خخخخخخخخنقل قول:
واقعا ؟ :n02::n02::n02:
Printable View
خخخخخخخخنقل قول:
واقعا ؟ :n02::n02::n02:
من که هرجا رفتم مودم رو روشن کردم تست گرفتم هنوز موفق نشدم آنتن 4G پیدا کنم. تقریبا تمام شرق تهران از شمال تا جنوبش رو تست کردم.
3G هم داره ولی توی 50-60 درصد جاهایی که تست کردم سرعت بالای 2 یا 3 مگ داشت، بقیه همه زیر 1 بود یا اصلا وصل نمیشد :n03:
دلمون خوشه 4G راه افتاده:n24:
منم با این مشکل مواجه شدم. سرعتم در طرح آزاد حدود 10 مگابیت بود با 3G اما به محض خرید بسته نامحدود شبانه، شبکه رفت روی 2G و سرعت تقریبا صفر شد و تا پایان بسته روی 3G برنگشت!!!نقل قول:
ایرانسل توی دزدی باید بیاد پیش این شاگردی کنه:n02:
دوست عزیز ادم زورش میاد که اینو میگی رفت رو توجی خب بزارش رو تری جینه میخوام فورجیش کنم با کدنقل قول:
*555*10*2*2
نقل قول:
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
سلام
من یک سیم کارت جدید همراه اول خریدم و 3 شب متوالی با این سیم کارت هم بسته نامحدود شبانه فعال و استفاده کردم. مشکل سرعت با این سیم کارت هم وجود داره. حدودا 3 دقیقه اول رو با سرعت 800 کیلوبایت الی یک مگابایت دانلود می کنه ولی بعد از گذشت این زمان سرعت چند برابر کاهش پیدا می کنه و به 100 الی 150 و نهایتش 200 کیلوبایت بر ثانیه می رسه. با این حساب فکر نمی کنم این مشکل ارتباطی با سیاست مصرف منصفانه داشته باشه. اپراتور وقتی می بینه کاربر اقدام به دانلود می کنه سرعت رو به صورت اتوماتیک کاهش می ده و در حد معینی نگه می داره. چند بار قطع و وصل کردم و دقیقا همین اتفاق تکرار شد که از نظر من معنی خاصی داره. اینکه گفتم از نظر من، چون احتمالات دیگری هم شاید وجود داشته باشه ولی بعید به نظر می رسه. تا 2-3 هفته پیش تا صبح به صورت ثابت با سرعت حدودا یک مگابایت دانلود می کرد ولی بعدا ....
نقل قول:
منم پریروز رفتم تبدیل به یوسیم کردم ( میگفت سه پانچه نداریم و با کلی منت یکی بما داد) و از همونجا با برنامه های دکل یاب! شروع کردم
به جستجوی دکل های سرراه تا خونه . بجز یکی دوجا که تو ماشین بودیم و فرصت تست نشد باقی جاها خبری از lte نبود . تو منزل هم یه خط
دم پنجره میده و میپره و پایدار نیست . دیروزم سر یوسف اباد یجا 3 خط داد و تست گرفتم همون 6,7 مگ بود و نمیدونم اینایی که سرعتای 30 40 مگ تست میگیرن چجوریه .
کلا حسابی دیس اپوینتد شدیم رفت .
لینک گروه تلگرامو میزاری میثم جان ممنون
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
این برنامه دکل یاب که گفتید اسم کاملش یا لینک دانلودش رو بی زحمت بدید.نقل قول:
نقل قول:
زیادن . ولی من بیشتر از Network signal Info Pro و Network Cell Info Lite استفاده میکنم تو پلی هستن .
دومی ظاهر جالبتری داره .
کسی با آبفون ۵ اس به ۴ جی همراه اول وصل شده ؟