:
سلام آرمین جاننقل قول:
من تو یه هفته 20gb دانلود کردم سرعتم همون 95 هستش 128 art نامحدود دارم.
شاتل داره ول خرجی میکنه :n02::n10:به سرویس اکولایت به مناسبت دهمین سالش نیم گیگ هدیه میده به اکو واکو افیس دوگیگ هدیه میده
در مورد دانلود نامحدود :
یکی از دوستای من کلی وقته که کاربر شاتله . دانلودم روزی کم کم 2 گیگ داره . سرعتش هیچ فرقی نکرده .
با درود
دوستان شاتلی؛ بنده حدود هفت ماه است که مشترک شاتل شدهام!
طی این هفت ماه، روز سرعت دانلودم 240 است و حدود سه ماه اول شب(ر سرعت دانلودم 60 بود!
در ماه چهارم سرعت دانلود شب (رایگان) هم 240 شد و من شروع به دانلود بدون وقفه کردم!
دانلودم در 22 شب چیزی حدود 30 گیگ دانلود شد!
پس از آن حدود 2 هفته محدودم کردند و سرعت دانلودم در شب به 8 رسید!
هماکنون که در ماه هفتم اشتراکم از شاتل میگذرد؛ سرعت داتلود شبانه من روی 60 هست
و طی ماههای مهر و آبان تا 27 آذر چیزی حدود 60 گیگ دانلود کردهام!
یعنی با یک حساب سرانگشتی شبی حدود 700 مگ دانلود داشتهام!
در هرصورت الآن دیگر از ساعت 1 شب دانلود نمیکنم به دو دلیل:
اول اینکه از ساعت 1 تا 3 شب سرعت دانلود من 8 کیلو میباشد!
و دوم اینکه حداقل سرعت دانلود شبانهام روی 60 بماند!
در زیر آمار این سه ماه را برایتان آپلود نمودهام:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پایدار باشید.
:10: