بعدا یعنی کی؟ تو 13 هم لولم 9 شد نتونستم عوض کنم گفتم شاید همون اول باید عوض کرد ولی بازم میشه
Printable View
بعدا یعنی کی؟ تو 13 هم لولم 9 شد نتونستم عوض کنم گفتم شاید همون اول باید عوض کرد ولی بازم میشه
لول ده كه شدي ؛ وقتي خواستي كاركترت رو انتخاب كني؛ هم كاراكتر مرد داره هم زن!! مي توني انتخاب كني ديگه!! مگه اين كه ورلد هاي سرعت قضيه شون فرق كنه!!!
نمیزاره زن انتخاب کنم. توی 13 10شدم رفتم کارکتر زن انتخاب کردم گفت باید اول جنسیتت زن باشه ائنم که عوض نمی شه
یکی از ویژگی های آپدیت جدید اینه که مثل سمند خودروی ملیمون هوشمند هست و نمی گذاره بری جنس مخالف برداری :31::27:نقل قول:
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
الان این آپدیت کلید شماره 3 را هم گذاشتند که فقط می شه از فورت درش آورد که احتمال اونم خیلی کمه و جنگ فورت هم باید ویژگی های به خصوصی داشته باشهنقل قول:
1 ) همه با پول بیان فورت مثلا مینیمم 6000 تا و تقریبا نصفشون بمیرند تا 3-4 نفر بتونه از اون سلاح های خفن و یا کلید شماره 3 را پیدا کنه ! :13:
و گفته شده این 3 تا کلید در آپدیت بعدی به کار خواهد آمد چون هنوز چیزی براش ردیف نکردند
ضمنا کویستش سلاح اینا نخواهد داد
گفته می شه یک لباس جدید طراحی شده برای آپدیت بعدی که اون را خواهد داد !
فکر کنم حتما اون لباس ویژگی های به خصوصی خواهد داشت
پس اونایی که زن انتخاب می کنن از کچا انتخابمی کنن؟ یادم نمی یاد تو ثبت نام زن و مرد انتخاب کرده باشم...
بايد اول جنسيت رو تغيير بدي و براي اين كار روي منوي كاراكتر كليك كننقل قول:
بعدش جنسيتت رو زن كن
بعدش هم برو كاراكتر زن بگير ...
اين ديگه چي مي گه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مشکل منم همینه وقتی تو کارکتر می خوام جنسیت رو تغییر بدم نمی زارهنقل قول:
این یک مسابقه هست که از 1 ماه قبل شرکت کننده ها برا خودشون امضا طراحی کردند و برای مسابقه شرکت کردند و الان مدت ثبت نام تموم شده و باید بازیکنان بهشون زای بدند که به 3 نفر اول که بیشترین رای را برای بهترین طراحی امضا بیاره جوایزی داده می شه که جوایزشم گلد می باشد :31:نقل قول:
گويا دو تا كوئست جديد هم اضافه شده!! :
Tomorrow's headline
How the festivals fall
توي Weststat نگاه كردم ؛ چيز خاصي نمي دادن!! امكان داره كوئست مخفي يا ... چيزي شبيه به اين رو باز كنن؟! در كل فايده اي هم دارن؟!
===
اين يارو هنري واكر هم اسمش آشناست... ! يكي از شخصيت هاي مجموعه داشتان هاي طرف شب هست! (مي دونم ذره اي هم براتون اهمينت نداره!!!)
1.28 صفحه ورودی تغییر خواهد کرد
من که خیلی پسندیدم :5:
کد:http://public.beta.the-west.net/
نقل قول:
سرورش رو لپ تاپ يكي از كارمندان اينو گيم هست از چيش خوشت اومد؟ :13:
سلام ملت شريف ايران
كسي از علي ( چاقال ) خبري نداره ؟؟؟
:31:
يه سوال ديگه : كسي تا حالا رسيستنس فاير آرم بوده ؟
نه اما من توي همون ورلدي كه بازي ميكني رسيستنس ملي بودم ! :دينقل قول:
نقل قول:
user شما چيه ؟
من كلا همه جور كاراكتر داشتم خودم هم تو آويزونا :31: رسيستنس melee هستم
اسم كاراكتر شما چيه ؟
ممد پرو :دينقل قول:
user شما چيه ؟
من كلا همه جور كاراكتر داشتم خودم هم تو آويزونا رسيستنس melee هستم
اسم كاراكتر شما چيه ؟
صحيح و سالم هستن و اعلام فرمودن كه ديگر اين تاپيك و همچنين بازي وست قدم هاي مبارك ايشان را بر خود نخواهد ديد!!!نقل قول:
كسي از علي ( چاقال ) خبري نداره ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم خود چاقال بود!! (يه زماني!)نقل قول:
كوفت داش ممد : دينقل قول:
زود تر ميگفتي ديگه كي هستي
ممد اوضا احوال چطوره ؟
چيكارا ميكني ؟
از علي خبري نداري ؟
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
سلام حاجي :31:نقل قول:
آقا تو ورلد 14 عضو شهر شدي ؟
اگه نشدي بيا شهره رنك 1 همه بر و بچه ها جمع هستن
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
من w14 رسيستنس فاير آرم هستم اما كلا نامرديه ملت گلد ميخرن نميشه اصلا بازي كرد :41:
من همون روز اولي كه اومد ؛ عضو شدم! ولي تا دو هزاريم افتاد كه اوضاع پوليه و سرعت هم دو برابر ... نصف راه رو با پاهام و نصف ديگه هم رو دست ، دويدم و الفرار ... !!
در ضمن شما منو ميشناسي؟؟!
چه خبرا كرم كتاب ؟ :دينقل قول:
كوفت داش ممد : دي
زود تر ميگفتي ديگه كي هستي
ممد اوضا احوال چطوره ؟
چيكارا ميكني ؟
از علي خبري نداري ؟
خوش ميگذره اونجا ؟ با اساسينز ها چيكار كردين ؟ :دي
آره دادش ميشناسم اما در همون حدي كه تو آموزش دوئل هست : دي
من از W10 تا W14 بازي ميكنم از همون جا سعيد و علي و ممد رو ميشناسم
اسم واقعي شما رو نميدونم اما كلا همه ايراني هاي وست ميشناسن شما رو
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
جات خيلي خاليه كلي دلم تنگ شده بود برات بابا اساسينز از هم پاشيد :دينقل قول:
كلي رخداد پيچيده رخ داد نبودي ديگه
نيسي رنك 1 دوئل باشي حيف :10:
پس بگو!! اين حميد 18 سانتي متر (!!) توي ورلد دوازده از كجا منو ميشناخت!!! ما كه دو تا عكس دوئل داديم چاقال ... خود چاقال رو ديگه بايد زمين زمان بشناسن!!!
اون 18 ميلي ميتره نه 18 سانتي متر :دينقل قول:
پس بگو!! اين حميد 18 سانتي متر (!!) توي ورلد دوازده از كجا منو ميشناخت!!! ما كه دو تا عكس دوئل داديم چاقال ... خود چاقال رو ديگه بايد زمين زمان بشناسن!!!
