دوستان من سرعتم خوبه (420) برا 2 مگ ولی برا من 4 بستن
ولی خیلی قطعی و وصلی دارم چه کار کنم؟ هی چند دقه یه بار قطع میشه / هم تلفن رو کشیدم هم با تلفن حتی بدون اسپلیتر تست کردم فایده نداشت میگین چه کنم
Printable View
دوستان من سرعتم خوبه (420) برا 2 مگ ولی برا من 4 بستن
ولی خیلی قطعی و وصلی دارم چه کار کنم؟ هی چند دقه یه بار قطع میشه / هم تلفن رو کشیدم هم با تلفن حتی بدون اسپلیتر تست کردم فایده نداشت میگین چه کنم
یه عکس از snr بزارنقل قول:
از دیروز تا حالا Proxi fier من قطع میشه
تا مودمو را ریست نکنم ای پی عوض نشه درست نمیشه
نیم ساعت یک بار قطع میشه
کسی این مشکلو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله این هم مدل جدیده ظاهرا :n29:نقل قول:
ADSL Line Status SHOWTIME.L0 ADSL Mode G992.5 Up Stream 508 kbps Down Stream 4095 kbps Attenuation Down Stream 22 Attenuation Up Stream 13 SNR Margin Down Stream 15.0 SNR Margin Up Stream 15.5 Vendor ID RETK Firmware Version 3918ac30 CRC Errors 92 Up Stream BER 1554e-7 Down Stream BER 116e-7 Up Output Power 10 Down Output Power 19.5 Down Stream ES 19 Up Stream ES 18 Down Stream SES 0 Up Stream SES 1 Down Stream UAS 0 Up Stream UAS 318
من چهارشنبه هفته پیش آسیاتک را درخواست جمع اوری دادم،شنبه هم جمع شد و سه شنبه پارس آنلاین یک مگ متصل شد..حالا هرچی باز میکنم هی اینترنت قطع و وصل میشه و اعصابم را خرد کرده!!!حالم از پارس بهم خورد!!!آسیاتک اینقدر قطعی نداشتم!!!
upstream:508
down:2044
چجوریه؟چی کار کنم اینقدر قطعی نداشته باشم؟
من چهارشنبه هفته پیش آسیاتک را درخواست جمع اوری دادم،شنبه هم جمع شد و سه شنبه پارس آنلاین یک مگ متصل شد....
حالا مشکل اینه هرچی باز میکنم هی اینترنت قطع و وصل میشه و اعصابم را خرد کرده!!!حالم از پارس بهم خورد!!!آسیاتک512 اینقدر قطعی نداشتم!!!این قطعی طبیعیه؟؟
upstream:508kbps
down:2044kbps
چجوریه؟چی کار کنم اینقدر قطعی نداشته باشم؟
دوستان عزیزی که تهران هستین
یه گزارشی از خطتون بدید ببینیم در چه حال
توی این چند وقت اخیر (از شهریور تا حالا) من چند نقطه تهران با پورت های مختلف از 16 مگ تا 2 مگ رو دیدم، مشکل پریدن لینک وجود داره
به این صورت هست که SNR خط ها مدام در حال کم و زیاد شدن هستن
خط خود من هم روزی چند بار چراغ لینکش (رانژه) خاموش میشه و از اول کانکت میشه
پورت من رو از 16 مگ تا 2 مگ پایین آوردن اما مشکل کماکان وجود داره. من احساسا میکنم مشکل از SNR Upstream باشه که روی 10 هست و تا 4-5 پایین میاد
سیم کشی خونه رو کامل عوض کردم
اسپلیتر عوض کردم
با سه مودم سیمفونی و زایکسل و تی پی لینک تست کردم
مطمئن شدم مشکل از من نیست
روی پورت های پارس آنلان توی همه مناطق تهران نوسان وجود داره
هیج نشانی از بهبودی وجود نداره
و بدتر از همه اینکه پشتیبانی هم همه چی رو از خط ما میبینیه و هیچ مشکلی رو گردن نمیگیره
حالا با این اوضاع دوستان اعلام کنن که میزان دی سی شون چقدره و پورتشون میپره؟
این هم اوضاع خط خودم
Opmode: ITU G.992.5(ADSL2PLUS)
near-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
near-end fast channel bit rate: 2011 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
far-end fast channel bit rate: 957 kbps
Downstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 38.1 dB
output power upstream: 12.2 dbm
attenuation downstream: 20.5 dB
Upstream: