فابين بارتز دروازه بان ملي پوش فرانسه اعلام كرد تا دو سال ديگر در ميادين فوتبال باقي مي ماند .
Printable View
فابين بارتز دروازه بان ملي پوش فرانسه اعلام كرد تا دو سال ديگر در ميادين فوتبال باقي مي ماند .
تيم ---- براي چذب فرانك ريبري هافبك ملي پوش مارسي پيشنهاد 22.5 ميليون يورويي ارايه كرد .
" زلاتان ابراهيموويچ " مهاجم سوئدي سابق تيم يوونتوس ايتاليا با انعقاد قراردادي به تيم اينترميلان ديگر تيم ايتاليايي پيوست.
بهگزارش خبرگزاري فرانسه از رم ، باشگاه يوونتوس در ازاي دريافت ۳۱/۹ ميليون دلار با انتقال اين بازيكن موافقت كرد.
ابراهيموويچ ۲۴ساله روز پنجشنبه قرارداد چهار ساله خود با تيم اينترميلان را به امضا رساند.
اين بازيكن در سال ۲۰۰۴به تيم يوونتوس پيوسته بود.
تيم يوونتوس هفته گذشته همچنين پاتريك وييرا فرانسوي را به تيم اينترميلان فروخت.
در پي رسوايي تبايي در رقابتهاي فوتبال سري آ باشگاههاي ايتاليا و سقوط تيم يوونتوس به پيكارهاي سري ب ، اين تيم شماري از بازيكنان مطرح خود را به تيمهاي ديگر فروخته است.
اري هان مربي تيم پيروزي از كار بر كنار شد .
اري هان كه ديروز به تهران امده بود امروز پس از به توافق نرسيدن با سران باشگاه پيروزي به اروپا باز گشت .
رضا عنايتي ديدار تيم ملي فوتبال ايران برابر امارات را فرصتي خوب براي آزمايش تركيب جديد تيم ملي عنوان كرد.
مهاجم تيم ملي فوتبال ايران در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي ديدار روز گذشته برابر امارات گفت: بازي بسيار خوبي بود. بازيكنان با تركيب جديد آزمايش شدند. هر چند كه تيم ما در دوران بدنسازي قرار دارد اما، توانستيم موقعيتهاي بسيار خوبي را روي دروازهي امارات ايجاد كنيم و ميتوانستيم با تعداد گلهاي بيشتري اين تيم را به كشورش بدرقه كنيم.
عنايتي دربارهي شباهت تيمهاي عربي به يكديگر گفت: تيمهاي عربي شباهت بسيار زيادي به يكديگر دارند و نزديك به هشتاد درصد آنها بازي برابري را انجام ميدهند. فكر ميكنم با توجه به ديدار هفتهي آينده برابر سوريه بازي مقابل امارات مفيد بوده است. چرا كه ما توانستيم كار گروهي خود را در اين ديدار به راحتي انجام دهيم.
وي دربارهي آزمايش قلعهنويي از مهاجمان مختلف در اين بازي گفت: گلي كه من به ثمر رساندم با پاس سياوش اكبرپور بود. ما دو سال است كه در كنار هم بازي ميكنيم. به هر حال برايم تفاوتي نميكند كه بازيكن كناريام كيست. بلكه تنها به فكر موفقيت تيم ملي هستم. اميدوارم كه بتوانم در ديدارهاي آينده گلزنيام را در بازيهاي ملي ادامه دهم و براي اين كار انگيزهي بسيار زيادي دارم.
عنايتي دربارهي پوشيدن پيراهن شمارهي 9 و شايعاتي كه مبني بر علاقهي اين بازيكن به استفاده از پيراهن شمارهي 10 شنيده ميشد گفت: شمارهي پيراهن برايم ملاك نيست، تنها به فكر موفقيت تيم ملي هستم. حال تفاوتي نميكند كه از چه شمارهاي استفاده كنم.
مهاجم تيم ملي فوتبال گفت: با توجه به اين كه تيم امارات در شرايط كامل مسابقه قرار داشت، تيم ما مقابل آنها بازي خوبي را به نمايش گذاشت.
فرهاد مجيدي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تيم امارات چند وقتي است كه در اردو به سر ميبرد؛ اين تيم هماكنون در شرايط كامل مسابقه قرار دارد و به دليل اين كه تيم ما تمرينات بدنسازي را به تازگي پشت سر گذاشته، مقابل آنها نمايش خوبي را ارايه كرديم.
وي افزود: برابر امارات ميتوانستيم نتايج بهتري را كسب كنيم, چرا كه موقعيتهاي خوبي را در اين ديدار به دست آورديم؛ هر چند آنها چند هفتهاي است كه در شرايط مسابقه قرار گرفتهاند.
مجيدي دربارهي وضعيت خود گفت: از دو هفته پيش, تمرينات خود را در النصر آغاز كردم و هم اكنون سه جلسه نيز با تيم ملي تمرين كردهام و در شرايط خوبي قرار دارم.
وي در پاسخ به اين سوال كه حضور پرتعداد بازيكنان ايراني در ليگ امارات را چگونه ارزيابي ميكنيد به ايسنا گفت: نميتوانم در مورد ديگران اظهارنظر كنم؛ اما, طي اين چند سال هيچ گاه من پيشنهادهاي خوب اروپايي دريافت نكردهام و مجبور شدم كه در ليگ امارات بمانم. هميشه بهترين پيشنهادهايم از تيمهاي امارات بوده است؛ اما, اين كه ميگويند, ليگ امارات ضعيف است را به هيچ وجه قبول ندارم. كساني كه انتقاد ميكنند را دعوت ميكنم تا يك هفته تمرينات تيمهاي اماراتي را در گرماي بالاي اين كشور تماشا كنند. شما ميتوانيد در اين باره از آرش برهاني سوال كنيد. ما پيش از آمدنمان به ايران دو هفته زير آفتاب سوزان دبي تمرين كرديم. بنابراين ليگ امارات تنبل خانه نيست و ما براي خوش گذراني به اين كشور نرفتيم.
مجيدي ادامه داد: قبول دارم كه حضور در باشگاههاي اروپايي ميتواند براي بازيكنان ما بسيار مفيد باشد؛ اما, زماني كه پيشنهادي از تيمهاي اروپايي وجود نداشته باشد, فكر ميكنم ليگ امارات جاي خوبي براي ايرانيان باشد.
وي دربارهي تشكيل خط حملهي ايراني در تيم النصر با وجود آرش برهاني گفت: آرش بازيكن بسيار بزرگي است. او فوتبال سريعي را به نمايش ميگذارد و با توجه به ويژگيهايي كه دارد, ميتواند در تيم النصر مفيد باشد. اميدوارم كه سال خوبي را در كنار هم در تيم النصر داشته باشيم.
مجيدي در پايان دربارهي زمان بازگشتش به امارات به ايسنا گفت: پس از ديدار برابر سوريه به امارات بازخواهم گشت و در صورتي كه مربيان براي حضور در ديدار برابر كرهي جنوبي از من دعوت به عمل آورند, به تهران بازميگردم.
بازيكن مياني تيم ملي فوتبال گفت: بازي با امارات توانست تيم ملي را در شرايط مسابقه قرار دهد.
عليرضا واحدي نيكبخت در گفتوگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تيم ملي امارات تيم بسيار دونده و خوبي بود و ما در حالي كه هفتهي آينده بايد به مصاف سوريه برويم اين مسابقه دوستانه توانست تيم ايران را در شرايط بازي قرار دهد. بازيكنان در طول نود دقيقه براي ديكته كردن قدرت خود بر حريف تلاش بسياري را انجام دادند و همانطور كه مشاهده كرديد ما موقعيتهاي بسياري را بر روي دروازهي حريف ايجاد كرديم. هر چند كه از كل اين موقعيتها تنها يك فرصت تيم ملي به گل تبديل شد.
وي دربارهي تيم امارات گفت: آنها از زمين ما به خوبي پرس ميكردند و مشخص است كه تيم ملي امارات با تدارك بسيار خوب آمادهي حضور در ادامهي رقابتهاي مقدماتي جام ملتهاي آسيا است. آنها تيم بسيار خوبي بودند و با توجه به شباهت اين تيم با تيم سوريه به شناخت خوبي از تيم ملي سوريه رسيديم و با سبك آنها آشنا شديم.
نيكبخت دربارهي بازگشتش به تيم ملي گفت: من در زمان برانكو نيز بازيكن ثابت تيم ملي بودم و همواره براي اين كه جايگاهم را از دست ندهم تلاش بسياري را انجام ميدادم هر چند كه در آن زمان نميدانم چه اتفاقي افتاد كه از تيم ملي كنار رفتم اما، مطمئن باشيد ديگر به راحتي جايگاه اصليام را در تيم ملي از دست نميدهم.
نيكبخت دربارهي اعتراض برخي از تماشاگران استقلال به وي در جريان ديدار ايران برابر امارات گفت: در اين باره نظري ندارم. انشاا.. درست شود.
رييس هيات مديرهي باشگاه پرسپوليس در مورد نقل و انتقالات اين باشگاه گفت: اين نقل و انتقالات داراي ضابطه بوده و مديرعامل باشگاه با انجام كار كارشناسي و مجوز هيات مديره اين اقدامات را انجام داده است.
علي سعيدلو كه در حاشيهي مراسم ضيافت شام رييس جمهور با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفتوگو ميكرد، ادامه داد: هر پولي كه مديرعامل بخواهد بگيرد يا بدهد حتما در هيات مديره مطرح شده و با مجوز هيات مديره اين اقدامات انجام ميگيرد. آقاي انصاريفرد در نقل و انتقالات شرايط و ضوابط را مورد بررسي قرار داده و بيحساب پولي به كسي داده نميشود.
وي در پاسخ به سوال ديگر خبرنگار ايسنا مبني بر اين كه آيا جانشيني براي محمد مايليكهن در هيأت مديرهي باشگاه پرسپوليس انتخاب خواهد شد يا خير؟ گفت: درست است كه هيات مديره بايد 5 عضو داشته باشد ولي در قانون آمده است كه با حداكثر اعضاء ميتوان جلسه را تشكيل داد كه اين حداكثر اعضاء 3 نفرند و با توجه به اين امر مصوبات قانوني است چرا كه جلسات با حداكثر اعضاء برگزار ميشود.
وي تصريح كرد: آقاي عليآبادي بايد يك نفر را به جاي آقاي مايليكهن معرفي كند.
سعيدلو در پاسخ به اين سوال كه آيا فرد خاصي براي اين امر در نظر گرفته شده است؟ گفت: ايشان (عليآبادي) هركه را مشخص كند ما استقبال ميكنيم.
وحيد هاشميان يكي از معدود بازيكنان خوب ايران در جام جهاني بود، ضرباتي كه او به سوي دروازههاي پرتغال و مكزيك زد از جمله صحنههايي بود كه شايد تا سالها تماشاگران ايراني آن را از ياد نبرند.
مهاجم تيم ملي كه به سبب آسيب ديدگي كه در بازي با آنگولا دچارش شد تا چند هفته فيزيوتراپي را دنبال ميكرد، اين روزها در تركيب هانوفر بازيهاي خوبي را از خود ارايه ميكند، هر چند كه به گفتهي خودش هنوز به طور كامل از بند مصدوميت رها نشده است.
هاشميان در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تمريناتم را آغاز كردهام و بخش زيادي از مصدوميتم برطرف شده، هر چند كه هنوز به طور كامل اين آسيب ديدگي از بين نرفته است و به همين دليل همچنان كارهاي فيزيوتراپي را انجام ميدهم.
وي دربارهي شرايط تيم هانوفر، گفت: امسال نسبت به سال گذشته بازيهاي تداركاتي بهتري را انجام دادهايم و بازي با تيمهايي نظير پالرمو، ناپل و استون ويلا به طور قطع ميتواند در راه آمادهسازي به تيم ما كمك زيادي كند.
هاشميان رقابت در خط حملهي هانوفر را در اين فصل سخت خواند و گفت: هم اكنون شش مهاجم در تيم هانوفر هستند. آقاي گل ليگهاي ايسلند و اسلواكي، برداريچ، مليپوش سابق تيم ملي آلمان، اشتاينر، مهاجم تيم ملي چك در جام جهاني و من مهاجماني هستيم كه اين فصل براي قرار گرفتن در تركيب اصلي تيم بايد رقابت كنيم و اين بسيار سخت است، هر چند كه حضور در ارنج اصلي در اين شرايط اهميت فوقالعادهاي دارد.
وي دربارهي بازيكنان جديد تيم هانوفر به خبرنگار ايسنا، گفت: يك بازيكن هلندي به تيم ما اضافه شده كه براي جا انداختن خود در تيم به زمان نياز دارد. ديگري بازيكني است كه در هافبك چپ بازي ميكند و سانترهاي خوبي ميفرستد و تا به حال در بازيهاي دوستانه براي من سه پاس گل ارسال كرده است و سومي بازيكن وردربرمن است كه در بوخوم با هم همبازي بودهايم. فكر ميكنم كه امسال شرايط بهتري را نسبت به سال گذشته داشته باشيم. هدف نخست باشگاه ماندن تيم در دستهي اول و هدف بعدي قرار گرفتن در مياده ده تيم برتر بوندسليگا است.
وي در ادامهي گفتوگوي خود با ايسنا، رغبت چنداني براي صحبت دربارهي تيم ملي نشان نداد اما، در عين حال، گفت: تيم ملي به آرامش و بازنگري كلي نياز دارد.
هاشميان در پاسخ به اين پرسش كه آيا براي ديدار ايران برابر سوريه به تهران سفر خواهيد كرد يا خير، گفت: هنوز در اين مورد هيچ چيز مشخص نيست.
سرمربي تيم فوتبال كشورمان پس از پايان ديدار تداركاتي مقابل امارات، از عملكرد بازيكنانش ابراز رضايت كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعهنويي پس از پيروزي يك بر صفر بر امارات ضمن تبريك روز خبرنگار و ميلاد حضرت علي (ع) در جمع خبرنگاران اظهار كرد: ما نمودار آمادگي تيم را براي بازي با سوريه تعيين كردهايم و تيم ملي تا روز 25 مرداد، از لحاظ بدني، روحي و تاكتيكي به آمادگي كامل دست خواهد يافت.
وي گفت: تيم ملي هنوز به آمادگي بدني و تاكتيكي لازم نرسيده است. ما در اين مدت كه تمرينات تيم ملي را آغاز كرديم، تنها در دو جلسه توانستيم با حضور 22 بازيكنمان تمرين كنيم.
قلعه نويي در رابطه با ديدار مقابل امارات افزود: ما در اين بازي در حفظ توپ و دادن پاس اشتباهاتي داشتيم و از لحاظ سرعت تيمي نيز پايين بوديم. اما، از نظر ايجاد موقعيت چند فرصت گلزني روي دروازهي حريف ايجاد كرديم و از اين نظر از مردانم راضي هستم.
وي با بيان اين كه ديدار برابر امارات نقاط قوت و ضعف تيم ملي را در آستانه بازي با سوريه نمايان كرد گفت: در اين مدت باقي مانده روي سه عامل حفظ توپ، دادن پاسهاي درست و بالا بردن سرعت تيمي كار خواهيم كرد.
سرمربي تيم ملي در پاسخ به سوال خبرنگاري در خصوص شعارهاي هواداران استقلال و پرسپوليس به برخي از بازيكنان تيم ملي گفت: من توهينهاي اين هواداران را مردود ميدانم. قبل از اين بازي نشستهايي را با ليدرهاي هواداران دو باشگاه برگزار كردم؛ اما، متاسفانه در اين بازي دوباره شاهد بوديم، هواداران به سمت شعارهاي رنگي رفتند؛ اين حركت زيبايي نيست. تيم ملي قداست دارد و بايد حرمت و قداست آن حفظ شود. من از هواداران دو باشگاه درخواست ميكنم كه فقط به فكر تيم ملي باشند و از شعارهاي رنگي پرهيز كنند.
سرمربي تيم ملي با هشدار به مسوولان فوتبال نسبت به حضور بازيكنان ايراني در ليگهاي عربي به خصوص امارات گفت: ايران قطب فوتبال آسياست و اين يك برنامهريزي است تا فوتبال ما را نابود كنند. به عنوان مثال در سال 1987 نيز با حضور بازيكنان در ليگ قطر چنين وضعيتي براي فوتبال ما پيش آمد. هنگامي كه بازيكنان ايراني در ليگهاي عربي بازي ميكنند و سپس به كشور باز ميگردند، سطح كيفي آنها پايين ميآيد و مسوولان فوتبال كشور بايد براي اين موضوع راهحلي بيانديشند.
قلعهنويي در خصوص ديدارهاي تداركاتي تيم ملي پس از پايان بازي با سوريه و آمادگي براي ديدار با كره جنوبي گفت: متاسفانه تغيير و تحولات در فدراسيون فوتبال برنامههاي ما را دچار وقفههايي كرده است. كميتههايي كه بايد به دنبال انجام بازيهاي تداركاتي باشند، وجود ندارند و در اين زمينه فدراسيون بايد فعالتر عمل كند. به عنوان مثال شنبه شب به من اطلاع دادند كه بازي مقابل امارات قطعي شده است و اين باعث شد ما برنامههاي تاكتيكي خود را تغيير داده و متناسب با اين بازي آماده شويم. اگر برنامهريزي دقيقتر باشد، برنامه كار فني نيز مناسبتر اجرا خواهد شد.
به گزارش ايسنا، سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان در پاسخ به اين سوال كه كدام يك از خطوط تيم ملي در اين بازي بهتر عمل كرد گفت: در خط دفاع و دروازهبان نسبت به بقيه خطوط بهتر بوديم. ما شيوهي تركيبي را در خط دفاع به كار گرفتيم كه جواب داد.
وي ادامه داد: اين براي اولين بار است كه پيش از اين كه وارد مسابقات ليگ شويم، در مسابقات ملي شركت ميكنيم. پيش از اين بازيكنان از لحاظ بدني و روحي، رواني در ليگ آماده ميشدند؛ اما، اكنون ما تمام اين كارها را بايد در تيم ملي انجام دهيم.
وي در خصوص اين كه چرا از فرهاد مجيدي در دقايق پاياني بازي استفاده شد گفت: هدف اصلي ما در اين بازي محك زدن بازيكنان براي بازي مقابل سوريه بود. سياوش اكبرپور و عنايتي زوج خط حمله خوبي هستند كه طي يكي دو سال گذشته در كنار هم بازي كردهاند؛ اما، فرهاد مجيدي و رسول خطيبي تازه به ما ملحق شدهاند. اما، در همين دقايقي هم كه فرهاد مجيدي بازي كرد، نظر من را جلب كرد.
قلعه نويي در خصوص زمان اعلام اسامي نهايي تيم ملي براي بازي مقابل سوريه گفت: تيم ملي همين 40 بازيكني است كه دعوت كردهام. ما بر اساس قوانين فيفا مجبوريم كه براي هر بازي 23 نفر را معرفي كنيم. ساير بازيكنان كه در جمع اين ليست 23 نفره نباشند، به اين معنا نيست كه از تيم ملي خط خوردهاند، آنها بعد از هر بازي به جمع ما ملحق خواهند شد