نه نشد باز اجرا نمیشه!
Printable View
نه نشد باز اجرا نمیشه!
سلام دوستان.خسته نباشید
آقا از وقتی این اِس اِس اِل هارو زدن دیگه اَکانت ویندوزلایوم واسه بازی باز نمیشه.چیکارش میتونم بکنم؟؟؟؟:|
اون بازی رو که دارم رو می گم ، نخریدمش ، دی وی دی نداره که ، دانلودش کردمنقل قول:
با تشکر
سلام
من بازی ریج رو نصب کردم رزولوشن و کوآلیتی و خلاصه هر چی بگی پایین آوردم با اینکه قدرت سیستم من خیلی
بالاست بازی هایی مثل ویچر 2 و کرایسیس 2 روی very high میاره ولی باز تیک خیلی وحشتناکی رو این بازی داره!
اشکال از بازیه؟ چون سیستم من باید حداقل روی مدیوم اجرا کنه! اگه میشه یه کمک برسونین!
با سلام
دوستان من میخوام جنگهای صلیبی 1 رو رو لپ تاپ(ویندوز سون)نصب کنم همش ارور میده ارورش هم اینه
entry point not found
the procedure entry point_binksetvolume@21 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll.
اشکال از کجاست؟اگه یکی از دوستان کمکم کنه بهم لطف کرده
ممنون
کارت گرافیک و بقیه چیز ها رو اپدیت کردین ؟نقل قول:
سلام
تازگیها هر بازی نصب میکنم (مثل Mirror's Edge و batman arkham asylum و...)این ارور رو میده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته روی ویندوز های قبلی من این بازی ها همه میامدند.در ضمن مثلا بازی که قبلا در این ویندوز نصب کردم خیلی راحت بالا میاد.
به نظر شما ویندوز 7 من خرابه یا باید چیزی نصب کنم؟
ارور 0xc000007b که برای بعضی بازیا میده چجوری درست میشه ؟؟
سلام
من تو اجرای بازی The Elder Scrolls V Skyrim مشکل دارم
وقتی اجرا می کنم بدون هیچ اروری میاد بیرون ؟؟
این مشکل عمدتا به خاطر وجود نوعی ویروس توی سیستم هست و فقط توی بازیها رخ نمیده و ممکنه توی اجرای بعضی از نرم افزارها هم به این مشکل بربخورید آنتی ویروست رو آپدیت و سیستم رو چک کن ببین به جایی میرسی...نقل قول:
مشگل در گرافیک Stronghold 3
والا من در تاپیک خودشم مطرح کردم ولی کسی جوابمو نداد گفتم شاید اینجا جواب بگیرم
سلام دوستان
بچه ها من Stronghold 3 رو ریختم بعد رفتم تو بازی ولی خیلی گرافیکش افتضاحه خیلییییییییی نمی دونم متوجه منظورم میشید یا نه
حتی این نقشه هست که پایین گوشه سمت چپ هست اون شطرنجیه
می تونید کمکم کنید کسی تا حالا این مشکل رو داشته
من گرافیک pc اصلا پایین نیست گرافیکم 1 گیگ هست
ممنون میشم کمکم کنید
سلام ودرود
من چند وقت پیش بازی فال اوت نیو وگاس رو نصب کردم رو XP sp3 اجرا شد اما صداش مشکل داشت .....
بعد از مدتی رو سون نصب کردم اما موقع اجرا این پیام رو میده :
راهی هست که بشه قسمت زامبی ها توی CoD: Black Ops رو بدون وصل شدن به اینترنت بازی کرد؟ من میخوام بیارمش مینویسه سرور در دسترس نیست و فلان، میخوام عین World at War بتونم بدون وصل شدن بازی کنم.
اره میشه ولی تکی خودت فقط میتونی بازی کنی کامپیوتر بهت یار نمیدهنقل قول:
همونم خوبه چطوری حالا؟ :31:نقل قول:
وقتی هیچکس اینجا نیست جواب بده چرا این تاپیکو باز گذاشتن .....
من چند ماه پیش هم برای فال اوت و رد آلرت و خوب اجرا نشدنشون پیام گذاشتم هیچ کس جواب نداد .......
حداقال برا ی هر بازی یا سری بازی ها یه تاپیک مشکل در بازی و نصبش بذارن......
بازی رو repair کنیدنقل قول:
روی بازی کلیک راست کنید و تو propeties بخش capabilites هم xp SP3 رو انتخاب کنید
خودم چند ماه پیش دنبالش بودم یه پچ . کرک همچین چیزیه از تو اینترنت سرچ کردم گرفتم ریختم کار کرد دیدم 1 نفرم یا بقیه زامبی ها گرفتم پاکش کردمنقل قول:
یه نفر دیگه هم تو این تاپیک دنبالش بود پیداش نکرد نفهمیدم اخر سر چیکار کرد ولی فکر کنم بگردی باشه
ایول داره ولی نه اینجا
سلام دوستان
من با بازی سام ماجراجوی 3 مشکل دارم و اونم اینه که تو یکی از مراحل دوربین بازی شروع به چرخیدن میکنه و کنترل بازی از دستم خارج میشه. لطفا اگه کرکی برای رفع این مشکل هست اون رو برام بزارید.
سلام خسته نباشيد
جديدان موقع بازي كردن pes 12 احساس ميكنم تصوير داره ميلرزه يا از بازي عقب ميمونه قبلان اين جور نبود الان اين جور شده
لطفان راهنمايي كنيد
دوست عزیزی فرکانس مانیتورتو ببر روی 85 درست میشه. منظورم screen refresh rate هستش.نقل قول:
آره آپدیت شده با آخرین دی وی دی بازی رایانه!نقل قول:
ببخشید دیر جواب دادم!