خلاصه تعريف كن ببينم :پينقل قول:
جات خيلي خاليه كلي دلم تنگ شده بود برات بابا اساسينز از هم پاشيد :دي
كلي رخداد پيچيده رخ داد نبودي ديگه
نيسي رنك 1 دوئل باشي حيف
نقل قول:
حميد هم از همون جايي كه من ميشناسم ميشناسه البت حميد رفيق دنگ منه :31:
اما به هر حال ميشناسيم حالا چي شده از شهرت ناراحتي داش ؟
كدوم شهر؟!!نقل قول:
از شهرت ناراحتي داش ؟
ممد يادام ميمونه به حميد ميگم فقط ببين جيگر اگه دي دي 18cm رو نگرخي :21:نقل قول:
هيچي تو اين فروم كلش نميشه تعريف كرد بعد بيا ياهو ميگم :5:
نه بابا منظورم اين بود از شهرت(مشهور بودن :31:) ناراحتي ؟ همه ميشناسنت :18:نقل قول:
خبري نيست برادر!! حاج عمويي بوده (زماني) يه مدت بازي مي كرده !!! چيزي بيشتر از اينه؟؟!نقل قول:
نه بابا منظورم اين بود از شهرت(مشهور بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ناراحتي ؟ همه ميشناسنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه حاج عمو منم همونا رو ميدونم : دينقل قول:
ببخشيد اگر ناراحتتون كردم
راسي من مهرانم 22ساله از اهواز بچه هايي كه ورلد 11 به بعد بازي ميكردم + سعيد و آرش من رو ميشناسن
شب خوش:20:
من شما رو نمیشناسم:دی لووووول
باز که اینجا جمع شدیم الان باز این علی (همکار انجمن ) میاد گیر میده هاااا :دی
الان دلم ميخواد بيام خوشم مياد اينجا باشم مشكل چيه ؟نقل قول:
:27:
تو الان من رو نميشناسي ؟
مگه آرش نيسي ؟ :31:
به بهنقل قول:
پس همشهری درومدیم...کجای اهوازی مهران خان؟
اساسینس پاشید ممد جان الان خودش تنهاست و هیچ هم اتحادی قوی نداره اون unhinged هم الان دوست ما شده ...منم فروشگاه رو راه انداختم:10:
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
حیف شد بازی رو ترک کردی.. البته اکانتت هست می تونی برگردی چون کارهای پر درامد هم برات بازن سریع می تونی وسایلت رو دوباره بخری.. حیف نمیشه بهت پول بدم وگرنه هرچی داشتم بهت میدادم...
نقل قول:
ايول من زيباشهر هستم البت دانشجوي مشهدم الان رسما يه 6ماهي هست اهواز نيومدم
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
رضا عجب شاپي داري دست جدن طلاست :10:نقل قول:
قربونت عزيزنقل قول:
حیف شد بازی رو ترک کردی.. البته اکانتت هست می تونی برگردی چون کارهای پر درامد هم برات بازن سریع می تونی وسایلت رو دوباره بخری.. حیف نمیشه بهت پول بدم وگرنه هرچی داشتم بهت میدادم...
چي شد اساسينز پاشيد ؟
من کیانپارسم.خوشحالم از زیارتت همشهری:10:نقل قول:
ايول من زيباشهر هستم البت دانشجوي مشهدم الان رسما يه 6ماهي هست اهواز نيومدم
قربونت نموندی یه چایی با هم بزنیم ...من دارم می رم تعطیلات یه هفته نیستمنقل قول:
رضا عجب شاپي داري دست جدن طلاست
ولا نمی دونم داش مهران و حمید بهتر تو جریانن.. بیا ممد اون اکانتم رو دارم میارم تو شهر حالی با هم بدیم بهشون..نقل قول:
چي شد اساسينز پاشيد ؟
منكه ديگه بازي رو ول كردم و احتمال اينكه دوباره برگردم هم صفر هست !نقل قول:
ولا نمی دونم داش مهران و حمید بهتر تو جریانن.. بیا ممد اون اکانتم رو دارم میارم تو شهر حالی با هم بدیم بهشون..
به نظرم اين بازيها فقط تلف كردن وقت هست ...
ممد كلاسي ميزاري ها !نقل قول:
تو كه كلا ولي تو بازي هاي آنلاين حالا ما رو سياه نكن
در مورد وست هم فقط جات خاليه كي گفت حالا بياي پرش كني :27:
به رضا خان شما هم که خوزستانی هستی....به به جمع بچه های خوزستان جمعه پس!