بجز این دوستمون کسی دیگه ای تو این چند روزه سرویسش رو تغییر نداده که ما رو راهنمایی کنه؟!نقل قول:
Printable View
بجز این دوستمون کسی دیگه ای تو این چند روزه سرویسش رو تغییر نداده که ما رو راهنمایی کنه؟!نقل قول:
منم پاییزه طلایی داشتم و طرح بهار تا بهار رو گرفتم.نقل قول:
هزینه اش رو قبض تلفن میاد
2 مگ روزانه 250 شبانه 250
ماهی 10 گیگ
من 8 گیگ از قبل داشتم که چون جدا خریده بودم منتقل شد ولی اگه جز شارژ حجمی باشه سوخت میشه.
زنگ بزن بخش فروش تلفنی طرح رو تغییر میدن.
کارکنان شریف مخابراتنقل قول:
یک زمانی کوسه ها و لنگر کشتی ها مساله ساز بود حالا بارندگی! نه وضع 3G درسته نه adslنقل قول:
مردم هم بیکارن عصرها پای اینترنتن اونم مشهد با اینهمه مسافر که دیگه هیچی نگو و نپرس . فقظ صبح زود سرعت خوبه که همه خوابن!
این اوضاع تا درست بشه نوه نتیجه های ما هم موهاشون سفید شده
چرا؟ چون ایرانی جماعت توی همه کارش اهل سرهم بندی ه
امروز چراغ dsl ام خاموش روشن میشد گفت از اتصالات داخلیه گفتم خودتی دوستای منم همین مشکلو دارن مجبور نیستی یه چیزی سر هم کنی این من بودم :n08: این یارو :n38:
البته چرا .نقل قول:
مگه امروز بارون نمی اومد :n02: خب دیگه مخابرات به بارون و برف و حتی سردی هوا حساسه :n02:
هر وقت بارون یا برف میاد کلا مخابراتــــــ غیر قابل استفاده میشه ...
ولی خب یادش بخیر ... اون زمان ها ....
الان که های وب دارم از ظهر تا حالا یک لحظه هم تایم اوت نداده .
اینم تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای طرح بهار تا بهار وقتی که میخواستم بخرم بهم گفت شبانه 1تا 6 هست (طرح بهار تا بهار)نقل قول:
الان مثل قبلا دوباره شده همون 1 تا 7
طلاعیه جدید : شركت شبكه ارتباطات طلايي شرق(گلدنت) بعنوان نمایندگی رسمی فروش اینترنت مخابرات (پارتنر) معرفی می گردد.
ولله دیشب تست کردم از 1 تا 7 نزدیک 200 مگابایت کم کردن از اعتبارنقل قول:
کل این چند روزه و همچنین امروز اینقدر نویز خطوط بالا بوده که هیچکار نمیشد کرد. خاموش/روشن کردن مودم هم بیفایدست
سرعت خط 2 مگ شده 43 کیلوبیت:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی شیک و مجلسی بعد از چند هفته پیگیری به من گفتن از 20 بهمن تا 8 اسفند که پنل عوض شده 12 گیگ(!) آپلود و 17-18 گیگ دانلود داشتید
خیلی خیلی جالبه که تو اون بازه من اونقدر سرم شلوغ بود که اصلا نمیرسیدم بیام اینترنت و نهایت اگه 2 گیگ مصرف داشته بوده باشم
هیچی دیگه به این ترتیب حجم 60 گیگی من تموم شده در حالی که خودم کمتر از 25 گیگ مصرف کردم!
مثل همیشه هم میگن امنیت!
یعنی آدم میمونه چی بگه
کسی میتونه بگه به غیر از ست کردن مک آدرس مودم روی خط، رمز گذاری رور wifi و مودم، مخفی کردن ssid و دادن مک آدرس لپتاپ خودم به مودم (که باعث میشه مودم به هیچ دستگاه دیگه ای ip نده حتی اگه رمز وایفای رو داشته باشه) راه دیگه ای هم برای بالا بردن امنیت هست؟
یا احتمالا تو در و همسایه ما یه هوش سیاهی وجود داره که علاقه خاصی به اینترنت من داره؟!
اگه مودم خاموش باشه چی؟
حالا چرا وقتی شارژ میکنیم 25% بیشتر شارژ میشه؟
چی همه سوال شد:n02:
دوستان یه مشکل اعصاب خرد کن با مودم 2730 سفید.
خوب اینجوریه من وقتی پی پی تی پی با پی سی وصل میشم مشکلی نداره
ولی وقتی با وایرلس وصل میشم دقیق سر 5 دقیقه ارتباط قطع نمیشه ولی رسیو نداره
خیلی رو مخه برا دان میخام با گوشی و استفاده از اکانت idownload.
ممنون میشم کمک کنید.
تو تاپیک مخابرات اصفهانم پرسیدم کسی چیزی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه
نه آقا اینا بهانشونهنقل قول:
برای منم 10 گیگ ناقابل در جریان همین تغییر سامانه ی گلدنت به پارتاک در اسفندماه گم شد هیچ جواب درستی ندادن
دیدم اینا مثل اینکه خیلی بدبخت و محتاج اون 10 گیگه هستن گفتم اونم مال شما، حوصله ی هر روز پیگیری ندارم
شما یکبار مودم رو ریست کارخونه کن اگر نشد آخرین فیرمویرش رو فلش کن، حتی اگر همین نسخه ی فعلی باشه. اگر قبلا اینطور نبوده جای امیدی هست با اینکار درست بشهنقل قول:
کلا 2730 همینجورین رو 3 تا مودم چک کردم.اخرین فریمور هم هست.فک نکنم درست شه.کلا مودم مزخرفیه.شما مودمی میشناسی تا 70 80 بشه داخل خودش وی پی ان pptp یا l2tp ست کرد؟؟؟؟نقل قول:
من توی 2750u هم هر چی گشتم تنظیمی برای اینکار ندیدم! البته مودمهای دی لینک اونقدر منو و تنظیمات داره که شاید من پیدا نکردم
نقل قول:کارکنان مخابرات هر کدوم یک چیزی میگن چون خودشونم توی جریان نیستن!نقل قول:
شما اگر مودمت رو 1 و 7 خاموش/روشن کرده باشی مدرک داری برای اعتراض و درخواست برگشت حجم مورد نظر
دوستان فقط طرح های سالیانه شبانه رایگان داره ؟
این سامانه چرا حجم باقی مانده رو نشون نمیده واسه من فقط گزینه خرید حجم فعاله ؟؟؟
باید از نمو نت استفاده کنینقل قول:
یا زنگ یزنی 2020 برای مانده حجم
اتفاقا دارم اما کی جواب میده:n17:نقل قول:
من قبلا این کار رو می کردم یکی دو بار حجم کم شد، برگردوندن!نقل قول:
سلام دوستان یک مشکل عجیب برای من پیش اومده نمیدونم چطوری درستش کنم تا میام یک سایت رو باز کنم سریع یک کوکی جاش رو میگیره و اجازه باز شدن سایت مورد نظرم رو نمیده بلاک کردن هم فایده نداره باید مودم رو ریست کنم تا درست بشه چند روز بعد دوباره همین طوریمیشه
طرح خانواده از 5000 تومن در ماه در سال جدید به 5500 تومان در ماه افزایش پیدا کرده
سلامنقل قول:
از مشکلتون عکس بذارید تا بشه بهتر راهنمائی کرد
سلام یه سوالی داشتم از دوستانی که طرح کمپین بهار تا بهار دارند یا احیانا طرح های دیگه که شبانه داره و اونم اینکه برای دانلود شبانه حتما باید ساعت 1 مودم رو خاموش روشن کنیم (منظورم قطع کردن ارتباط اینترنت) چون من امتحان کردم اگه نکنیم حجم کم میشه میخوام ببینم برای شما هم همینطوره؟
و این تایم رایگان شبانه برای کمپین بهار تا بهار هم از 1 تا 7 هست یا نه؟
از 1تا7 هستنقل قول:
من که تاحالا ساعت 1 مودم رو خاموش روشن نکردم و هیچ وقت هم کم نکرده
ولی احتمالا برای بعضی از مراکز اگه خاموش روشن نشه حجم کم میشه
بله من 12:55 خاموش روشن کردم بعد از 1 گذاشتم 20 مگ دانلود شد دوباره 1:05 خاموش روشن کردم بعد چک کردم دیدم توی او 10 دقیق همون 20 مگ رو کم کرده ولی بعدش دیگه تو شبانه شده! منکه میوندم تو کار اینا کی میخواد هی ساعت یک خاموش روشن کنه؟! شما کدوم مرکز هستید؟نقل قول:
نیازی به خاموش روشن مودم نیستنقل قول:
شما قبل از ساعت 1 وصل نشو. بزار یک دقیقه از ساعته 1 بگذه بعد وصل شو هیچی کم نمیکنه
آخه قبل از 1 معمولا وصل هستی دیگه شما فرض کن از 10 شب وصلی! دقیقا منظورتو متوجه نشدم!نقل قول:
وقتی ساعت 1 شد اینترنت رو قطع کن. (تا اینجا فهمیدید؟ )نقل قول:
و بزار یک دقیقه بگذره. یعنی وقتی ساعت شد 1:01 به اینترنت وصل شو و دانلودکن
الزامی به ریستارت کردن مودم نیست چون توی سامانه ی جدیدشون ظاهرا مشکلات رفع شدهنقل قول:
