اول بشيني بعد بپري
كجاش برعكس گفتم !
تو برعكس گفتي عزيز
Printable View
اول بشيني بعد بپري
كجاش برعكس گفتم !
تو برعكس گفتي عزيز
این چیزی که تو میگی از حالت معمولی هم کمتر میپره:27:ضمنا رو حرف من حرف نزن:5:من الان یه سالی هست که دارم رو بانی تمرین می کنم:5: هر وقت تونستی دو تا فقط دو تا بانی پشت سر هم بزنی بیا صحبت کن:27:نقل قول:
کدوم تنظیمات؟!!!!نقل قول:
راستی اونایی که تند تند اسلحه عوض میکنن چیکار میکنن؟!!!!
خب اونایی که این تنظیمات رو اجرا می کنن روی عوض کردن اسلحه ها هم تسلط دارن ؟ اخه من با همین اسکرول سلاح عوض می کنم ، اونا باچی اسلحه عوض می کنن ؟نقل قول:
حالا موقع حرکت وقتی اسکرول موس رو به سمت پایین میچرخونی duck میزنی و وقتی به سمت بالا میچرخونی jump میزنی.
بابا خیلی باحالی:13: عکس گذاشتم میگی کدوم تنظیمات:19: منظورم اینه که روی duck دابل کلیک میکنی و بعد اسکرول موس رو یه بار به سمت پایین میچرخونی. یه بار هم روی jump دابل کلیک میکنی و اسکرول موس را یه بار به سمت بالا میچرخونی.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن برای عوض کردن اسلحه هم تو کنسول بزن:
حالا وقتی کلیدهای 1 تا 5 رو میزنی به ترتیب رایفل، کلت، چاقو، گرنید و فلش و اسموک و در آخر بمب میاد تو دستت.کد:hud_fastswitch 1
موفق باشی:10:
آنلاين بازي كردن سرعت چند مي خواد؟؟:question:
راستي كسي HLTV جديد نداره؟؟:20:
از adsl 64 به بالا، هر چی بالاتر باشه بهتر:27: wireless باشه که دیگه عالیه:21:نقل قول:
برای دریافت آخرین hltv ها (البته خارجی ها) تو سایت زیر عضو شو. دمو های این سایت به صورت روزانه آپدیت میشن.
موفق باشی:10:کد:www.gotfrag.com
ببخشید!!! اون موقع عکسا نیومده بودن :دینقل قول:
اینجا کانتر باز حرفه ای داریم ؟
آره داداش:46: چی میخوای؟:10:نقل قول: