نقل قول:
ممنون آقا نداره یعنی چه؟ خب قبلا که داشته یا ترموستات هم چیزی تو مایه های لنت هست که تموم بشه؟!نقل قول:
اوکی پس بریم بگیم ترموستات چک کنند.
Printable View
نقل قول:
ممنون آقا نداره یعنی چه؟ خب قبلا که داشته یا ترموستات هم چیزی تو مایه های لنت هست که تموم بشه؟!نقل قول:
اوکی پس بریم بگیم ترموستات چک کنند.
اگه دست به آچر هستین این یکی از ساده ترین تعمیرات ماشینه . درپوش ترموستات رو باز میکنین تا ببینین اصلا ترموستات هست توش ؟ اگر نبود یک ترموستات که کارخونه تعیین کرده نصب میکنین .بعدش هم به مقدار کافی کولانت ( آب رادیاتور ) بریزید توی منبع انبساطنقل قول:
سلامنقل قول:
ترموستات رو باید باز کنه. تعویض کنه.نمی دونم ترموستات پراید چند درجه هستش.
کار خاصی هم نداره و خیلی ساده است. فقط کمتر از 2 لیتر آب رادیاتور هدر میره که باید اضافه بشه.
باید وقتی موتور سرد روشن میشه ، تا زمانی که آمپر آب از خط دوم بگذزه ، شلنگ بالای رادیاتور تقریبا سرد باشه و تو همون حدود یکدفعه ترموستات باز بشه و اون شلنگ داغ بشه.
اگه غیر از این باشه ترموستات کامل بسته نمیشه یا اینکه اصلا ترموستات نداره ( احتمالش کمه )
برای باز کردن ترموستات هم باید آچار بوکس داشته باشید. ( با تخت خیلی سخته )
ترموستات وقتی خراب میشه در 99% مواقع باز نمیشه و دما بالا میره . وقتی آمپر به صفر میرسه , بیشتر احتمال اینه که ماشین ترموستات نداره اصلا . حالا شما چک کنین نتیجه رو اینجا هم اعلام کنین .نقل قول:
سلام دوستان یه پراید هاچبک 84 نیمه انژکتور دارم (زیمنس قدیم ، کیت کیا) صبحا و وقتی هوا سرده تا استارت میزنم روشن میشه و سریع خاموش میشه تا 10 بار که استارت زدم روشن میمون اگه گاز هم بدم فرقی نداره ؛ وایر و شمع و سنسورها چک شده دیاگ زده شده ، فقط وقتی سرده اینجوری روشن میشه یه سری عکس و فیلمم اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از موتورش گذاشتم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام به همگي
راستش من هموني هستم كه سورن 87 دارم و چند بار سوالاتي رو مطرح كردم ولي احتمالا دوستان چون اشنايي نداشتند جوابي نگرفتم
من از وقتي خريدمش گيربكسش مشكل داشت و بردم نمايندگي يكي از دوستام دو تا ماهكشو عوض كرد و چند ماهي خوب بودش
ولي از همون اولش هم يك مشكل داشت كه گفتند همه سورنها اينجورين
شما فرض كنيد ماشين خاموش و ميخواهيد با گرفتن يا نگرفتن كلاچ دنده رو بزارين 5
حالا چه اتفاقي ميافته دنده ميره 5 ولي قفل ميشه و ديگه به هيچ وجهي از همون مسير خلاصي برنميگرده توي حالت خلاصي و بايد دوباره كلاچ رو حتما بگيرم و بيارمش توي دنده 3 و بعد بيام توي خلاصي
اين حالت در زماني كه ماشين در حال حركت هم هستش اتفاق ميافته و چند تا نمايندگي و استاد كار هم نشونش دادم ميگن الكيه ولي يك جا بهم گفت هم ماهكهاست و هم كشويي ها خراب شده و بايد گيربكس تا پوسته دوم باز بشه
كسي ميتونه راهنمايي كنه و جاي خوب توي كرج معرفي كنه
مرسي ممنون
ممنون بخاطر توضیح کاملتنقل قول:
این واسکازین که میگید مارک خاصی که خوب باشه چی هست ؟؟؟
الان حدود 32 هزار رفتم ، از اون جایی که واسکازین فابریک کارخونس احتمالا کیفیت داغونی داره
به نظرت عوض کنم ؟؟؟ امروز میخوام برم برای تعویض روغن موتور ، همون تعویض روغنی میتونه واسکازین هم عوض کنه ؟؟؟
+
متاسفانه گیربکس ماشینم فابریک صدا میداد ولی مشکلی تو جا رفتن دنده وجود نداشت
بعضی موقع همینجوری میشه ، مخصوصا از 1 به 2 گیر میکنه که باید بکشمش :n02: با زورنقل قول:
در ضمن اگه دنده سفت ولی بی صدا جا بره حتی موقع گرم شدن گیربکس ، مشکل میتونه از واسکازین باشه.
این مشکلی که موقع زدن به دنده 2 قبل جا رفتن دنده یه چیزی وسطش گیر میکنه که احساس میشه از چی میتونه باشه ( یجورایی دو تیکه جا میخوره دنده 2 )
متاسفانه این مشکل هم دیده شدهنقل قول:
ولی اگه دنده سفت و با صدا جابره مشکل از گیربکس ( اغلب دنده برنجی ) یا کلاچ هستش و ربطی به واسکازین نداره.
و بیشترین صدایی که شنیده میشه موقع زدن به دنده ی 2 هست
تو دنده های دیگه صدایی نمیده ، اگه صدایی هم باشه ، صدای طبیعی هست
با سلام خدمت دوستان
دیروز رفتم و تسمه تایم ماشین رو عوض کردم تسمه دینام هم مشکل داشت اونم عوض کردم روغن و ملحقات رو هم همین طور ماشینم هم ال90 87 هستش با کیلومتر 62000
از دیروز که همه اینا عوض شد دور موتورم ب 2.5 ک میرسه ی صدای عجیبی از موتور میاد.قاعدتا روی دنده 1 این صدا بلند تره.
میخاستم ببینم دوستانی ک دستی بر آتش دارن نمیدونن مشکل کجاست؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون.
سلامنقل قول:
کلا با گیربکس خانواده 405 سخته میشه دنده رو بدون کلاچ خلاص کرد.برای خلاص کردن هم نیازه کلاچ گرفته بشه.
شما باید اول خلاص کنید و بعد برین 3.بدون خلاص شدن که نمیشه به 3 برین.تو مسیر از دنده 5 به دنده 3 گیربکس خلاصه.
در ضمن گیربکس ربطی به سورن بودن نداره. سورن و سمند و 405 و پارس گیربکسشون یکیه.فقط ef7 نسبت دنده هاش یکم فرق میکنه.
مشکل میتونه از سنسور اکسیژن ( به خصوص گرم کن سنسور اکسیژن ) ، مپ سنسور ، استپر موتور ، سنسور دمای آب باشه.نقل قول:
بهتره موتور تو حالت سرد دیاگ بخوره و پارامتر هاش رو چک کنن.
در ضمن در حالت گرم بودن موتور نباید آب زیادی از اگزوز خارج بشه. ( فقط باید بخار آب خارج بشه )
شمع ها هم عمرشون تمومه و بهتره تعویض بشن ( البته مشکل شما از شمع نیست )
موتور آب رادیاتور کم نمیکنه؟؟