مرسی
برای ذخیره فایل های آپدیت باید چکار کنم؟
Printable View
مرسی
برای ذخیره فایل های آپدیت باید چکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، I king I عزیز توضیح داده،نمیدونم برای 2015 کار میکنه یا نه.نقل قول:
محمد جان؛مرسی به این همه حوصله خدایی...نقل قول:
در همون پیغام کسپر مشخصات وب سایت نوشته شده.اون در به لیست سفید کسپر اضافه کن.
در kis 2015 از مسیر زیر:
setting --> protection center --> web antivirus --> advanced setting --> configure trusted webpage --> add
واقعا سپاسگذارتم...
فقط داداش...
من دارم از پیور 3 استفاده میکنم و ظاهرا یه مقداری با اینترنت سکوریتی 2015 متفاوته (یه چیز تو مایه های 2014 هستش تنظیماتش)
این مسیری که گفتی وجود نداره!یعنی advanced setting --> configure trusted webpage وجود نداره به جاش بعد از کلیک روی setting یه تب داره با عنوان Trusted URLs ... من میتونم از اونجا وارد شم؟
و اینکه محمد جان؛منظورت از اینکه وب سایتی که در پیغام کسپرسکی نوشته شده رو وارد لیست Trusted بکنم همون شماره ip ایی هست که نوشته شده در اون پیغام؟ یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورته؟ همین ip رو وارد لیست Trusted URLs بکنم؟آخه من آدرس وب سایت نمیبینم در اون پیغام به جز این ip ...
راستی؛من آخرین ورژن K*e*r*i*o رو دارم؛منظورت اینه از برنامه ی دیگه استفاده کنم؟!خب در حال حاضر همین برنامه خوب کار منو راه میندازه فقط آخه...
نمیتونم زمانی که میخوام از کریو استفاده کنم؛نمیتونم به شکلی کلا کسپرسکی رو ببندم؟! آخه وقتی Pause Proction رو میزنم هم بازم مشکل دارم... :n15:
چطوری این ارور باطل شدن 30 روزه رو حذف کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم منظورمو درست نرسوندمنقل قول:
تو نسخه 2012 در قسمت تنظیمات آپدیت یه گزینه بود که فایل های آپدیت رو تو آدرس
C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP15.0.1\Update distribution
ذخیره میکرد که میشد ازشون برای آپدیت آفلاین یک کامپیوتر دیگه استفاده کرد
الان اون گزینه رو تو کیس 2015 نمیبینم! :n29:
خواهش میکنمنقل قول:
درسته،ip رو در Trusted URLs وارد کن.
منظورم آخرین ورژنش نبود،مثلا برنامه هایی مثل next v..p.n هست که جدیدتر هستند و مشکلات کری.و رو ندارند.باید ببینی اکانت هاشون با این برنامه ها ست شده یا نه
روی آیکون کسپر در کنار ساعت کلیک راست کن و exit بزن، اما امنیت پرررررررررررر :n02:
اگه خیلی با این برنامه مشکل دداری،برنامه های رایگان هم هستند برای دورزدن ها
تغییر مسیر پیش فرض ممکن نیست و آدرس محل ذخیره آپدیت ها هم مشخص نیست.نقل قول:
برای کپی کردن مستقیم از روی سیستم باید بگردید مسیر ذخیره شدن آپدیت ها رو پیدا کنید.اما بهتر این هست که از اون برنامه استفاده کنید.
با update utility میشه آپدیت ها رو در هر مسیری که خواستید ذخیره کنید و به سیستم دیگه کپی کنید.
بعد در سیستم مورد نظر،select update source رو به مسیر دلخواه(مسیر فایل های کپی شده) تغییر بدید.
سلام منظور از این جمله چیست
این جملات رو دزر سایت زیر دیدم
It is not recommended to install Kaspersky Virus Removal Tool 2011 "on top" of the installed version of the application. It may cause incorrect operating system functioning.
مرسی
سلامنقل قول:
منظور این هست که اگه در حال حاضر این برنامه روی سیستم نصب هست،مجددا نصب نشود.باعث اختلال در کارکرد سیستم میشه
سلام از سایت خود کاسپر ازلینک مقابل نرم افزار Download Kaspersky Virus Removal Tool گرفتم اما روی ویندوز XP خطای زیر می دهد راه حل ؟
چند بار هم سیستم ریستارت کردم و مجدد خواستم نصب کنم اما هر دفهه همین پیغام خطا :n13:کد:http://www.kaspersky.com/antivirus-removal-tool?form=1
ایا ورژن این نرم افزار برای ویندوز XP را باید ازلینک دیگه بگیرم ؟ مرسی
سلام به همه ی عزیزان
من دیروز با Comodo Leak Test فایرواله Kaspersky Pure 3.0 رو یه چک کردم؛در کمال نا باوری دیدم فقط 190 امتیاز گرفت!!!
قبلا یادمه در ورژن 2014 یا 2013 (دقیقا یادم نیست؛یکی از این 2 ورژن بود) میتونست 300 امتیاز تا 330 امتیاز بگیره!!!
این تنظیماته فایروالمه :
میشه یه راهنمایی بفرمایید؟نگران شدم در مورد وضعیت و کانفیگ فایروالم...
چکار باید بکنم تا بتونه حداکثر توانش رو به کار ببنده؟