خواهش :11:نقل قول:
والا من نمیدونم بازی رایانه اخرین ورژنو داشته یا نه
ولی با همون خود برنامش که گرفتین ببینید اپدیتی داره یا نه
مرسي دوست عزيزنقل قول:
از كجا اين كارو بكنم رفتم تو مانيتور فركانسي نديدم
این تو تنضیمات مانیتور نیستنقل قول:
کلیک راست روی صفحه و Properties برای وین XP
برای 7 کلیک راست و Screen Resolution بعد وسط Advance Setting بعد اون بالا لبه ی دوم Monitor و و سط صفحه
Monitor Setting که عددشو انتخاب می کنین
حالا نمی دونم این راه حلی که گفتن مشکلتونو حل می کنه یا نه حالا امتحان کنید
نقل قول:
نه نداره میگن پچ مخصوص میخواد اینجا تو همدان !
امکان داره از نسخه بازی باشه مشکل؟
والا نمی دونمنقل قول:
خب اگه میگن پس چرا از همون جا نمی گیرین ؟
سلام دوستان
ی چند روزی هست ک یازی The Battle for Middle-earth II رو نصب کردم و خیلی مشتاق بازی کردنشم ولی موقع اجرا ی همچین اروری میده:
تا حالا چند بار نصبش کردم هی ان ایستال کردم ولی فایده نداشته براش فایل کرکشم دانلود کردم گفتم شاید ایراد از کرک تو سی دیش باشه ولی باز هم همین ارور رو میده.
این بازی رو دو تا سیستم دگ اجرا شده نمدونم مشکل از کجاست.
لطفا دوستان راهنمایی کنند.:40:
اقا چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟
شما برای اطمینان مجموعه_ی vc++ 2010 ,2008, 2005 رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن ببین مشکلت رو راه میندازه...نقل قول:
سلام دوستان
ی چند روزی هست ک یازی The Battle for Middle-earth II رو نصب کردم و خیلی مشتاق بازی کردنشم ولی موقع اجرا ی همچین اروری میده:
تا حالا چند بار نصبش کردم هی ان ایستال کردم ولی فایده نداشته براش فایل کرکشم دانلود کردم گفتم شاید ایراد از کرک تو سی دیش باشه ولی باز هم همین ارور رو میده.
این بازی رو دو تا سیستم دگ اجرا شده نمدونم مشکل از کجاست.
لطفا دوستان راهنمایی کنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا این راه رو هم امتحان کردم نشد:19:نقل قول:
واقعا کلافه شدم تو گوگل سرچ کردم این ارور رو بالای 200 تاپیک فارسی پیدا کردم ولی هیچکدومشون ب نتیجه نرسیدن:13:
لطفا اگه کسی بلده کمک کنه
برید تو اپدیت ویندوزتون و این Microsoft Visual که مهدی جان ادرس دادن ببینید تو اپدیت ویندوزتون هست ؟ اگر بود از اونجا دانلود کنید
سلام دوستان !!!:41: من تو اسکاریم با یه باگ مسخره رو به رو شدم !! تو خط داستان اصلی بازی وقتی میرسی به Riften اونجا تو سیاهچاله های rats دنبال یه بابایی به اسم esborn باید بگردی.من پیداش کردم ! ولی در اتاقشو رو خودش بسته . از پشت در که باهاش حرف میزنی تا رات بده داخل برخلاف همیشه دیالوگا سریع میان و میرن و هیچ صدایی نمیاد !! بعد که دیالوگا تکوم شد هر چی رو در میزنی باز نمیشه!!:41: یکی بگه چی کار کنم ؟؟؟
نسخه بازیی که گرفتم نمیدونم چیه. از یکی از دوستام گرفتم . بازی فایل ست آپ نداشت !!! یه فولدر بود که باید کپیش میکردی تو پی سی و بازی میکردی ! وقتی از خودش پرسیدم گفت اونم همینطوری بازیو گرفته !! تمومشم کرده !! یعنی الان چی کار کنم ؟؟؟:41::41:
سلام
من تمام ماشینها و کلا وسایل نقلیه بازی جی تی ای سن اندریاس رو تغییر دادم و ماشینهای با گرافیک بالا رو جایگزین کردم اما متاسفانه هنگام ورود به بازی و مخصوصا وقتی سوار ماشینها میشی محیط اطراف محو میشه منظورم خیابون و خونه ها و درختها و غیره هست!کارت گرافیک رو آپدیت کردم آپدیت های جدید ویندوز رو هم نصب کردم گرافیک رو کم کردم اما هیچ فایده ای نداشت درضمن اخرین ورزن دایرکت رو هم نصب کردم
دوستان عزیز لطفا کمک کنید
با سلام من در اجراي بازي Deus Ex Human Revolution The Missing Link به من اين اخطارو ميده
You Must Running Steam Client TO Play Deus Ex:Human Revolution
باید نرم افزار Steam رو بریزینقل قول:
man driver jadida ro rikhtam har chi roosh click mikonam asan nemiyad bayad chekar konam
تو مرحله 19( The launch pad) اخربازی حمله به اردوگاه (IGI 2)ابجکت 1 و2 را انجام میدم اما ابجکت 3 که باید موشک را از سه تا پل ازاد کنم هرکار میکنم کلیدهای کنار راهرو پل ها کار نمیکنه
لطفا بگین مشکل چیه ؟ چه کار باید کرد؟
ممنون