چرا تو سایت ازمون زده
خب زنگ بزن تهران جنوبببب
بپرس دیگههههههه
کار سختیه؟؟؟؟
Printable View
چرا تو سایت ازمون زده
خب زنگ بزن تهران جنوبببب
بپرس دیگههههههه
کار سختیه؟؟؟؟
سلام به دوستان عزیز من نیاز به دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد کارشناسی ارشد 89دارم . اگه ممکنه لینک دانلودشو برام بزارید :11:
مرسی
تهران غربنقل قول:
1 سایت داره که بدون پسورد نمیشه رفت توش
دوست عزیز براتون تاریخ های ثبت نام تهران جنوب رو برات آپ کردم :نقل قول:
محتوای مخفی: تهران جنوب
سلام به دوستان عزیز من نیاز به دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد کارشناسی ارشد 89دارم . اگه ممکنه لینک دانلودشو برام بزارید :11:
مرسی
این که نوشته ثبت نام مهندسی ها از شنبه تا دوشنیه
مگه نمیخوان برای عید فطر 3 روز تعطیل کنند؟؟؟؟؟؟؟
ممنون پویا جان..خیلی لطف کردینقل قول:
liliyaan عزیز از شما هم متشکرم....:46::46:
من قزوینی امنقل قول:
کلا یه سال فرقشه.خیلی مهم نیست.توجه دارید که تاکستان رشتم پاره وقت هست.
اصلا فرق پاره وقت با تمام وقت چیه؟
راستش هرچی فکر میکنم میبینم تاکستان یه جوریه : دی
شما کلا از پایه بحث میکنی.نقل قول:
علاقه به رشتتو بايد توي 18-19 سال عمري كه از خدا گرفتي پيدا ميكردي!!اصلا دوست داشتي مهندس بشي دكتر بشي بازيگر بشي فوتباليست بشي نقاش بشي وكيل بشي موزيسين بشي!! كه رشته رياضي فيزيك اصلا بايد ميرفتي يا نه!!...البته اين غلط انتخاب كردن تقصير بچه ها نيست مقصر پدر و مادر ها هستن كه يك بعدي فكر ميكنن و جوانب رو در نظر نميگيرن و ميگن بچمون بايد بره دكتر بشه بره مهندس بشه! همين...نميدونن كه بابا مملكت كه فقط دكتر و مهندس نميخواد... خلبان ميخواد نانوا ميخواد قصاب ميخواد منشي صحنه ميخواد و.....پسر عمه ي من در زمان تحصيل خيلي اسكل ميزد و با يك سال تاخير كارداني كامپيوتر قبول شد اين بچه از 7-8 سالگي عشق كامپيوتر و كار باهاش بود و صبح تا شب باهاش ور ميرفت ...الان چه كارو باري پيدا كرده چه برو بيايي داره واسه خودش!!صرفا و صرفا به خاطر علاقش به رشتش چون اصلا دانش آموز خوبي نبود !!!...حالا هم كه دانشگاه قبول شدن راحت شده و اين سيستم آموزشي مزخرف طرف ميره تو رشته اي كه علاقه نداره و صرفا از دهن مردم شنيده ..به علت بي علاقگي و گشادي مفرط..زارت و زورت ميفته و .زوركي با نمره هاي زاگال درساشو پاس ميكنه و بعد 4 سال يك ليسانس كشكي بهش ميدنو مياد بيرون و همه به عنوان يك اسگل بهش مينگرن چرا؟؟چون چيزي كه زياده مهندس
در مورد فوتباليست هم تو اينطوري فكر ميكني من بر عكس تو!!!..برو ببين يك بازيكن حرفه اي nba چقدر ميگيره يك بازيكن حرفه اي ليگ جزيره چقدر ميگيره
یه بار دیگه سوال منو ببین.
اینا درست. اما حالا چی کنم؟
من ممکنه به خیلی رشته ها علاقه داشته باشم. ولی خوب درس نخوندم.
فرق نرم افزار با سخت افزار رو میدونم . ولی میخوام بدونم رشتمون اصلا به نرم افزار ربطی نداره؟نقل قول:
نقل قول:
چند درصد دروس مشترک دارن؟
اگه برم سخت افزار شاید برم بیرون کارآموزی
ایوللا منم همینو میگم.نقل قول:
یعنی مکانیک ارزششو نداره؟که دانشگاه خوبو با بد عوض کنم؟
از همگی به خاطر جوابای خوبشون ممنونم
یه سوالم هست.
یکی به من گفت برو بپرس که سخت افزار برای فوق نانو داره یا نه؟
دوستان من ترازم 6104 شده و صنایع سنندج قبول شدم! چطوری میتونم انتقالی بگیرم به تهران؟ میشه اصلا؟!
نهه
سنندج رو برو
کنکور بده سال دیگه بیا تهران صنایع