مبارکتون باشه...نقل قول:
Printable View
مبارکتون باشه...نقل قول:
سلام مبارکت باشه اما گرون خریدی قیمتش با گارانتی سازگار حول وحوش2200000نقل قول:
اساتید راهی برای افزایش سرعت تاچ پد وجود داره؟یه سوال دیگه باطری این لپ تاپ لیتیم یون هستش ...چرا نمیشه در آوردش؟؟؟!!اپل هم نمیشه باطریشو در آورد ولی باطری اونا لیتیم پلیمره
دوستان صاحب این لپتاپ:
لطف کنید بازی هایی که باهاش کردین، و مقدار رضایت، و مقدار گرافیک (Low,Medium,High) یا هر اطلاعاتی که دارید رو بگذارید که ما هم استفاده کنیم. ممنون
یه چیز دیگه:
من الان Dell Latitude E6410 دارم که نور کیبورد داره. سه حالته هست===> ON , OFF , AUTO . که در AUTO وقتی شما استفاده نمیکنید از کیبورد، با توجه به زمانی که تعیین کردین (1دقیقه یا بیشتر) ، نور کیبورد رو اتوماتیک خاموش میکنه. مصرف پایین میاد، منطقی تر و بهتره به نظر من، که متاسفانه Z500 این قابلیت رو نداره. فقط ON , OFF داره. و اگر ON کردی، روشن میمونه تا ... .
اگر کسی اطلاعاتی داره در این باره ، اینجا بگه. ممنون
یا علی
شما قبل از خرید باید تحقیق کنید همه جا نوشته باطریش به سادگی در نمیادنقل قول:
اگه اینکاره ای خودت درب پشتشو باز کن (گارانتی میپره ) و در بیار
اگه اینکاره نیستی میخوای باطری دربیاری ببر گارانتی برات در بیارن باز جا زدنش مشکله :n02:
دوستِ من این نسخه RTM یا همون نسخه نهایی هستش و گفتم بعضی از برنامه ها باهاش سازگار نیستن در بقیه موارد هم من مشکلی نداشتم به جز یک مشکل.نقل قول:
اگر دوست دارین همون ۸ رو نصب کنید اگر اهل ریسک نیستین!
دوستان عزیز من یه مشکل نسبتا حاد دارم.
دوستای گلم و مخصوصا عزیزانی که ویندوز ۸.۱ نصب کردین لپتاپِ شما تو حالت Sleep میره؟؟
من دیشب درِ لپتاپم رو بستم و گفتم میره تو Sleep دیگه بعد صبح پاشدم دیدم روشن نمیشه:n04: بعد فهمیدم اینقدر روشن بوده که باطریش تموم شده.
بعدش هم امتحان کردم حتی وقتی که از محیط دسکتاپ Sleep رو میزنم صفحه سیاه میشه اما همچنان دستگاه کار میکنه و تا وقتی که از طریق دکمهاش خاموش نکنم
از این محیط بیرون نمیاد.
میخواستم کلا ببینم تا حالا با این مشکل مواجه شدین؟ راهِ حل دارین براش؟؟
شاید هم باید دوباره ویندوز عوض کنم.
داخل خیلی از فروم ها گفته شده که فعلا هیچ کدوم از آنتی ویروس ها باهاش سازگار نیستن در صورتی که در 8 هستننقل قول:
فقط bit defender نصب و اجرا شده بقیه یا نصب نمیشده یا نصب میشده اجرا نمیشده
داداش گلم آخه این نسخه های جدید رو واسه چی به محض اینکه میاد نصب میکنید بزارید یکم بیان بخشکن مشکلاتش پیدا بشهنقل قول:
حالا یه هفته دیگه فرض کن ویندوز 9 اومد شما باید به دقیقه نکشیده نصب کنی ؟
ناراحت نشی ها کلی گفتم :n12::n16:
مدل تاچ پد z500 من elan هستش فقط وقتی لپ تاپو به شارژ میزنمش خوب کار نمی کنه و بجای دو بار کلیک روی یک فایل باید چندین بار کلیک کنم تا باز بشه و کار کردن باش سخت میشه درایورشم از سایت لنوو دانلود کردم ولی بازم درست نشد نمی دونم مشکل از شارژره یا درایو لطفا راهنمایی کنید دوستان:n16:
سلامنقل قول:
برای افزایش سرعت تاپ به قسمت موس setting برید و سرعت موس رو ببرید بالا .... و در مورد باتری هم دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]