سلام
اطلاعاتی راجع تعمیر ویندوز از طریق recovery console ویندوز میخوام در کل راهی برای رفع مشکل ویندوز بدون نصب ویندوز میخوام
کسی میتونه کمکم کنه ؟ پیشاپیش تشکر میکنم!
Printable View
سلام
اطلاعاتی راجع تعمیر ویندوز از طریق recovery console ویندوز میخوام در کل راهی برای رفع مشکل ویندوز بدون نصب ویندوز میخوام
کسی میتونه کمکم کنه ؟ پیشاپیش تشکر میکنم!
ضمن تکرار سوال دو پست بالاتر
می خواستم بپرسم چطور فایلی رو که از روی هارد پاک نمیشه و ویندوز ارور میده و اجازه پاک کردنشو نمیده پاک کنیم؟
مثلا یک نرم افزاری رو پاک کردم ولی فایل های به جا موندش در پوشه program files پاک نمیشه با اینکه بعد از حذف نرم افزار سیستم رو ریستارت کردم,حالا چجوری پاکش کنم؟
شما وقتی ویندوز داره بالا میاد تو اون دو تا صفحه متنی کلید f8 رو بزن و به صورت safe mode ویندوز رو اجرا کن بعد ازنقل قول:
بالا اومدن برو به اون جایی که میخوای فایلت رو حذف کنی یه تست بزن فکر کنم حذف بشه.
گل باشید
موفق باشید:11:
سلامبله.... دقیقا این اتفاق زمانی می افته که کش CPU کم باشه، ظرفیت هارد دیسکپایین باشه و همچنین رم نسبتا پایینی داشته باشید. در اینصورت NTFS اصلا به دردتون نمیخوره. + اینکه بقیه پارتیشن ها زمانی که Fat باشن و پارتیشن ویندوز، NTFS ، ویندوز خیلی کند تر کار میکنه.نقل قول:
ویندوز ایکس پی روی درایو ntfs کند میشه؟
ایندفعه که ویندوزم رو رو ی درایو با سیستم NTFS نصب کردم خیلی سرعتم کم شده مثلا چند ساعت که کامپیوتر روشنه ویندوز کند میشه ولی روی اون یکی ویندوزم که هستم و FAT32 هست هر چند ساعتی که ویندوز روشن باشه ندیدم کند بشه.
نقل قول:استفاده ازبرنامه Unlocker هم میتونه کارتون رو راه بندازه.....نقل قول:
موفق باشید:11:
سلامنقل قول:
میتونی بدون نرم افزار هم این کارو انجام بدی.
باید در Task Manager اول پروسس Explorer.exe رو ببندی یا زدن دکمه ی End Process .
سپس باید از منوی File روی New Task کلیک کنی و عبارت gpupdate رو تایپ کنی و Enter بزنی.
سپس دوباره از New Task عبارت Explorer.exe رو تایپ میکنی و بعد از بالا اومدن این پروسس اقدام به پاک کردن فایل میکنی.
موفق باشید :40:
سلامنقل قول:
Microsoft Windows Recovery Console
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22838
ممنوننقل قول:
چرا در ntfs اگه کش cpu کم باشه، ظرفیت هارد دیسک پایین باشه و رم نسبتا پایین باشه ویندوز کند میشه؟
خوب این کش cpu و ظرفیت هرددیسک و رم هرکدوم اگر چقدر باشن پایین محسوب میشن؟
اگر بقیه پارتیشن ها هم ntfs باشه بازم ویندوز کند میشه یا منظورتون این بود که اگر بقیه پارتیشن ها fat باشن و پارتیشن ویندوز ntfs باشه ویندوز کند میشه؟
اگر درایو ویندوز fat باشه و یکی یا چند تا از دراوهای دیگه ntfs باشن هم باعث کندی ویندوز میشه یا این ربطی نداره؟
دلیلش رو نمیدونم... اینو هم گه گفتم کاملا تجربی هست.نقل قول:
آهان به این میگن سوال حسابی.نقل قول:
اینو ویندوز XP ارزیابی میکنه.
اگه اون سه تا مشخصه، باهم همخوانی داشته باشند به قول معروف بالا باشند، هنگام نصب ویندوز XP ، دو تا گزینه Format Partition Using FAT file system وجود نخواهد داشت (ویندوز XP در اون موقع اجازه نمیده که شما از FAT استفاده کنید)
مقدارش هم نامشخص هست.... (چون سه تایی باهم جمع میشن و یه معدل در میاد بیرون)
نه اگه همه پارتیشن ها NTFS باشه، اونوقت افت سرعت کمتر میشه..نقل قول:
در مورد سوال دیگه هم باید بگم که "نه" فقط پارتیشن ویندوز XP مهمه...
موفق باشید :11:
دوستان خسته نباشید قسمت outlook express در ویندوز من اصلا وجود ندارد و وقتی به منوی استارت هم میرم و روی email کلیک میکنم یه چیزایی برای تنظیمات میاد خیلی به این برنامه نیاز دارم .
سلامنقل قول:
به مسیر زیر برو :
C\Program Files\Outlook Express\msimn.exe
اگر اینجا وجود نداشت احتمالا پاک شده.
با استفاده از لینک زیر دانلود و نصبش کن :
اگر باز هم به مشکل برخوردی از Outlook موجود در بسته نرم افزاری Office استفاده کن.کد:http://www.softpedia.com/get/Internet/E-mail/E-mail-Clients/Outlook-Express.shtml
موفق باشید :40: