از کنترول پنل مخابرات می تونید میزان مصرف و کمپینتون رو کنترول کنیدنقل قول:
لینک ورود به پنل مخابرات »»» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
از کنترول پنل مخابرات می تونید میزان مصرف و کمپینتون رو کنترول کنیدنقل قول:
لینک ورود به پنل مخابرات »»» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون عزیز بابت راهنماییت. فقط من با یوزر / پسم نتونستم وارد بشم. فک کنم چون روز اوله هنوز پنلم را نیفتاده. حالا اگه فردا نشد باید زنگ بزنم .نقل قول:
خیلی ممنون عزیز بابت راهنماییت. فقط من با یوزر / پسم نتونستم وارد بشم. فک کنم چون روز اوله هنوز پنلم را نیفتاده. حالا اگه فردا نشد باید زنگ بزنم .نقل قول:
یعنی اینترنت نامحدود تا 2 مگ داده میشه بدون مصرف منصفانه تو مخابرات؟؟؟
تلگرام تو مخابرات پکیده اینجا، اما ظاهرا isp های دیگه اوکیه
اوکیه برای من تلگرامنقل قول:
نسخه ویندوزش فیلترهنقل قول:
نقل قول:برا من برعکسه تو ویندوز کار میکنه ولی تو گوشی بدون قند شکن وصل نمیشه [emoji19]نقل قول:
برای من که تلگرام هم ویندوز هم تو گوشی فیلتره...بدون قندشکن وصل نمیشه....نقل قول:
ولی هر کی از این نت های شرکتی داره...راحت تلگرام براش میاد بالا بدون مشکل
شما هم منطقه 4 مخابراتی هستین؟نقل قول:
فامیلمون منطقه 5 مشکلی نداره.
منم هیچ مشکلی ندارم. بدون چیزشکن وارد میشه.نقل قول:
به نسخه جدید اپدیتش کنید شاید درست شد.
اگه گوشیتون اندرویده از بازار اپدیت نکنید. یا از گوگل پلی یا از سایتهای معروف ایرانی برنامه رو دانلود کنید.
نقل قول:
برای من که هم تو ویندوز هم گوشی اکی هست ...
دوستان افزونه تلگرام برای کرئم رو دانلود کنید راحت وصل میشه ....
در صورت نیاز به قند شکن هم خود کروم افزونه داره مثل بنز براتون سایت باز میکنه تلگرام که دیگه هیچ ...
==============
یه سوالم داشتم »
دوستان با سرعت 1 مگ نامحدود مخابرات دقیقا ساعتی چند گیگ میشه دانلود کرد ؟ (قیمت 1 مگ نامحدود که الان شده 41830 تومان قبلا ماهی چند بود ؟)
با سرعت 2 مگ طرح بهاره که دانلود رابگان شبانه داره دقیقا ساعتی چند گیگ تو ساعات شب میشه دانلود کرد ؟ (تو ساعت شبانه افت سرعت نداره ؟ )
ممنون
سرعت هیچ فرقی ندارهنقل قول:
با سرعت 2 مگ طرح بهاره که دانلود رابگان شبانه دارهدقیقا ساعتی چند گیگ تو ساعات شب میشه دانلود کرد ؟ (تو ساعت شبانه افت سرعت نداره ؟ )
فقط باید سرور خوب دانلود کنی مثل ساعت صبح هست
4 گیگ میشه گرفت رو به 4.5 گیگ
---------------------------------
از کدوم آدرس وارد این صفحه شدید؟نقل قول:
سرورهای اکسپرس لیچ سرعت کامل رو میده ؟نقل قول:
سرعت هیچ فرقی نداره
فقط باید سرور خوب دانلود کنی مثل ساعت صبح هست
4 گیگ میشه گرفت رو به 4.5 گیگ
یعنی ساعتی 1 گیگ هم دانلود نمیکنه ....نقل قول:
دوستان کسی جواب این سوال رو نمیدونه :
با سرعت 1 مگ نامحدود مخابرات دقیقا ساعتی چند گیگ میشه دانلود کرد ؟ (قیمت 1 مگ نامحدود که الان شده 41830 تومان قبلا ماهی چند بود ؟)
سرعت دانلود شما روی چند بسته شده و متوسط توی یه ساعت چقدر دانلود میکنید؟ اونی که من دیدم حداکثر سرعت (بطور متوسط) 220 کیلو بایته که زور بزنه توی اون 5 ساعت 3.5 گیگ بیشتر نمیتونه دانلود کنه(سرور های ایرانی)نقل قول:
با سرعت 1 مگ شما می تونید ساعت 440 مگابایت دانلود داشته باشیدنقل قول:
قیمت 1 مگ هم برای مشترکان قدیمی قبلا ماهی 38100 تومان بود ، برای مشترکین تقریبا جدید هم 43000 تومان بود
مگه بالای 512 هم ثبت نام جدید میکنن؟نقل قول:
دقیقا میشه 421 مگ چون اپلود هم موقع دانلود انجام میشه.نقل قول:
فعلا ، بالای 512 نمی دن ولی تا چند ماه قبل می دادننقل قول:
منطقه 6 مخابرات هستیمنقل قول:
تلگرام رو مخابرات منطقه دو هم مشکل نداره
من هم منطقه 2 هستم و تلگرام برای من مشکلی نداره
بله میدهنقل قول:
2300 پهنای باند زدهنقل قول:
والله بکوب هم تا حالا نزاشتم شب بگیره میانگین گفتم نسبت به سرعت دانلود
سلام
الان اینجا اینترنت نامحدود مخابرات دو مگ رو نوشته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارائه می دن ؟ سرعت دومگ چنده ؟ مصرف منصفانه داره ؟
ممنون
جدیدا 1818برای سرویس های حجمی زنگ زده باشید می گه هزینه شما از اول فلان ماه تا هم اکنون یعنی آنلاین کردن هزیه تا اون لحظه اعلام می کنه
هزینه هم بره بالای 65 هزار تومان سرویس اینترنت درجا قطع می شه :n36:
قسمت پیشنهادات انتقادات داره مخابرات؟
چند نفر بهش بگیم این جور بسته هارو هم در نظر بگیره شاید توجه کنن:
کل روز مثلا سرعت 512-1 مگ حجم محدود ولی 1 الی 6 صبح سرعت بره تا 3-4 مگ حجم نا محدود.
مخابرات امکان فنی ایکار رو نداره، چون هر بار که تغییر سرعتی اعمال میشه، کارمند هست که این کار را انجام میدهنقل قول:
سلام...
دوستان الان داستان چطوری شده؟بیست گیگ بیشتر میشه دانلود کرد یا نه؟....من سرویس 512 نامحدود دارم.....
بله میشه. این دوره دو ماهه قبض 50 هزار تومن اومد که هر ماه حدود 40 گیگ دانلود داشتم. و البته 512 نامحدود دارمنقل قول:
تلگرام در ویندور فون مشکل داره
دوستان این مشکل کم شدن اکانت در ساعات رایگان شبانه حل شده ؟ سرعت شبانه در حال حاضر چه جوری فایده ای داره کوچ کنیم از 512 نامحدود به محدود ؟
شب ها هیچ وقت اینترنت مخابرات کند نبوده که بخواد کندیش حل بشهنقل قول:
سرعت اینترنت شبانه هم مثل اینترنت روزانه ثابته
نه کندی سرعت قبلا این ساعت رایگان از کانت اصلی کم میکرد بعضی وقتها و خیلیها تو سایت مخابرات نسبت به این موضوع شکایت کرده بودن منظورم اون بود . الان مخابرات یک مگ یا دو مگ سرعت دانلود روزانه و شبانش چند ؟ آیا به صرفه هست از نامحدود بریم به سمت محدود یا نه ؟نقل قول:
دوستان قضیه این مبالغی که تو جدول مصرف میزنه چیه؟
مثلا من 440 مگ استفاده کردم حدودا 54000 تومن زده.
واسه شبانه ها نمیزنه. فقط روزانه مبلغ داره:n13: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته ، قبلا مخابرات کندی داشت ولی الان دیگه مشکلی ندارهنقل قول:
سرعت 1 مگ و 2 مگ هم سرعت دانلود روزانه و شبانش برابره ولی من توصیه نمی کنم که از نامحدود به محدود برید چون اشتباهات زیاد حساب نکردن دانلود رایگان شبانه مخابرات واقعا اعصاب خورد کنه
دوستان برای کنترل حجم مصرفی چه برنامه ای پیشنهاد میدید ؟
دو خط دارم اگه قابلیت اینو داشته باشه که انتخاب کنم کدوم یکی رو مصرفش رو شمارش کنه خوبه
bwmeterنقل قول:
dumeter