شیراز به زور یه فایل به 60-70 کیلو میرسه. اگه چهار پنج تا هم بذاری، سرعت تقسیم میشه و به هر فایل 10-12 کیلو میرسه
کلا وضع خوب نیست. به زور شبی 600 مگ شاید بشه دانلود کرد
Printable View
شیراز به زور یه فایل به 60-70 کیلو میرسه. اگه چهار پنج تا هم بذاری، سرعت تقسیم میشه و به هر فایل 10-12 کیلو میرسه
کلا وضع خوب نیست. به زور شبی 600 مگ شاید بشه دانلود کرد
نقل قول:
من تهران
منطقه تهران پارس
شبی 1.2 الی 1.5 دریافت میکنم تو این 1 ماهه که فعلا خوب بوده ! ولی اینم بگیم فصلی هست یه زمانی بود سرعت شبانه 10 میشد الان فصل خوبی هست !
من دیروز و امروز اکانتم را از داخا خود سایت صبا شارژ الکترونیکی(هم با درگاه سامان و هم تجارت) انجام دادم. دیروز برای 1 گیگ و امروز برای یکسال. متأسفانه درگاه الکترونیک هر دو بانک وقتی همه ی کارها انجام شد و آخرش میخواد شماره ی پیگیری تراکنش رو بده ارور میده. خلاصه از حسابت کسر میشه ولی صبانت میگه بدست ما نرسیده! چقدر باید تماس بگیری و با نمایندگی مرکزی صبانت کلکل کنی و باز اون بفرستت دنبال پیگیری از راه بانک مزبور و دریافت رسید دیجیتالی که به تمام معنی مایه ی نکبت بانکداری الکترونیک در قرن بیست و یکه..... یه کد 20 کاراکتری که حروف بزرگ و کوچک و عدد و.... داره رو متصدی بانک پشت تلفن باید بخونه و شما بدون اشتباه! برای خودت یادداشت کنی البته اگه بتونی! و بعد باز اونو برای صبانت ایمیل کنی! خلاصه دوستان اینم از بانکداری الکترونیک اقایون! ادم بره توی صف بانک یا خودپرداز خیلی سریعتر کارش راه میفته و اینقدر بیچارگی نمیکشه!
سلام دوستان میخوام برم تو حساب کاربری میزنه نام کاربری یا رمز اشتباه است :18: ! برای شما هم همینطور؟
برای من وارد شد !نقل قول:
نمی دونم شما چرا این قدر از سرعت شبانه صبا مینالید باور کنید الان تو اصفهان بهتر از صبا تو سرعت شبانه نیست
گزارش دیشب تا امروز صبح من:
ساعت 3 تا 5 دانلود هر فایل تا سقف 70
ساعت 3تا 5 دانلود 4 تا فایل همزمان هرکدام 60 و جمعا تا سقف 240 تعداد بالا تر دانلود فقط تا سقف 260 به طور جمعی
ساعت 5تا 6:45 دانلود هر فایل تا سقف 120
ساعت 5 تا 6:45 دانلود همزمان دو تا فایل جمعا تا سقف 260 تعداد بالاتر دانلود تاسقف 280 به طور جمعی
ساعت 6:45 تا 7:45 جمع سرعت دانلود تا 260 حالا یک فایل باشه با سرعت 260 یا دوتا باشه دوتا 130 یا سه تا باشه سه تا 85
البته من امروز صبح برای چند ثانیه سرعت 303 تا رو هم داشتم و برام اعجاب آور بود
سرعت من هم 128 5 گیگ هست
لازم بگم مثلا شاتل که خیلی خوبه بود تو اصفهان و رو دست نداشت دوستم الان میگه دان شبانش بیشتر از 60 نمیشه اونم به زور
ااا پس یکی پسورد من رو دزدیده و تغییرش داده چه کنم حالا؟
با سلامنقل قول:
سریعا با شرکت و یا نمایندگی ای که ازش گرفتید تماس بگیرید و نسبت به تغییر پسوردتون بگید اقدام کنن.
موفق باشید.
دوستان چرا صبانت این هفته انقد افتضاح شده؟
من سرعت دانلودم ماه پیش 110 بود با پینگ 300
الان سرعت دانلود 70 و پینگ 600-700
پینگ من (تبریز) رفته رو 400