آخرین مهلتش در صورت فارغ التحصیلی 18/9/90 هستش !:20:نقل قول:
آخرین مهلتش در صورت فارغ التحصیلی 18/9/90 هستش !:20:نقل قول:
سلام،نقل قول:
به نظر من کار درستی کردید!یه درس رو دی قبول بشید ، یه درس رو شهریور !برای ثبت نام هم لازم نیست غیرانتفاعی برید ، می تونید یه مدرسه بزرگسالان دولتی تو منطقه خودتون ثبت نام کنید که مشکلی پیش نیاد!
این کارا چیه شما کردی؟!؟:41::13: من پارسال بار اولم بود کنکور دادم و متولد دی ماه سال هفتاد یعنی نیمه دوم سال بودم و اعزام به خدمت بودم! به جا این کارا یه روز رفتم اداره پست دفترچه خدمت گرفتم و پرش کردم و کاراش رو که 3 یا 4 تا بیشتر نیست و کار یه روزه رو انجام دادم و بعد رفتم پلیس به علاوه ی 10 با کامپیوتر ثبتش کرد! تموم شد رفت و یک ماه بعدش برگه سبز خدمت اومد در خودنمون و نوشته بود که یکسال زمان اعزام به خدمتم عقب افتاده و اعزام به خدمتم شد 18 بهمن سال 90 یعنی امسال و بدون هیچ دردسری امسال کنکور دادم و بدون هیچ مشکلی میرم دانشگاه(با همون برگه سبزی که برام فرستادن ثبت نام میشم...) و با خیال راحت یه سال برا خودم تو خونه درس خوندم! این کارا چیه که یکی دو تا درس خوتون رو هی میندازید و از این حرفا!!!:13::41::13:نقل قول:
من مهرماه از دانشگاه انصراف میدم
تا کی وقت دارم برای ارسال دفترچه؟
از تاریخ دقیق انصراف به مدت 4 ماه وقت دارید دفترچه را ارسال کنید.نقل قول:
دوستان من 19 سالمه اما هنوز برای سربازی اقدام نکردم.آخه هنوز دانشگاه نرفتم و میخوام سال دیگه کنکور بدم.
آخه شنیدم اگه برم خودمو معرفی کنم همون وقت :46:ببخشید به زودی می گه برو سربازی!!!!
حالا سوالی که دارم از شما میشه فعلا سربازیم لغو شود ؟؟؟؟ اگه خودمو تا 20 سالگی معرفی نکنم مشکلی که نیست؟(خیلی مهمه)
سلام به همگی دوستان خسته نباشید
یه سوال مهم دارم که اگه جواب قطعی بگیرم کلی دعاتون میکنم
من متولد خرداد 1372 هستم و امسال پیش دانشگاهی رو تموم کردم (خرداد) . کنکور رو خراب کردم و میخوام دوباره کنکور بدم
حالا چیکار کنم دفترچه رو ارسال کنم؟؟؟! چند ماه وقت دارم واسه ارسال دفترچه ؟؟ 4 ماه یا 6 ماه ؟؟ یعنی از خرداد تا کی ؟
این دانشگاه ها قبول شدم : غیر انتفاعی و پیام نور و آزاد
اگه بشه برم یه دانشگاه مرخصی تحصیلی بگیرم هم میتونم ؟؟
ولی امروز با یه مشاور صحبت کردم گفت هر داوطلب میتونه دو بار کنکور بده . درسته یا نه ؟؟
میخوام اضافه خدمت نخورم چون میگن اگه اضافه بخوری دیگه نمیتونی بری دانشگاه ؟
تو دفترچه خدمت نوشته اونایی که دیپلم رو در شهریور گرفتن تاریخ اعزام : 18 مهر سال بعد از اخذ دیپلم ؟؟!!!!!!
یعنی من یک ماهه دیگه باید برم سربازی
تو رو خدا کمکم کنید ( ممنونتون میشم یه دنیا ) . اشتباه کردم یک درسمو نگه نداشتم :41:
راستی من دیپلمم رو دی ماه 1389 گرفتم و پیش دانشگاهی هم بزرگسالان بودم !!!
تو رو خدا یه راهی رو پیشنهاد کنید
بابا دفترچه رو بخونید الکی اینهمه خودتون رو اذیت نکنیننقل قول:
شما مشکلی نداری
نیاز به پست کردن دفترچه هم نداری
متولدین نیمه اول 72 به بعد نیازی به ارسال دفترچه ندارن اگه قبلو شدی اول مهر که خب دانشگاه یه چیزی میفرسته نظام وظیفه که تا 4 سال معافیت تحصیلی میگیری اگرنه هم باید تا 18 آبان همون سال بفرستی
ضوابط ثبت نام مشمولان در دانشگاه ها وموسسات آموزش عالي
1- متولدين 1372 به شرط اخذ ديپلم و پيش دانشگاهي به صورت حضوري يا غيرحضوري.
2- متولدين سال 1371 به شرط اخذ ديپلم و پيش دانشگاهي به صورت حضوري.
تبصره- متولدين نيمه دوم سال 1371 كه ديپلم يا پيش دانشگاهي را به صورت غيرحضوري اخذ كرده باشند نيز مجاز به تحصيل مي باشند.
3- متولدين نيمه دوم سال 1370 به شريط اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي به صورت حضوري به شرط داشتن برگه اعزام به خدمت بدون غیبت
4- فارغ التحصيلان ديپلم يا پيش دانشگاهي متولدين سال هاي قبل مشروط بر آنكه ديپلم شاخه هاي فني-حرفه اي و كارودانش را حداكثر تا پايان 22 سالگي و پيش دانشگاهي را تا پايان 24 سالگي به اتمام رسانده باشند.
5- دارندگان برگ اعزام بدون غيبت مشروط بر آنكه موعد اعزام آنان 18/7/90 به بعد باشد.
6- دانشجويان انصرافي، ترك تحصيل و اخراج از دانشگاه مجاز به ثبت نام نيستند.
تبصره- مشمولاني كه تا پايان سال اعزام از تحصيل انصراف داده باشند مشروط بر آن كه فاقد غيبت باشند مجاز به ثبت نام خواهند بود.
7- فارغ التحصيلان مقاطع دانشگاهي با رعايت شروط ذيل مجاز به ثبت نام مي باشند.
الف: از زمان فراغت از تحصيل آنان بيش از 6 ماه نگذشته باشد.
ب: در مقطع تحصيلي قبلي سقف سنوات تحصيلي را رعايت كرده باشند.
تبصره- سنوات تحصيلي مشمولان از مهرماه سال اعزام محاسبه خواهد شد.
8- دانشجويان داريا معافيت تحصيلي كه در آزمون مجدد شركت كرده اند با شرايط ذيل مجاز به ثبت نام مي باشند:
الف: در مقاطع كارداني، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد ناپيوسته حداكثر 2 نيم سال و در مقاطع كارشناسي پيوسته، كارشناسي ارشد پيوسته و دكترا (تخصصي و حرفه اي) حداكثر 4 نيم سال از شروع به تحصيل آنها نگذشته باشد.
ب: مقطع جديد از مقطع در حال تحصيل پايين تر نباشد.
پ: از زمان انصراف مقطع قبلي تا اشتغال به تحصيل در مقطع جديد بيش از 1 ماه سپري نشده باشد.
ت: هنگام شركت در آزمون داراي معافيت تحصيلي باشد.
تبصره- معافيت تحصيلي اين گونه مشمولان با درخواست دانشگاه ثانويه، توسط دانشگاه اوليه به دانشگاه جديد ارسال خواهد شد.
9- دانشجويان مقاطع كارشناسي و بالاتر پيوسته كه با اخذ مدرك كارداني فارغ التحصيل شده اند تا پايان خدمت دوره ضرورت مجاز به تحصيل نيستند.
10- فارغ التحصيلان مقطع كارداني مجاز به شروع تحصيل در مقطع كارشناسي پيوسته نيستند مگر در رشته هاي هم نام با مقطع كارداني كه در اين صورت بايد تحصيل كارشناسي را حداكثر طي مدت 4 سال به اتمام برسانند.
11- سربازان در حين خدمت مجاز به تحصيل در دانشگاه نمي باشند مگر با ارائه مجوز صادره از سوي وظيفه عمومي محل اعزام به خدمت.
12- سربازاني كه خدمت آنان حداكثر تا 30/11/90 به اتمام مي رسد و شروع به تحصيل آنان در نيم سال دوم سال 90-91 مي باشد، مي توانند از اول مهرماه ثبت نام نمايند ليكن اشتغال به تحصيل آنان منوط به ارائه كارت پايان خدمت خواهد بود.
13- دارندگان كارت پايان خدمت و معافيت دائم.
14- متولدين شهريور 1340 و قبل از آن نيازي به مجوز وظيفه عمومي ندارند.
15- دارندگان معافيت موقت بدون غيبت در مدت اعتبار آن.
16- كاركنان نيروهاي مسلح و متعهدين خدمت در سازمان هاي دولتي با ارائه موافقت نامه سازمان مربوط مبني بر موافقت با تحصيل.
17- ثبت نام طلاب حوزه هاي علميه با ارائه گواهي اشتغال به تحصيل از حوزه مربوط كه داراي شماره معافيت تحصيلي باشد. بديهي است دانشگاه ها براي اين گونه مشمولان معافيت تحصيلي درخواست نخواهند كرد. ليكن آنان موظفند براي ثبت نام در هر نيم سال تحصيلي، گواهي مربوط را از حوزه علميه دريافت و ارائه نمايند.