قفل خودکار گوشی رو از کجا غیر فعلا کنم ؟ گوشی بعد از چند ثانیه خودش قفل میشه
با تشکر
قفل خودکار گوشی رو از کجا غیر فعلا کنم ؟ گوشی بعد از چند ثانیه خودش قفل میشه
با تشکر
سلام
کسی اینجا نمخواد گوشیشو بفروشه
یا با n8 اتاق بزنه
علیک روله :31:نقل قول:
500 که نه امین :31: همین GS 16gig هنوز که هنوزه با اینکه دو سه روز دیگه توو کره GS II فروشش شروع میشه به 500 نرسیده , افت قیمت GS II منظورم این بود که به 750 تومن برسه مثلا :31: وگرنه برا رسیدن به 500 باید یک سال صبر کرد . تو اگه GS انتظاراتت رو بر آورده میکنه همین رو بخر , منتها سه نکته رو بهت توصیه میکنم:
1- صبر کن GS II وارد ایران بشه بعد GS بخر (بعد از شروع عرضه جهانیش زیاد طول نمیکشه)
2- G SL نخر ! G S نصفه صفاش به Super Amoled شه حیفه از دستش بدی
3- اگه برات سی چهل تومن مساله ای نیست حتما با حافظه ی داخلی 16 گیگ بخر , چون اولا تا چشم بهم بزنی همین 16 گیگ هم پر میشه چه برسه به 8 گیگ , دوما میکرو اس دی هر مارکی هم باشه سرعتش هیچ وقت به حافظه ی داخلی گوشی نمیرسه و حافظه ی داخلی ارزشش بیشتره , سوما هم اینجا ایران است :31: یعنی Sandisk و توشیبا ی اصل هم بخوای بگیری میکرو اس دی , باید یا از هفت خان رستم بگذری تا پیدا کنی یا اینکه از خارج بخری , برادران چینی و تاجران عزیز ایرانی بازار میکرو اس دی ایران رو گند زدن بهش
شیراز 460 تومن قیمت میگن بچه هانقل قول:
تهران 470
G S و G SL رو (کلا گوشی های سامسونگ) یا با گارانتی پارس مایکروتل بخر دوست عزیز یا بدون گارانتی , بقیه گارانتی ها برا این گوشی ها همون بدون گارانتیه اگه تا تهش بری
قفل خودکار رو هم اگه بری Setting , بعد Display , بعد Screen timeout , اونجا میتونی مدت زمانی که میخوای صفحه روشن بمونه رو انتخاب کنی از 15 ثانیه هست تا 30 دقیقهنقل قول:
خیلی خوب فروختی ! من اوایل تابستون 400 هم بفروشم راضیم ولی فک نکنم تا اون موقع بشه به این قیمت فروختنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه نمایش 4.0 اینچ با رزولوشن 800×480 پیکسل از نوع Super celar lcd و Capacitive و قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ و قابلیت مالتی تاچ ، ضد خش ، ضد اثر انگشت و قابلیت تشخیص دست خط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پردازشگر سری arm cortex a-8 با نام omap 3630 ساخت ti با فرکانس قدرت 1 گیگاهرتز و 478 مگابایت RAM و 2000 مگابایت ROM و دارای چیپ ست گرافیکی PowerVR SGX530
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوربین 5.0 مگاپیکسل با قابلیت اتوفوکوس و قابلیت تشخیص لبخند ، چهره ، چشمک و Geo-tagging و قابلیت ضبط ویدیو با وضوح 720P HD با 30 فریم در ثانیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم عامل Google Android نسخه 2.2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترفیس اختصاصی سامسونگ TouchWiz نسخه 3.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در 2 نسخه 4 و 16 گیگابایت ، قابلیت ارتقاء حافظه توسط کارتهای microSD تا 32 گیگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فناوری بلوتوث نسخه 3.0 ، فناوری Wi-Fi ( از نوع n یا سرعت بیشتر ) و قابلیت DLNA ، فناوری microUSB نسخه 2.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فناوری GPS با ساپورت A-GPS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درگاه هدفون 3.5 میلیمتری ، تکنولوژی DNSe در انحصار سامسونگ ، قابلیت پخش فرمتهای ویدیوئی Xvid/DivX و همجنین فایل های ویدیوئی DivX HD به صورت پیش فرض ، قابلیت پخش فرمتهای FLAC و MKV
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سنسور Accelerometer جهت چرخش خودکار اینترفیس گوشی و قابلیت Motion ، سنسور ambient light چهت تنظیم خودکار نور صفحه نمایش ، سنسور proximity چهت خاموش شدن خودکار صفحه نمایش در حین مکالمه ، قطب نما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باتری 1650 میلی آمپر با تاک تایم 900 دقیقه ( 2G ) و 450 دقیقه ( 3G ) ؛؛؛ آماده به کار 610 ساعت ( 2G ) و 550 ساعت ( 3G )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضخامت 10.6 میلیمتر و وزن 131 گرم
دوستان لطف کنید مسائل مربوط به I9003 یا همون گلکسی اس ال رو در ادرس زیر دنبال کنید !...