مگر اینکه به حجم دزدی مشکوک باشین که در اینصورت برای اثباتش چاره ای نیست الا اینکار
ضمنا چند ص قبل برنامه بیدار رو معرفی کردیم که بطور خودکار مودم رو ریبوت میکنه
دوست عزیر من اون کار رو برای تست کردن انجام دادم که ببینم کم میکنه یا نه که دیدم کم میکنه وگرنه بیکار نیستم همیشه اونکار رو بکنم. بعد هم اینترنت تا قبل از یک همیشه وصله و اگر بخوام اینکاری که شما گفتی انجام بدم باز هم میشه همون قطع و وصل کردن و لاجرم نیاز به خاموش و روشن کردن داره و یا استفاده از اون نرم افزاهای کذایی که پیش ازین ذکرش در همین صفحات رفته!نقل قول:
بله منم تا همین چند روز پیش برای شبانه نیازی به این کار نداشتم (با همین سامانه جدید) ولی از وقتی این طرح کمپین بهار تا بهار رو گرفتم این مشکل پیش اومد! اپراتورهای مخابرات هم گفتن ساعت 1 خاموش و روشن کن حتما ولی من ازون جایی که زیاد به گفته های اینا اعتماد ندارم خودم هم تست کردم و دیدم بله باید حواسمون باشه!نقل قول:
کلا این مسال یه باگ بزرگه از طرف مخابراته و حالا اینکه ما از نرم افزار بیدار و امثالهم استفاده کنیم یا نه بدختی کاربر که از هم جا دستش کوتاه است. از میان این همه کاربر که با تبلیغات فراوان جذب شدن مگه چند نفر کاربر حرفه ای هستند که ازین مسائل اطلاع داشته باشند؟ بقیه بنده خدا شبا با خیال راحت که شبانه رایگانه میذار دانلود بعد چند رو میبینه هر صفحه ای که باز میکنه به سامانه مخابرات وصل میشه که ینی بیا شارژت تموم شده! حتما همه اطرافشون ازین موارد زیاد دیدین.
سلام دوستان نمیدونم این مشکل من دارم یا همه بهش برخوردن
اینترنت الان یه هفته ای هست که باید روزی دو یا سه بار مودمو پیکربندی بکنم زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکلی نداره اما مشکل من هنوز پابرجاست با یه مودم دیگم تست کردم همین مشکلو داره
چکار کنم پشتیبانی الان گفت صبح زنگ بزن تا پورتتو عوض کنیم اگه مشکل داشتی
لطفا راهنمایی بکنید
شما اصلا یادت رفت بگی مشکلت چیه که بخاطرش مجبوری مودم رو ریست و کانفیگ مجدد کنی!نقل قول:
دوستان چجوری میتونم تو سامانه مخابرات لاگین.کنم چون اخرین باری که لاگین کردم سیستم مشهد همون.گلد نت بود الان با یوزر نیم و.پس.قبلی هرکاری.میکنم تو.این سامانه جدیده لاگین نمیشه کار خاصی باید بکنم یا....؟؟؟؟
در این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد شوید و نام کاربری رو که همون شماره تلفن هست با پیش شماره 513 وارد کنید و کلمه عبور هم همون که باهاش وصل می شیننقل قول:
مشکلم اینه مودم قاطی میکنه و وارد اینترنت نمیشه و روزی دو سه بار باید مودمو ریست کنم و دوباره پیکر بندی بکنم
قاطی میکنه یعنی میزنه زیر آواز یا فحش میده؟!نقل قول:
من که اصلا منظور شما رو متوجه نمیشم. کدوم چراغ میره؟ snr چقدره؟ تلفن نویز داره؟ سر خط هم چک کردین و همینطور بوده؟ مودم اسپلیتر داخلی داره یا از بیرون نصب کردین؟
بعلاوه اونوقت که تازه کانفیگ کردی از صفحات اصلی تنظیمات شات بگیر و بعد که قاطی کرد مقایسه کن تا بتونی بفهمی ایراد از کجاست و یک نسخه ی پشتیبان از تنظیمات مودم از بخش managment ذخیره کن تا هر وقت درست کار نکرد بجای ریست و تنظیم مجدد، همون فایل پشتیبان رو import کنی و تمام
سلام ... دوستان اینترنت پس پرداخت 1 ساله از مخابرات دارم ... هر دوماهی قبضش میاد ... یه سوال دارم دوماهو میشه دوماه بعد پرداخت یا قطع میشه ؟ یا مثلن 6 ماه ؟