اگه میشه فایل رو بذارید تا چک کنیمنقل قول:
Printable View
اگه میشه فایل رو بذارید تا چک کنیمنقل قول:
ضمیمه شد
................................
فایل رو با 2003 باز کردم ولی اطلاعاتش از بین رفتهنقل قول:
این کارش تمومه دیگه نمیشه کاریش کرد؟
سلام بر همه دوستان.یک سوال داشتم.میخام یه راه میانبر پیدا کنم بدون اینکه نیازی به موس و کشیدن اون داخل یک سلول و کپی کردن داخل سلول.همه این کارارو با کیبورد انجام بدم
وقتی در یک سلول ctrl+s میزنم تا یک فایلو save کنم با اسم داخل سلول.اما داخل سلول و کپی نمیکه.باید با موس این کارو کنم.کسی میدونه چجوری میشه با کیبورد این کارو کرد>
سلامنقل قول:
ctrl+s براي سيو كردن تغييرات هست
و ctrl +c براي كپي كردن محتويات سلولها
با كليد F2 هم ميتونيد مكان نما رو در سلولي كه ميخواين فعال كنيد و با نگه داشتن shift +كليدهاي جهتي متن يا اعداد رو انتخاب و كپي كنيد
سلام
تو هر صفحه تکرار بشود و جلوی کلمه صفحه شماره صفحه بخورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک ستون دارم که 1000 تا سطر داره. از این ستون، هر چند سطر رو باید انتخاب کنم و Merge & center کنم که یکی بشن. ( تعداد ثابتی و روند مشخصی نداره تعداد سطرها که باید یکی بشن). آیا راهی هست به وسیله ماکرو یا فرمول ها اینکار رو سریعتر انجام داد؟
برای نمایش در بالای هر صفحه می تونید از تب page layout ، قسمت Print titles و بعد قسمت Rows to repeat at top چند سطر اول رو انتخاب کنید و ok کنید.نقل قول:
تو هر صفحه تکرار بشود و جلوی کلمه صفحه شماره صفحه بخورد
سلام در عین اینکه سرصفحه تکرار شودنقل قول:
چطور جلوی کلمه صفحه شماره صفحه بخورد برای هر صفحه
سلامنقل قول:
خیلی ساده هستش
سطر 1و2و3 را که مشخصات نوشته شده را داخل Header بزار. این طوری توی هر صفحه خودش تکرار میشه و واسه تاریخ و شماره صفحه هم از ابزار خود اکسل می تونی استفاده کنی که خودکار تاریخ و شماره واست بزنه.
سطر 4 و 5 هم میشه اولین و دومین سطر مربوط به اکسل که میتونی اونها را هم خودت بنویسی و سپس از قسمت print کاری کنی که سطر 4 و 5 هم خودکار توی تمامی صفحات تکرار بشه.
موفق باشی