محدود آسیا شت که به صرفه نیست! شبانه رایگان بخوای باید 30 تومنو حداقل بدی!بازی آنلاینم نمیشه کرد! پس باید جمع کرد رفت
Printable View
محدود آسیا شت که به صرفه نیست! شبانه رایگان بخوای باید 30 تومنو حداقل بدی!بازی آنلاینم نمیشه کرد! پس باید جمع کرد رفت
اصلا اینطوری نیست! 256 برنزی زده 8 گیگ! اما روزانه بیشتر از 104 مگ که میگیری میرینن به سرعت! میشه ماهی 3 گیگ! 5 گیگ بعدی کو؟!؟!نقل قول:
هر کی شکایت کرد از شکایت کردنش پشیمون شدنقل قول:
جمع اوری کنید برید یه ISP دیگه ! قوانینش عوض شده دیگه! محدود هم که حجم دزدی میکنن اگر مودمت قبل از ساعت 8 صبح ریست نشه!
ما که خطمون فیبر نوری هست و جای دیگه ساپورت نمیکنه! چون اسیاتک در استان ما با مخابرات همکاری میکرده قبلا که مخابرات ADSL به نام خودش نداشته!
ما هم باید صبر کنیم تا مخابرات تجهیزات اضافه کنه تو مرکزمون و از اسیاتک خلاص بشیم!
آره به نظر من هم باید قبل ش یه اطلاعی خبری چیزی میدادن. یا حداقل این یک ماه رو صبر میکردن و بعد قانون مصرف منصفانه و قیمت ها رو به اجرا میزاشتن.نقل قول:
واقعا كه افتضاح شده . من اين ماهم تموم شد . تهران شهيد بخششي هستم . يعني برم مخابرات ؟ 512 پينگشم بد نيست
کسی از تهران مخابرات اشرفی اصفهانی خبر داره چجوریه سرعتش؟ منم میخوام برم ار این شرکت مزخرف
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
سلام دوستان
من دیشب گذاشته بودم رو دانلود ساعت کامپیوترم تنظیم نبود من هم بهش توجه نکردم به همین دلیل سیستمم ساعت 8 خاموش نشد و تا ساعت 10 دانلود میکرد
الان حجمی که از من کم میشه تا ساعت 8 تش رایگان و 2 ساعت دیگش از حجیم کم میشه یا کلا این 9 ساعت کم میشه از حجمم ؟
لطف کنید راهنمایی کنید چون صفحه quick task نمیدوم چرا قاطی کرده و حجمم نامحدود زده و گزارش ریزمصرف نمیده اصلا !!!!
ارزش داره من از شرکت مخابرات با سرویس 512 نامحدود و بدون شبانه و سرعت دانلود 50 بیام و این سرویس رو بگیرم؟
اینترنت پرسرعت چلچله 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) 512 319000 ريال
سرعت دانلودش چنده؟>
2_ معنی این جمله چیه؟ تبادل حداقل 20 گيگ
آره معتل نکن همین الان پاشو بیا اینجا واقعا اینترنت یکه آسیاتک:n08:نقل قول:
من نمیدونم شما ها خرین یا خودتون و زدین به خریت آخه وقتی این همه دارن میگن افتضاحه شما ها دوباره پیام میدین که بیایم اینجا یا نه!!
512 نامحدود اینجا در بهترین شرایط سرعتش رو 15 کیلوبایته البته روزانه حدود 170 مگ و میتونی با سرعت 64 دانلود کنی.
تبادل 20 گیگ یعنی شما ماهانه حداقل 20 گیگو میتونی دانلود کنی.اما بیشتر از این مقدار دیگه بستگی داره به کرم آسیاتر و خودت!!
عجله کن زودباش بیا اینجا واقعا بهترینه!!!!!!!:n19:
اخه مخابرات هم داغونه
512 محدود 10گیگ چطوره؟
هر جا میخوای بری برو بغیر از این خراب شده.....نقل قول:
مرسی از راهنمایی شما
اون دوساعت + یه 100 مگ هم دزدی میکنن چون قبل ساعت 8 مودمت ریستارت نشده!نقل قول:
اره قاط زده!
نقل قول::n02::n21:نقل قول:
من دربدر دنبال اینم که مخابرات بگیرم.دی:
اسیاتک:
قیمت:گران
کیفیت:افتضاح
پینگ:بالا
سرعت دانلود شبانه:کم
دزدی در حجم شبانه اگه مودم قبل از ساعت 8 ریستارت نشه
سرویس های نامحدود هم که =:n21:
100%نقل قول:
روزانه تقریباً 400kb/s شبانه رایگان از نظر قانونی باید 50 تا 60 بگیرینقل قول:
اونقدر انتقاد کردیم از آسیاتک بعد این مدت که از دیشب برا من قاط زده سرعت دانلود از 500 پایین نمیاد ! :دی (512 نامحدود!) فک کن تا آخر همینطوری باشه ! :دی چه لذتی داره خدائی !
همین شماها هستین با این حرفاتون آسیاتک به گ...ه کشیدین.نقل قول:
شما چیکار داری به این حرفا دانلودتو بکن. دیگه حرف زدن نداره که. :n24:
حالا شما خونتو کثیف نکن ! ما بعد مدتی که هیچ سرعتی نداشتیم از این یه مرد لذت بردیم و با دوستان شریک شدیم اینو !:دینقل قول:
همین شماها هستین با این حرفاتون آسیاتک به گ...ه کشیدین.
