بله باید عوض بشهنقل قول:
pppoe
Printable View
بله باید عوض بشهنقل قول:
pppoe
بازم وصل نمی شه
شب ها پشتیبانی ندارن؟
باید 24 ساعته باشه.(در اصل)نقل قول:
اسم دیگر پاس مانامد چیه؟
مارمالاد فقط ساعات اداری پشتیبانیش کار میکنه ولی ضحی و اکسین 24ساعته هستننقل قول:
الان زنگ بزنم ضحی جواب منو نمی دن؟
خب تو که کاربر مارمالادی ضحی نمیتونه کاری کنهنقل قول:
کسی اینجا کارمند مخابرات هست؟؟؟؟؟ مثل تاپیک مخابرات اصفهان
فرشاد چرا بچه مردم رو مي ترسوني:n02:نقل قول:
آره مال منم همين ارور رو ميده اگه bridge وصل شده باشي هم ارور 909 مياد. قبلا پشيباني شهرمون زنگ زدم فقط پرسيد از همين شماره وصل شدي گفتم آره درستش كرد ، پشتيباني 2020 هم ديشب گفت اختلال شبكه است درستش كرد ولي 2 ساعت بعدش وصل شد!
ولي فهميدم كه خود به خود هم درست ميشه!
امروز انواع ارورها رو داده تا وصل شده از 691 بگير تا 678 و 909 و ...
شما مگه نميگي مانامادي شماره نمايندگي رو بگير احتمالا دايورت ميكنن شبا روي پشتيباني. مثلا 06412249050 رو بگير ببين كسي بر ميداره(وصل ميشه اهواز)
بله یه تعداد هستن:n02:نقل قول:
نه جدی کسی هست بدون شوخی؟؟؟؟؟نقل قول:
يه نفر هست هي مياد ميگه : آي لاو يو مخابرات ، احتمالا اون باشه:n08:نقل قول:
بچه ها ساعت ها رو كشيدن عقب شبانه چي ميشه؟ ترافيك نره توي پاچه مون؟:n02:
محمد جان این شماره که دادی زدم گفت ساعت کاری زنگ بزن شماره پاس ماناماد اهوز رو هم که می گیری می که زنک بزنید 2020 2020 هم که 4 تا اسم می گه معلوم نیست کدوم پاس ماناماده(فرشاد اینی که گفتی جز لیست نبود)
2227007شماره تلفننقل قول:
پاس ماناماد(کیش اوآسیس )(اوآسیس کیش):n02:
نه جدی کسی نیست اقای توسلی تو تاپیک مخابرات اصفهان هست مشکل هم رو راه میندازه میخام ببینم اینجا نیست؟(یعنی یه مسئول اینجا رو نگاه نمکنه)
چرا هستن ولی کسی خودشو معرفی نمیکنه:n02:نقل قول:
اقا فرشاد داری با کنایه حرف میزنیا:n24:نقل قول:
همین الان زنگ زدم ماناماد ( 2020 ) سه سوته جواب داد .سول کردم ساعت شبانه امشب طبق ساعت جدید هست که گفت بله . از ساعت 2 جدید شروع میشه شبانه امشب ... ساعت ها رو تنظیم کنید ... :n26:
ساعت تون رو تنظيم كنيد با من الان 00:27 بامداد هست . ساعت 02:00 منفجرش مي كنيم:n02:نقل قول:
گل گفتی ولی من میگم 1:55 شروع عملیات باشه غافلگیر بشن ... :n02::n26:نقل قول:
زنگ زدم گفت شما دو اتیشی
خداحافظ
فرشادت دمت گرم
زنگ دم دو اتیش می گه مه اواسیسی
تو که گفتی مارمالاد ثبت نام کردم!نقل قول:
بعد از کش و قوس فراوان زنگ زدم و وصل کردن
اخه چرا باید قطع کنند که زنگ بزنیم وصل کنند؟
انگل دارن......نقل قول:
با آقای عابدی صحبت کن البته یه پسر دیگه ای هم هست خیلی خوش اخلاقه ولی عابدی خیلی خوب کارشو بلدهنقل قول:
خدا رو شكر.نقل قول:
سيستم شون مشكل داره. از قصد نبوده :دي
دوستان من کلا لینک خارجیم مشکل داره یعنی سرعتم خیلی کمه از لینک خارجی هم فقط از یوتیوب استفاده میکن و دیگه کاری به لینک خارجی ندارم کسی نمیدونه چجوری حل میشه از وی پی ان ایرانی و خارجی ه استفاده کردم.
سلام
اینجا کسی نیست داون استریم رو بتونه افزایش بده :n02:
سرویسم 5مگ هست داون استریم 2مگ هست
پشتیبانی میگه خط بالاتر 2مگ نمیکشه!
درست میگه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شعر میگه خط میکشه خطت تا 9 مگ عموما نباید مشکلی داشته باشه.منم اون بالا پرسدم مثل اینکه کسی کارمند مخابرات نیست.نقل قول:
شما اگه يه چيز ايراني استفاده كردي كه ديگه لينك خارجي بايد مثل داخلي بشه. شما تيوپ رو با چي باز مي كني پس؟ شايد چيز شكنت مشكل داره!نقل قول:
تا حدودي درست ميگه البته خط شما كه از خط من منفجر تر نيست!نقل قول:
SNR Margin (dB): 11.8 9.1 Attenuation (dB): 44.5 24.0 Output Power (dBm): 19.5 12.6 Attainable Rate (Kbps): 9028 1098 Rate (Kbps): 2043 1061
روي 2 مگ بستن snr روي 11 هستش! شما بگو روي 5 مگ ببنده تست كني اگه مشكل پريدن لينك نداشتي خب حله اگه نه بر گردونه به 2 مگ. قبلش هم خودت يه بررسي بكن خونه و سيم كشي و ... رو ببين snr نمي ره بالاتر. چون ببنده روي 5 مگ SNR مياد پايين. ميرايي خط هم خوبه 32 مال من 44!
مود DSL رو هم مي توني بذاري روي G.DMT اگه نيست SNR مي ره بالا زنگ بزني مي بينه بالاست ميذاره روي 5 مگ! ولي اگه بخواد قطع بشه ميشه!
داداش شاید سرور های چیز پی ان ایرانی مشکل دارن.ولی خوب یه مشکل دیگه ای که هست نمیشه رو وی پی ان ایرانی فیلتر شکن وصل کرد:n13:نقل قول:
دوستمون هم خطش اره میکشه مشکلی ندار فوقش نویز میاد روی 9-10 که اگه مودمشون خوب باشه و نو باشه مشکلی نداره
دوست عزیز شما حداکثری که خطتون میکیشه 1 مگه اشون تا 11 مگ میکشه خطشون.
ipرو تغییر بده به ipخارجی مثل سایتای ملی واست بازش میکنه یوتیوبو:n02:نقل قول:
با نرم افزار هم میشه؟؟؟؟؟ یا دستی؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مودم رو g.dmt تنظیم کردم
بهتر شده؟
بزار روی Adsl2 هم یه اسکرین شات بزار.نقل قول:
[QUOTE=mohammad.t;8396443]شما اگه يه چيز ايراني استفاده كردي كه ديگه لينك خارجي بايد مثل داخلي بشه. شما تيوپ رو با چي باز مي كني پس؟ شايد چيز شكنت مشكل داره!
داداش بیا اینم از چیز پی ان ایرانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=k1ozil;8396469]اینم ip شاتل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داداش مکس ریت خطت رفت بالا اون مکس ریت یعنی حداکثری که خطت ساپورت میکنه بزار مودمت رو همین Adsl2 باشه.فردا سی کشی ها رو چک کن از سر خط هم یه تست بگیر ببین فرق میکنه یا نه.و در اخر فک نکنم خطت برای 5 مگ مشکلی داشته باشه دارن دبه میکنننقل قول:
کسی نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟ سرعتم از لینک خارجی خیلی کمه حتی با وی پی ان ایرانی اینم تست سرعت الان با ip شاتل(2 مگ مخابرات کرمان)تایم رایگان