:n02:نقل قول:
همون ژرف که گفتیه
اینترنت جاپن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
:n02:نقل قول:
همون ژرف که گفتیه
اینترنت جاپن
کسی نظری نداره؟؟؟:n10:نقل قول:
با لینچ میشه برای بعضیا دانلود رو بالا بردنقل قول:
یه راه دیگه هم هس با چیت انجین میشه سرعت رو به صورت فیک بالا برد
یه نرم افزار دانلود هم هس خودش سرعت رو فیک میبره بالا
نه داداش فیک نیست اکانتینگ مخابرات کرمان ریخته بهم الان ترافیک نمیندازه تا 2-3 ساعتی فک کنم همینجوری بمونه.(در ضمن سرعتم روی 10 بسته شده اگه خطم بیشتر میکشید تا 1.1 1.2 مگ هم میرفت) ولی خوب الان نامحدوده نمیدونین چه کیفی داره:n19::n20:نقل قول:
آره داداش اون موقع واسه مخابرات هم سامانه IBSNG بهم میریخت یادمه یه بار 2 روز قطع بود من هم 2 روز مودمم رو خاموش نکردم :n02:نقل قول:
دادش ایشاالله از ما هم مثل شما شه یه هفته خراب شه:42:نقل قول:
مشکل شما انگار دندون اره ای نیست...نقل قول:
شما سرویستون چقدر حجم داره؟ بیشتر به نظرم میاد که چون حجم سرویستون کمه هی قطع میشه.... اگه زیر یک گیگ حجم داشته باشین این حالت پیش میاد
برای استفاده از اون روش حتما گردوشکنتون باید سرعت بالا باشه و الا بدتر میشه خب....:14:
گردو شکنم رو نمیتونم اینجا بگم....:n02: ولی تو سایتای پرو.کسی لیست سرعت بالا پیدا نکردید؟ نیازی نیست حتما ایرانی باشه... این س.ا.ی.ف.و.ن جدیده چطوره؟ کار نمیکنه؟ :n13:
راستی تو اسپیلترت رو چک کردی؟ خارجیا :n02: اسپلیترشونو هر 6 ماه یه دفعه عوض میکنن.... میگن عمر اسپلیتر شیش ماهه!!!نقل قول:
نه الان 20 گیگ حجم دارم:|ممکنه سرویس قاتی کرده باشه فک کرده باشه زیر یک گیگ حجم دارم؟:n27:
این حجمم:n05:
این هم بدبختی هایی که شب ها دارم:n28:
این بدبختی از ساعت 2 به بعد گریبانگیرم میشه:n14:1000بار هم زنگ زدم پشتیبانی هی میگه رو خطتون هیچی نباشه اگه قطع شد زنگ بزن زنگ که میزنم میگن صبح زنگ بزن تا بحال 4 بار منو پیچوندن:|
امروز هم زنگ میزنم اگه باز بگه صبح زنگ بزن به جان خودم پا میشم میرم جلو شرکت....:n26:
چرا یه چندتا پیدا کردم ولی باز هم سرعت رو کم میکنه :n27:از این پولکی ها بگیرم؟:n02:
این مشکل قطع شدن با تروکسی(بر وزن تروبچه:n02:) درست نمیشه....
حیف تو عکست معلوم نیس بعد از چند گیگ دانلود قطع میشه....
اگه مشکل قطع شدن رو فقط شبها داری شک نکن کار کار همون باگ سیستم محاسبه ی حجمشونه...
شاید اگه یه گیگ حجم بخری سیستم ریست بشه بعد قاطش!!! برطرف بشه!