سلامنقل قول:
عزيز من امروز رفتم ثبت نام كردم 128 كه ميده 256 هم با كارت دانشجويي ميده 512 هم ميده ولي رئيس مخابرات نامه ميده من تا 1 گيگ هم ميدادند بهم ولي 256 بيشتر لازمم نميشد وگرنه امضا ميكرد و تاييد ميكرد
256 هم با كارت دانشجويي راحت ميده
Printable View
سلامنقل قول:
عزيز من امروز رفتم ثبت نام كردم 128 كه ميده 256 هم با كارت دانشجويي ميده 512 هم ميده ولي رئيس مخابرات نامه ميده من تا 1 گيگ هم ميدادند بهم ولي 256 بيشتر لازمم نميشد وگرنه امضا ميكرد و تاييد ميكرد
256 هم با كارت دانشجويي راحت ميده
دوست من شما الان از اين اينترنت استفاده ميكنيد در بهترين و بدترين حالت پينگ چند ميده؟نقل قول:
تايم اوت داره ؟ اگر داره زياد يا كم ؟
در ضمن اين تايم اوت به سرعت 128 يا 256 هم بستگي داره يا نه؟ چون من فكر ميكنم نداشته باشه چون اون تايم اوت و پينگ بايد به سرور ربط داشته باشه
در ضمن دوستان يادم رفت بگم الان وقتي اينترنت رو براي ما اوكي كنه خودش مياد و مودم رو با سيستم و اينترنت ست ميكنه و تحويل ما ميده يا نه ؟
چه جوري مطلع بشيم كه براي ما وصل كرده اند ؟ چون ما دو خط داريم اون خط ديگر اصلا استفاده نميشه و گوشي هم نداره فقط براي اين كار گذاشتمش
پینگا دوباره خراب شده
واسه شما هم همینطور شده
دوستان dns براي مخابرات مشهد اينها هستند :
217.218.155.104
دومي رو بزاريد
217.218.155.105
براي من امروز وصل شده و با اين dns عالي كار ميكنه كه خود مخابرات داد و ping من از 34 تا 36 متغيير هست سرعت من 256 هست
كلا وضعيت فعلا عالي هست
نقل قول:
شما چجوری dns رو وارد کردی؟
مودم من ور حالت ppp هست
اینم تستی که گرفتمکد:http://up.--------.com/images/700lu4qv43bt5mdeopac.rar
سلامنقل قول:
از منم روي ppoe هست رفتم در
START
SETTING
NETWORK CONNECTION
بعد در صفحه باز شده
LOCAL AREA CONNECTION
راست كليك كرده و PROPERTICE
و بعد در صفحه باز شده ميايم روي INTERNET PROTOCOL TCP/IP
كليك كرده در صفحه باز شده بعدي اولي آي پي مودم را ميزني
SUBNET MASK كليك كني خودش 255 ميزنه
در سومي هم قرار بديد
192.168.1.1
و در پايين هم پريفرنس DNS رو ميزني
217.218.155.104
دومي رو هم ميزني 217.218.155.105
تموم هست
بچه ها کسی میدونه چطور باید برم توی پنل کاربریم تا ببینم چقدر اینترنت مصرف کردم و پسوردم و عوض کنم ؟؟
والا پشتیبانی یک آدرس میده هر کاری میکنم نمیتونم وراد بشم . شما تا حالا وارد شدید ؟؟
اینترنت کابل مسی رو میگم چون با فیبر نوری آدرس پنلهاش فرق داره .
ممنون میشم اگر کسی میدونه کمکم کنه و ادرسش رو بزاره !!!!
اینترنت مخابرات !!
نقل قول:کد:http://217.219.70.20:8080/scpluto/
نقل قول:
1. ببینید پینگ توی روزهای مختلف و ساعات مختلف متفاوته الان پنجشبه ساعت 1.30 ظهر از سه تا سایت گوگول و یاهو و ای ای اسپورت پینگ گرفتم نتیجه این شد:
google .com Time: 168 TTL:43
yahoo.com Time: 465 TTL:45
easports.com Time: 231 TTL:235
من DNS تعریف کردم و DNS هام به ترتیب روی ip های زیر تنظیم شده:
DNS1: 217.218.155.105
DNS2: 217.218.127.105
DNS3: 91.186.192.3
DNS4: 8.8.8.8
البته DNS های 3 و 4 رو اضافی تعیین کردم.
2. در مورد تایم اوت: بعضی مواقع برای بعضی سایت ها تایم اوت داره و اون ربطی به سرعت نداره. شما ممکنه با دیال آپ پینگ خوبی داشته باشید و با ای دی اس ال خیلی سریع نه. بستگی به سرورتون داره.
3. در مورد اون یاورویی که میاد اینترنت پرسرعتت رو وصل کنه بگم اگر فامیلش خوشخویه که بگم تقریبا چیزی بارش نیست و اصلا نمیدونه VPI و VCI چی هست و مال مخابرات چنده،البته شاید الان بعد یه یک ماهی یاد گرفته باشه! ولی یه ماه پیش من خودم زنگ زدم بهش و اون پشت فرمون بود و بهش VPI و VCI مخابرات رو گفتم اونم ماشین رو زد کنارو یادداشت کرد و کلی تشکر کرد!!! :18:
فقط تنها کاری که قبلا میکرد لپ تاپشو میزد به خطتون که ببینه اینترنت وصل هست یا نه چون لپ تاپش تنظیم شده است و تنظیمات مودم شما رو فکر نمیکنم بلد باشه. البته الان رو نمیدونم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
در ضمن باید بگم من خودم تنظیمات اینترنت مخابرات خودم رو انجام دادم