از این نرم افزار استفاده کنید پشیمون نمیشید Connectify Dispatchنقل قول:
Printable View
از این نرم افزار استفاده کنید پشیمون نمیشید Connectify Dispatchنقل قول:
1 مگ 6 ماهه سرور لندن و سرور اصفهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت داشته باشین که با وجود این تست سرعت دانلود یه فایل کوچولو از ایمیلم (یاهو ) فقط 20 kb/s هستش !!! دقیقا اندازه سرعت دانلود 512 شیش ماهه که قبلا داشتم:n24::n02:نقل قول:
اگه چاره ای جز وایمکس ندارید پس بهتره بعد از انتخابات اقدام کنید فعلا اوضاع گرگ و میشیه :sq_17:نقل قول:
به خاطر سرور yahoo و محدودیت تک کانکشن هستنقل قول:
فرقی نداره هر موقع میخواید بگیریدنقل قول:
تایید می شه همین الان بره بگیره فرقی نداره با بعد انتخابات کیفیت همیشه همینطور افتضاح بوده با قطعی ها بدون اعلامنقل قول:
تا اطلاع ثانوی اینترنت تعطیله دیگه :n30: بزنیم خودمون رو به دنده بی خیالی وگرنه دیونه میشیم :22:با این اوضاع اگر نامه هامون را با کبوتر بفرستیم، راحتتر و زودتر از ایمیل میرسه.
برا من هم بعضی وقتا این اتفاق میفته!نقل قول:
به به به...بنازم به ای اینترنت 512 که از ساعت ۲ تا ۲:۲۰ موشکه بعد میشه dial-up :D الان 20مگ فایلو نوشته نیم ساعت طول میکشه...:)در ضمن رکورد پینگ دست خودمه با 3160 ms..به به :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تای اولی مال الانه :)
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
دیشب شبانه رو کلا قطع میکردن بهتر بود ! سرعت دانلود طرح. ۲ مگ ۶ ماهه ، خودشو میکشت ۳۵ میشد ! یه چند ساعتی هم رو ۱۶ تا ۲۹ بود !!!!
من از دفتر فروش رسمی مبین نت گرفتم.نقل قول:
الان درست شده ولی بعضی موقع ها اشتباه میکنه.
میشه بگید دقیقا کدوم قسمت این schedule.نقل قول:
با این کار سیستم دیگه خاموش نمیشه؟
اتفاقا کشورهای دیگه هم مثل ما هستند فقط جای سرعت دانلود با پینگ جابه جا شدهنقل قول:
(با این پینگ خودت دستی اطلاعات رو ببری کمتر وقتت تلف میشه)
برای منم قدیما یه وقتایی افرانت میزد.نقل قول:
مطمئنا اسپیدتست اشتباه نمی کنهنقل قول:
احتمالا مبین نت یه قراردادی با ispهای دیگه بسته موقع کمبود پهنای باند از اونا میگیره!!
نمیدونم! تازه رایتلم دارم، اونم یه وقتایی آی اس پی رو داتک میزنه!
دارم با برنامه conectifiy به صورت وای فای اینترنت شیر میکنم چجوری میشه سرعت رو محدود کنم؟ مثلا روی 10 یا 20 . ..
دوستان جاهایی که تو سایت مبین نت سبز کم رنگ هستش پوشش چه جوریاست ؟؟
می شه با سرعت یه مگ روی سرعت 80 شبانه حساب باز کرد ؟؟ ( در شرایط عادی :n06: )
این نقشه ها اصلا نمیشه روش حساب باز کردنقل قول:
من خونمون حتی توی پوشش بیرونی هم نیس اما سیگنالم قویه
با برنامه net limiter میتونی اینترنت رو محدود کنی...نقل قول:
دوستان در صورت امکان در ساعات رایگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کم حجم رو دانلود و سرعت دانلودتون و همچنین طرح در حال استفاده رو اعلام کنید.
این 8-8 هست یا اون یکی؟نقل قول:
با توجه به سرعتش، 100 درصد اداری یا همون 8 تا 8.
دوستان دانولد شبانه 1 میگ باید چنتا باشه ؟
من انتنم 1 دونس بعضی وقت ها 2 تا میشه مودم داخلی
میانگین دانلود روی 115 و اغلب موقع ها 120 هستش درسته ؟روز ها هم تقریبا همینه
رفته بودم نمايندگي مبين نت مودم كه داده بودم تبديل كنم بگيرم. طرف خيلي مودم outdoor داشت ميگفت مودم dx كه ديگه پيدا نميشه خيلي عاليه ميگفت جاهايي كه آنتن نبوده با اين 2 خط آنتن گرفته اگه اين جواب نده ميرن سراغ مودم بيروني.
گفت از سال ديگه روي 2084 همچين چيزي ست ميشه مياد بهتر ميشه ولي قيمتش هم بالاست. 500 هزار تومان. كلا كجاي دنيا براي اينترنت 2 مگ به بالا 500 هزار تومان ميدن؟! محروم از تكنولوژي
عزیزم به پول و درآمد ما خیلی میشه، 500 هزار تومن با دلار 3500 میشه تقریبا 143 دلار، اگر حداقل دستمزد خارج را 1500 دلار حساب کنی میشه 10 درصد درآمدشون. حالا حداقل دستمزد ما چقدره؟نقل قول:
منظورم نتی که دارم وای فای میکنم محدود شهنقل قول:
با این میشه؟
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
8-8نقل قول:
راحت شدم دیگه شبا عذاب نمیکشم
هرچی بخوام روز دانلود میکنم
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
دوستان روي مودم Bm632w ميشه و ي پ ي ان ست كرد كه هر دستگاهي كه وصل ميشه بهش مستقيم ازش استفاده كنه. چون ريسيور هم دارم واي فاي داره ميخوام ازش استفاده كنم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
یه سوال فنی:
اگه الان طرح نامحدود 8 - 8 رو فعال کنم ولی پول کافی نریزم، مثلا 1000 تومن بریزم، این طرح فعال میشه یا نه؟؟ :n10:
مگه مبین دیوونه شده:n02:نقل قول:
من دوباره قطع شدم :9::42:!!!!!!!!!
دیشب سرعت دانلود فوق العاده افتضاح بود. 27 گیگ فایل از یک سرور داخلی دارم که دیشب کلاً سرورش خوابیده بود، سرورای خارجی ام سرعتشون چند ثانیه خوب بود، بعد صفر میشد. الانم اینترنت (البته مبین نت) به ملکوت اعلی پیوسته.
آقا کسی میدونه که مودم اوت دور یا همون مودم بیرونی ایرانسل رو میشه به مبین نت تبدیل کرد ؟
در حالت pending میمونه تا کامل پرداخت بشه.بعد اون هزار تومان بصورت آزاد مصرف میشه میره.یعنی ضرر هم میکنینقل قول:
نقل قول:
v*p*n که مُرد بعدشم باید یه نفر که کار بلد باشه پیدا کنی برای این کار کلا دنبالش نباش وقتت تلف میشه
اوت دور رو نمیدونم ولی داخلیا که میشه باید ببری نمایندگی تا مک آدرسو عوض کنن و تو مبین نت ثبت بشه 20 تومن هم هزینش میشهنقل قول:
بعیده شدنی باشه! 200 اختلاف قیمته، شدنی بود تا حالا کل مودمای ایرانسل فروش رفته بود.نقل قول:
سلام
سرعت دانلود در ساعات رایگان (2 تا 8 صبح) برای طرح های ویژه با پهنای باند 512kbps و 128kbps چقدره ؟
میخوام ببینم کدومشون ارزش خرید داره؟