لطفا از پرداختن حول I9003 در این تاپیک خودداری کنید .. یکی از دلایلی که بر این امر اصرار دارم ... کلاه گذاشتن کاربرانی هست که وجه تمایز این دو را نمیدانند و این تاپیک به جای یک امر مثبت خود گمراه کننده هست و این تصویر القا میشه که I9003 یا مدل ایران I9000 هست ! یا اینکه مدل جدیدتر و بهتر ان هست !...نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=484121
خب اینطوری در آینده برای i9001 هم باید تاپیک جدا زد و اینطوری مطالبی که مناسب هست برای این 3 تا در یکجا باشه متفرق میشه .
بهتر هست در پست اول همین تاپیک بطور شفاف به فرق این 2 تا ( یا در آینده 3 تا ) اشاره بشه
در اندروید ! بسته به تغییر پردازنده و رم .. نوع بازیها ! نوع نرم افزارها تغییر میکنه ! و حتی نوع اشکالات !... این تاپیک غیر از سردرگمی چیز دیگری برای کاربران به ارمغان نمیاره!نقل قول:
خب اینطوری در آینده برای i9001 هم باید تاپیک جدا زد و اینطوری مطالبی که مناسب هست برای این 3 تا در یکجا باشه متفرق میشه .
بهتر هست در پست اول همین تاپیک بطور شفاف به فرق این 2 تا ( یا در آینده 3 تا ) اشاره بشه
مثلا الان برنامه های مخصوص GALAXY S روی I9003 جواب نمیده ! بخاطر نوع پردازنده یا لگ فیکس نداره و رام هاش متفاوت هست و ...
و این بار 10 م هست که تو همین تاپیک دوستانی که این مطلب رو میدونن از مدیران خواهش کردندکه تاپیک رو جدا کنند !...
اگر فردا فردی بازی به حجم 1 گیگابایت گرفت و روی SL اجرا نشد مدیران جواب میدهند ؟!
اگر کسی به خاطر این تاپیک 100 هزار گوشی sl روگرانتر خرید به نام I9000 مدیران جواب میدهند ؟!
پس اگر اینطور هست ! تمام گوشی های ال جی و موتورلا رو در یک تاپیک بزاریم دیگه !..
دروید 2 با دروید 1 چه تفاوتی میکنه ؟!
آقا باشه تسلیم ! من ففط نظر دادم چرا میزنی ؟!
نظرم رو تغییر میدم ، برای SL برید لطفا تاپیک خودش : دی
خوب فکر کردم از دست اندر کارانی !... :دینقل قول:
آقا باشه تسلیم ! من ففط نظر دادم چرا میزنی ؟!
نظرم رو تغییر میدم ، برای SL برید لطفا تاپیک خودش : دی
از ابتدا که این دو رو ادغام کردند هم من هم دوستان دیگه داد میزنیم اینها مثل هم نیستن ! جدا کنید ! مردم گمراه میشن ! .. ولی خوب مدیریت قوی فقط برای قفل کردن تاپیک و دادن اخطار هست .. اما یکم نظم دادن به فروم که ربطی به مدیریت نداره ! وظیفه کاربران هست !>...
آقا چرا مردم و گمراه میکنین؟
بعد اون دنیا جواب خدا رو چی میخواید بدید؟