داداش بهت گفتم که خطت مشکلی نداره زنگ بزن پشتیبانی بگو برات روی 9 ببندن(باید زنگ بزنی تا روی 9 ببندن)اوکیه؟؟؟؟؟:n24:نقل قول:
Printable View
داداش بهت گفتم که خطت مشکلی نداره زنگ بزن پشتیبانی بگو برات روی 9 ببندن(باید زنگ بزنی تا روی 9 ببندن)اوکیه؟؟؟؟؟:n24:نقل قول:
امشب دوباره اکانتینگ ریخته بهم :n20:نقل قول:
از من سوبله داره کم میکنه تازه یه گیگم خریدم (پولشم دادم)نرفت تو حسابم:n03:نقل قول:
میخواستم پریروز قطعش کنم به امید آلبوم اوردوز وایسادم:n01:دیدم بعدش سرعتم بهتر شد بیخیال شدم
سلام
من 256 نامحدود دارم
من یه مشکله عجیبی دارم با اینترنتم به این صورت که مثلا وقتی یه فایل میزارم واسه دانلود دیگه کلا هیچ صفحه ای باز نمیشه،حتی موقع دانلود دوتا فایل با هم یکیش کامل ایستاده اون یکی میره، یا مثل با یه گوشی یه برنامه دانلود میکنم دیگه بقیه وسایل که وصلا به مودم،چه کامپیوتر که با کابل وصله چه موبایلا که با وای فای، یگه هیچکدوم حتی یه پیام هم تو واتساپ نمیتونن بدن،انگار کل پهنای باند میره واسه اونی که دالود میکنه یا حتی یه صفحه باز میکنه
در صورتی که قبلا 512 از مخابرات داشتم ،2 تا فایل اگه میزاشتم با هم دانلود شن سرعت بینشون تقسیم میشد و وقتی میخواستم یه صفحه باز کنم واسه یه مدت سرعت دانلود کم میشد تا صفحه باز بشه
کسی همچین مشکلی داشته یا راه حلی یا کلا عادیه این مورد؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال زمانی که علامت مثلث کنار علامت اینرنت میاد و قطعه و هیچ صفحه ای باز نمیشه
داداش شما کرمانی؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سرعت آپلودت چنده؟نقل قول:
واسه نویز رو 508 کیلوبیت بر ثانیه بستنش که همیشه همن قدره ، با سرعت 50 کیلوبایت آپ میکنهنقل قول:
قبلش 1 مگ بود اما یکم قطعی داشتم
هر تغييري كه بخوان توibs ايجاد كنن مثلا بخوان نسخشو ارتقا بدن يا سرويسي حذف يا اضافه كنن يا شبانه و نامحدودا رو حذف يا اضاف كنن بايد ibs رو خاموش كنننقل قول:
داداش واسه من هم همینطوریه قبل از ماه رمضون راحت چند تا فایل میذاشتم همزمان دانلود میشد ولی الان نمیشه نمیدونم چرا ؟نقل قول:
شاید به خاطر کمبود پهنای باند یا سیستم مدیریت ترافیک باشه
داداش کیفیت خط شما خیلی خوبه و مشکلی ندارهنقل قول:
احتمالا خود اینترنت قطع میشه نه اینکه لینک بپره
شاید مشکل از DNS باشه 4.2.2.4 , 8.8.8.8 بذار ببین درست نمیشه