ترافیک خدایی خیلی کم نیست؟سه ماه 6 گیگ خیلی کمه.شما کفافتون می ده؟هزینه گیگابایت اضافی هم زیاده که.1 گیگابایت 5000 تومن!!!
Printable View
ترافیک خدایی خیلی کم نیست؟سه ماه 6 گیگ خیلی کمه.شما کفافتون می ده؟هزینه گیگابایت اضافی هم زیاده که.1 گیگابایت 5000 تومن!!!
دوستان عزیز یه سوال خیلی مهم....سرویس شاتل نامحدود با سرعت دریافت 128 و 192 چه سرعت دانلودی دارن؟
ممنون
شما احتمالا سرعتت محدود شده ببین ماه قبل چند گیگ استفاده کردینقل قول:
اگه منظورت ART2 هستش سرعتش بین 100 -130 هست اکثرا البته گاهی خیلی بیشتر هم میشهنقل قول:
من art4 استفاده می کنم یه 7-6 روز که سرعت دانلود روزانه نصف شده. معمولا 124 می داد الان حدود 50-60.
مصرف ماه پیشم: 31,061,293KB
از روزی که 3218 mb استفاده داشتم سرعتم نصف شد
می خواستم بدونم محدود شدم! چقدر طول می کشه این محدودیت برطرف بشه؟
دیروز زنگ زدم گفت محدود نشدید. بقیه دوستان افت سرعت نداشتند؟
ممنون
دوستان سرویسهای نامحدود شاتل هم مثه پارس انلاین محدودیت داره !؟؟ پارس انلاین تا 20 گیگ رو میتونی با سرعت بالا دانیود کنی بعد سرعتش خفن میاد پایین (1/8 میشه)
سلام آقا کوروشنقل قول:
عزیزم گفتم اینا تجربیات شخصی بود در ثانی گفتم که مشکلات بالا لاینحل نیستن و راه دارن
سوما اینجا تاپیک مشاوران اعظم دربار نیست و هرکسی مجازه نظرش رو بگه و نظرش نقد بشه
و در آخر ممنونم از حس مسئولیتتون بابت شناسایی مشاوران فاقد و دارای صلاحیت .
بله با هزینه بیشتر میشه کاری کرد فایل ها نسوزه
مشخصه دیتای ارسالی از طریق خط ای دی اس ال و گرفتنش از طریق امواجه (که خودش توی مراجع قضایی و بچه های بالا کلی طرفدار داره)
برای آنلاین من دانلود گروهی رو مثال زدم مشکلش چیه؟ توی گروه از همه برای دانلود شب نظرسنجی میشه
اگر شما داری در مورد اینترنت آنلاین تک نفره صحبت میکنی یادمه هیچ کس از پس مخارجش بر نمی اومد و همه مجبور میشدن ه ک کنن
الان هم که مک ه ک شده رو میفروشن که اگر صاحبش وصل بشه سرعت شدیدا میخوابه
با این بحث اونم توی این تاپیکی که به شاتر هیچ ربطی نداره قوانین رو کامل شخم زدم و به خدا آخرش بن میشم
( بد خواهان از گزارش تخلف استفاده نکنید و خود را به آن راه زده و از دکمه کنارش استفاده کنید:31: ) آخه از این یوزر قلابی ها ندارم که اگر یوهو بن شدم مشکلی پیش نیاد
و از کسایی که دوست ندارن این بحث توی این تاپیک مطرح بشه هم عذر میخوام
و گاهی خیلی کمتر مثلا 6 تا 8 کیلو بایتنقل قول:
محدود نشدید اما یک پله بهش نزدیک شدیدنقل قول:
اگر محدود بشید سرعتتون میشه 6 یا8 کیلوبایت
الان دارید به سمت سرعت واقعی که از شاتل خریدید میرید و اگر به دانلود ادامه بدید به یک سبک موسیقی مرسوم در شاتل میرسید به نام 6و8
اونموقع IDM با ریتم خاصی سرعت دانلود رو 6و8 کیلو بایت نشون میده
دوست عزیز کم که هست! :sq_6: مثلا من 2048 آفیس1 رو دارم با ماهی 5گیگ، ماهی 25000تومان هم میدم! فقط و فقط وبگردی و اپدیت نرم افزار میکنم و دانلود فیلم ندارم! معمولا 16 تا 20 روزه ترافیکم تموم میشه! :sq_24: خیر سرم میخواستم برم از مخابرات مازندران بگیرم که متاسفانه زلزهء ده ریشتری اومده توی مخابرات مازندران! سرعتهارو واقعی کردن(بشدت کم شده) ترافیکها رو کردن بشدت کم کردن و قیمتهارو بردن بالا! :sq_11:انقل قول:
سرویس اکو 128
سرعت آپلود از دیشب تا الان روی 512 بسته شده
پینگ هم قبلا 65 بود الان 42 شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
حالا چکار باید کرد که به سرعت قبل برگشت؟
فعلا یه 8 روزی هست سرعت فیکس شده روی 50-60.