شما چیکار داری به این حرفا دانلودتو بکن. دیگه حرف زدن نداره که. :n24:
آسیاتکی هم که بخواد به حرف چنتا یوزر تو یه فروم به ... کشیده بشه هون بهتر که بشه !
سرويس فعلي: اينترنت پرسرعت چابک 10 گيگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وضعيت عضويت: تمديد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وضعيت سرويس: فعال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاريخ اتمام سرويس: 1392/7/7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدت اعتبار باقي مانده: 25 روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم باقي مانده: Unlimited !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قضیه چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه مثلا از 7:30 تا 10 حساب میکنه...نقل قول:
شما حساب کن حجم بعد ساعت 8 +100 مگ بالاتر
بعضی مواقع قاطی میکنه میزنه نامحدود ولی از حجم کم میکنه و بعدا درست میشه!نقل قول:
ز زدم اسیا زرت میگه پنل خودمونم خرابه :))))))
فکر کنم دارن سیرویس ها رو عوض میکنن باز :))))))))
گقتن مجازیم 20% قیمت ها رو باز اقزایش بدیم (شوخی)
بد بختا خودشون هم قاطی کردن دارن ور شکست میشن!!!!!نقل قول:
دست و پاشون و گم کردند.
آقا نکنه میخوان نا محدودا رو محدود کنن
فضیه چیه؟؟؟
سلام دوستان
چرا نمیشه وارد سیستم QuickTask شد ؟
پيغام سيستم: شما مجاز به استفاده از خدمات QuickTask نميباشد! لطفا با نمايندگي خود تماس حاصل فرماييد.
ما رو بن کردن ...:n02:
محدود کردن دیگه! چی را را محدود کنن دیگه!نقل قول:
سرعتا برگشت به 20kb :n02:
ماله شما چطور؟
اخه سرعت دانلود من 2 ساعت رو 500 بود:n09:نقل قول:
نامحدود الان محدود هست خودش , دیگه محدودتر از این یعنی جمع کن بریم .:n02:نقل قول:
همه جا همینه من تو مشهدمنقل قول:
4 سال پیش که پارس داشتم خوب بود
شب روز سرعتم رو 150 بود:n14:
الان که از اینجا یک ساله دارم 512 نامحدود
8ماه دیگه مونده میگن 50 تومان بده 512 10 گیگ در ماه بهت بدم:n13:
اونم فرقی نداره سرعت شباش رو 30 فکر نکنم بیشتر بشه
میشه؟
به نظرتون چکار کنم؟الان روزی 1 گیگ دانلود دارم با گوشیم
زنگ زدین آسیاشت گفت که قراره باز عوض شه؟
یک گیگ با گوشی؟! عجب!من جای تو بودم عوض نمیکردم! راستی من الان دارم با ايرانسل دانلود میکنم، سرعتش 32 میچرخه! نمیدونم چرا حس میکنم از adsl. آسیاشت بهتره :دینقل قول:
نقل قول:
والا خوب گفتی طرف توی کل 31 روز 1 روزش سیستم اسیاتک قاط میزنه دانلود شبانه رو بهش بالا میده از بس خوشحاله میاد اینجا صد تا تاپیک میده اینجام که پره از این نماینده های اسیاتک هی پیگیر میشن تا محدود تر کنن که وضع از اینم بدتر بشه ایرانی جماعت خوبی بهش نیامده وقتی یک درصد بهش حقی برسه خودشو میکشه.
یه کم پیگیری کنی میتونی هزینه رو ز باقیماندتو ازشون پس بگیری اما اینقدر دزدن که مجبورت میکنن باهاشون کنار بیای.نقل قول:
همونطور که منو مجبور کردن.:n27:
آره صدردصد بهتره32 :n13:نقل قول:
طرح میزنی؟؟
آره داداش شب تا صبح میزارم 15% شارژ باطری گوشیم کم میشه
حدود 600 700 مگ شب دانلود میکنم
روزم 400مگ مصرف و دانلود میکنم:n09:
داداش من از مخابرات که دولتی بوذ پولم گرفتم قبلا:n09:نقل قول:
اما من یک ساله گرفتم 3 ماه تخفیف داشت
میگه اگه الان بدیم 3 ماه کم میشه و ...... و کلا نصف پولم نمیدن
بعدم من موندم پولم بگیرم کجا برم مثلا؟؟
هر تاپیکی میرم میگن وضع خرابه:n27:
باز امروز به قول دوستان شیر فلکه خراب بود ! تا 12.30 . که بعد لوله کش آوردن :n02:
1.5 گیگی زدم . اما باز حیف . این روزی خیلی بگیرم روزی 700 تاست . 256 :(
منم ازون مشترکاییم که اغفال شدم یه ساله زدم . الان 240 روز ! مونده . چقد میشه پولش کرد ؟
بستگی داره به موقع خریدت و درصد تخفیفاتی که موقع خرید واست لحاظ شده.نقل قول:
نصفشو میدن بهت مطمئنن.
اما فک نکنم صرف کنه.
از من 165 روز مونده بود گفتن 45 تومن میدیم.اما آخه با 45 تومن آدم کجا بره؟پول 1 ماه هم نیست.