در ادامه ی حرف های سامان جان اضافه کنم که منظور از تحت لیسانس همون گوشیه درجه 1 هست و اون یکی ها درجه 2 و3نقل قول:
البته اگه برد های گوشیه درجه 1 و 2 رو کنار هم بزاریم و مقایسه کنیم کاملا مشخص هست
Printable View
در ادامه ی حرف های سامان جان اضافه کنم که منظور از تحت لیسانس همون گوشیه درجه 1 هست و اون یکی ها درجه 2 و3نقل قول:
البته اگه برد های گوشیه درجه 1 و 2 رو کنار هم بزاریم و مقایسه کنیم کاملا مشخص هست
البته اون گوشيهاي درجه 2 و 3 كه منظور شماست كلا تقلبي هستن و اصلا نميشه بهشون گفت N82 كه بشه اونها رو رتبه بندي كرد با اين نام.نقل قول:
دوست عزیز اول از همه بگم که انتخاب خوبی کردی و دومن چین و فنلاند تفاوت چندانی ندارنی( البته اگر چین تحت لیسانس نوکیا باشه) و 99 درصد اونایی که می گند فنلانده یه کلکی تو کارشون هست دراصل الان اصل فنلاند بعید می دونم گیر بیاد ولی خب اگر هم الکی بگند مال فنلاند ه بازم می ارزه تا 10 15 تومن گرون تر بخری چون تا وقتی که مطمئن نشی مال چینه دلت خوشه گوشیت فنلاندیه :27: ولی خب یه سری از n82 ها یه کاور مقوایی هم روشون داره و دفترچشون به زبون فرانسه یا فنلاندیه اگر بتونی اون ها را بخری بهتره چون من شنیدم اون ها اصل اصل فنلاندنقل قول:
شما این همه بحث کردید پس جواب من چی شد یکی کمکم کنه یعنی هیچ راهی نداره.
دوست عزیز ببین کدوم یکی از این 3 راه جواب میدهنقل قول:
1. فرمت کنید
2. تو یک آداپتور mini sd بزارید و در یک گوشی دیگر که mini sd می خونه مانند n73 بزارید و با fexplorer وارد
c:system<mmcstore بشید و یک فایل در اونجا هست اون را روی pc بریزید و فرمت اون را .txt بکنید و pass را در اون بخونید.:31: به همین راحتی
3. باید رم را روی یکی از گوشی های n95 n80 n73 بزاری و از اونجا فرمت کنی . این راه را چند نفر انجام دادند و جواب گرفتند
اگر این راه ها را انجام دادید نتیجه را حتمن اعلام کنید........
1-دوست عزیز فرمت که نمیشه چون پسورد دارهنقل قول:
2-رو گوشی خودم هم میتونم این کارو بکنم ولی فون مموری رو فرمت کردم.
3-خوب من مموریم رو روی ان73 بزارم اون چه طور پسورد رو تو درایو c زخیره کنه
اگر هم بشه باید رو گوشی خودم هم بشه که امتحان کردم نشد.
ممنون از راهنمایتون.
یکی کمکم کنه باید چه کار کنم.
رم رو روی گوشی 6120 و گزاشتم که تا رم رو میخونه میگه پسورد رو وارد کن و فرمت هم نمیشه وقتی میزنم رو فرمت همون اول کارش گیر میکنه دیگه جلو تر نمیره 1 ساعت هم صبر کردم ولی حرکت نمیکنه.نقل قول:
یکی کمکم کنه.:19:
عزیز اون روش دوم من را که گفته بودم را تویک گوشی سری 60 ورژن 1 یا 2 انجام بده به احتمال زیاد جواب میده لازم نیست که حتمن mini sd باشه ..... ان شا الله که جواب میده..نقل قول:
عزیز من ...نقل قول:
چرا حرف الکی میزنی ...؟
دوستمون میگه رمش 8 گیگ هستش ...
اگه تو یکی از گوشیهای S60V2 یا V1 بزاره که اون گوشی منفجر میشه ... :27:
حاضری شرط ببندیم که منفجر میشه یا نه؟ :5:نقل قول: