اومدم تاپیک بخونم همش دعوا شده :D
انصافا انتی ویروس خوبیه که من که ازش راضیم فقط سیستمم پایینه سرعتمو کم میکنه میشه کاری کرد کمتر مصرف کنه؟
فقط یه سوال دیگه چرا بیشتر کاربران نا توی امضاشون comodo زدن؟بیگین ما هم بزنیم:)
Printable View
اومدم تاپیک بخونم همش دعوا شده :D
انصافا انتی ویروس خوبیه که من که ازش راضیم فقط سیستمم پایینه سرعتمو کم میکنه میشه کاری کرد کمتر مصرف کنه؟
فقط یه سوال دیگه چرا بیشتر کاربران نا توی امضاشون comodo زدن؟بیگین ما هم بزنیم:)
ویندوزتون سون هست ؟رم و سی پی یو شما چند است ؟ من با رم دو و سی پی یو دو هسته ای هیچ وقت با کمودو مشکلی نداشتمنقل قول:
برای خود من به شخضه یه نوع حمایت و قدردانی از محصول کاملا رایگانی هست که در اختیار ما گذاشتننقل قول:
سلام به همه
من یه سوال کردم نمیدونم چرا حذفش کردن
دوباره میپرسم
میشه لطف کنید توضیح بدید دقیقا کارکرد قسمت defence+ چیه؟
سوال دیگم اینکه من Malwarebytes Anti-Malware را هم بغل سکوریتی کومو نصب کردم
با هم کا تضادی ندارن؟
راستش این آنتی میلوره هی پیغام میده فلان وب سایت که بالوقه آلوده است رو بستم درحالیکه من صلا هیچ مرورگی رو باز نداشتم و فقط داشتم با تورنت دان میکردم
جریان چیه؟
از این جهت این سوال به کومودو ربط داره که خب اگر ایرادی جایی هست چرا کومودو نمیگه؟
مرسی
بیاین اینجا:نقل قول:
Antivirus-Scanner Settings-Real Time Scanning-Scan Memory on start
تیک اش رو بردارین تا موقع اجرا شدن کومودو، اسکنی انجام نده.
دلیل من:
کومودو بهترین برنامه امنیتی سیستم برای من هست که امنیت،سرعت و قدرت رو با هم داره. ضمن اینکه رایگان هم هست.
سلامنقل قول:
1- داخل تاپیک توضیحاتی هست سرچ کنید.
2- گارد Malwarebyte رو خاموش کنید. مشکلی پیش نمیاد.
گارد که خاموش باشه دیگه به چیزی گیر نمیده.
سلام
لینک دانلود نسخه پروفشنال کومودو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نسخه پروفشنال ما را هم وسوسه کرد نصبش بکنیم !:31:
بیاد قدیم که 3 ماه کومودو داشتم و اصلا هم الوده نشدم + اویرا بدون گارد هم داشتم.
واقعا یادش بخیر:8:
یاده گذشته افتادم
ای روزگارررررررررررررررررررر :13:
تفاوت هاش چقدره با پرمیوم ؟ نصب کنیم ؟ :دی
داشتم تو یوتوب میچرخیدم که چشمم خورد به این تست
شما هم ببینید ضرر نکردید !
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
نقل قول:
من همینطوری نصبش کردم عزیز !:31:
سلامنقل قول:
اون کاری که جناب pcsoft فرمودند انجام بدید و ضمن اینکه آنتی ویروستون را بزارید روی Stateful، از لحاظ امنیتی هم مشکلی ایجاد نمیکنه.
در مورد امضا باید بگم که من خودم به تناسب امضام را تغییر میدم. شاید بخوام یکبار در مورد کمودو چیزی را بیان بکنم و اونو میارم تو امضام، یا حتی میتونه یک راهنمایی باشه، یه وقت هم میبینم که نیازی نیست و بیشتر سعی میکنم از شعر استفاده بکنم.
ضمن اینکه به نظرم امضا گاهی اوقات میتونه معرف شخصیت کاربر باشه، که میتونه یک جمله یا یک بیت شعر باشه، یا حتی نشون دادن علاقه مندیهاش که باز اون کاربر داره خودشو معرفی میکنه.
یا اینکه به تناسب فعالیتی که توی فوروم میکنه، امضا انتخاب میکنه و اینجا هم فوروم آنتی ویروس است و از در و دیوارش مسائل مربوط به به امنیت و آنتی ویروس و ... میباره، حتی توی امضاء.
من همیشه امضا های کاربران برام مهمه. البته اگر حاوی مطالبی باشه،(امضاهای بیخود منظورم نیست)، من میگم امضا گاهی اوقات معرف شخصیت آدمهاست! سعی میکنم از امضا و استفاده ای که داره ازش میکنه کاربران را بشناسم.(این بود نظر من: د ی)
سلام دوستان
بنظر منم امضا خیلی مهمه
میخاستم به همه یه تجربه ایکه تو استفاده از کومودو دارم رو بگم
من از همه سیستم های امنیتی زیر با هم استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم باهم ندارن
دم کومودو گرم که اینقد صلح طلبه و نمیخواد بقیه رو از میدون به در کنه
پک امنيتي من:
COMODO Internet Security
Ad-Aware
Malwarebytes Anti-Malware
CCleaner
SMADAV
Arovax AntiSpyware
ضمنا سیستم من قدیمیه و فکر نکنید بخاطر قدرت سیستممه که اینها رو باهم دارم ولی سرعتم نخوابیده
راستی کاش یکی بمن میگفت defence+ کارش چیه؟ میدونم سرچ کنم پیدا میشه ولی دوس داشتم ببینم چند نفر جوونمرد پیدا میشن