ارائه نمیشه دیگه . برای کاربران قدیمی هست.نقل قول:
الان نامحدود بالاترین سرعت 512 هست
Printable View
ارائه نمیشه دیگه . برای کاربران قدیمی هست.نقل قول:
الان نامحدود بالاترین سرعت 512 هست
ای بابا باز مسخره بازی رو شروع کردن هانقل قول:
ایندفعه مثل اینکه دلشون تجمع مسالمت آمیز میخواد!:n09:
دوستان الان 512 نا محدود قیمتش چنده ؟
می ارزه بنظرتون ؟
ممنونم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قیمت که ارزونه
پشتیبانی روش حساب نکن اصلا و ابدا
سرعت هم سرعت اسمی
قطعی و.. همه جا دارن
کلا مناسبه اما :
اما اگه مصرف منصفانه اجرا شه شما ماهی 20 گیگ بیشتر دانلود نمیتونی بکنی هنوز اجرا نشده البته
ممنون عزیز
. حالا اگه حجمی بخوام کدوم سرویس مخابرات بهتره که دانلود شبونه داشته باشه. ضمنا قیمتاشونم اگه لینکی باشه که ببینم خوبه.
خودم پارس یکساله داشتم که قراردادم تموم شد وگرنه عمرا عوضش نمیکردم .
اینم طرح بهار : (با 2020 تماس بگیرید اگه هنوز باشه این کمپین تا دیروز که بود )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از البرز طرح بهاره و کلا طرح داره اینجا ؟ بیاد کشفیاتی کنیم با هم از این اکانتینگ !
دوستان من خطم فیبر بود بعد از دو هفته نت مخابرات وصل شده
حالا میخوام بدونم هنوز خطم فیبره؟میخوام از یه شرکت خصوصی بگیرم
میترسم تخلیه کنم بعد بگن فیبره و نمیشه!
از مرکز مخابراتی خودتون باید پیگیری کنیدنقل قول:
سلام
از دوستان کسی سرویس بهاره توی تهران گرفته
شبانه سرعت محدود میشه؟
دوست عزیز من کمپین هستم ولی نه بهاره.کلا مخابرات سرعتش اگه مشکلی در شبکه نباشه ثابت هست.شبا سرعت کم نمیشه.خیالت راحت.نقل قول:
شما چه طرحی پیشنهاد میکنید که شبانه رایگان داشته باشه ونقل قول:
حداقل بشه شبی 4-5 گیگ دانلود کرد؟
مگه الان چحدتا طرح و کمپین وجود داره؟من باشم زیر 2 مگ نمیگیرم و موردیو انتخاب میکنم که شبانه رایگان داشته باشه.خودت یه سرچ کن ببین به جیبت کدوم میخوره.
اگه کاربر جدید باشی و شبانه رایگان بخواهی ماکزیمم 2 مگابیت دارند الان. سرویس های بالاتر با شبانه رایگان فقط مخصوص کاربرهای قدیمی است که میخواهند سرویس های 1 و 2 مگابیت نامحدود رو به کمپین استثنائی تبدیل کنند.
دوستان حجم ترافیک شبانه از ترافیک کل کم میشه؟ من متوجه نشدم یعنی من الان کل حجمم رو استفاده کردم یا نه؟
سیستم اکانتینگ فعلی مخابرات یک کمی داغونه، ترافیکی که به عنوان مصرف کل نوشته در حقیقت هم شبانه و هم روزانه است، آخر ماه میزان مصرف رایگان شبانه رو از میزان کل مصرف شما کم میکنند، باقی مانده رو به عنوان ترافیک مصرفی شما حساب میکنند.
چه جوری میشه سرویس 5 مگ گرفت؟ به مشترکین معمولی میدن؟
محدودیت برای سرویس نامحدود اعمال شد یا نه؟
دوستان خط من از زانژه پارس در اومد و میخوام از مخابرات بگیرم. نظر خودم روی کمپین بهاره 2MB هست فقط میخوام بدونم شبونه رایگانش چجوره ؟
درست و درمون حساب میکنه یا نه حجم میپرونه وسطاش. برای من فقط شبونه رایگانش مهمه. اصلا برای همین از پارس اومدم بیرون .
ضمنا من مودمشو نمیخوام و میخوام ترافیک free بهم بده ؟
کلا بنظرتون این طرح خوبه یا بازم میتونم انتخاب دیگه ای داشته باشم ؟
ممنونم .
دوستان خط من از رانژه پارس در اومد و میخوام از مخابرات بگیرم. نظر خودم روی کمپین بهاره 2MB هست فقط میخوام بدونم شبونه رایگانش چجوره ؟
درست و درمون حساب میکنه یا نه حجم میپرونه وسطاش. برای من فقط شبونه رایگانش مهمه. اصلا برای همین از پارس اومدم بیرون .
ضمنا من مودمشو نمیخوام و میخوام ترافیک free بهم بده . مودمش چه مارکیه ؟
کلا بنظرتون این طرح خوبه یا بازم میتونم انتخاب دیگه ای داشته باشم ؟
ممنونم .
فکر نکنم مخابرات به جای مودم رایگان بهتون ترافیک بدهنقل قول:
درمورد سوال دوم هم باید بهتون بگم که مودم مارک iplink بهتون می دن که البته جنسش هم نسبتا خوبه (برای من که 5 ساله که داره بکوب کار می کنه)
درمورد سوال سوم هم باید بگم مخابرات اینترنتش نسبت به بقیه ی شرکت ها خیلی ارزون تره و کیفیتش هم نسبتا خوبه (سرعت پایدار بهتون میده)
ممنون عزیز. فقط یچیزی این مودم امانیه یا نه ؟
منم قبلا پارس داشتم الان کمپین بهاره گرفتم. برای من خودشون 5 گیگ رایگان گذاشتن و اصلا مودم نداشتن. شبانه هم سرعتش مثل همون روز هست. من خودم چند روزه گرفتم فقط بگم که سیستم اکانتینگ خیلی بدی داره و فقط مصرف روز قبل رو نشون میده. قطع و وصلی هم بیشتر از پارس داره.نقل قول:
الان ارزون تر شده یا گرون تر؟! :دی
قبلا هم همین حدودا بود آخه :|
اساتید. یعنی هیچ رقمه امکانش نیست که ترافیک مصرفی شبونه رو مجزا روی پنل نشون بده ؟
برای این میپرسم که نکنه اینا حساب نکن و کلا از روی ترافیک روزانمون کم شه ؟
من همین الان یه 2MB طرح بهارشو ثبت نام کردم و منتظر رانژه شدن هستم .
یه مقدار خیلی جزیی کمتر شده فقط 2 مگ یکم گرونتر شده
جدول تعرفه اینترنت پرسرعت نامحدود شرکت مخابرات استان تهران
سرعت (kbps)
تعرفه ( ریال )
128 118.550
256 143.900
512 231.200
1024 418.300
2048 741.400
سرعت (هزینه ماهیانه (ریال
128 kb/s 125000
256 Kb/s 150000
512 Kb/s 240000
1 Mb/s 430000
2 Mb/s 740000
مگه 2 مگ نامحدود هم میده؟
جالبه قیمت سرویسهای 1 و 2 مگ نامحدود تو سایت اضافه شده
خرید اینترنتی نامحدود اما هنوز تا 512 هست.
و در نظر داشته باشید احتمال بسیار زیاد اگه بخوان دوباره ارائه بدن بالای 512 نامحدود رو ، مصرف منصفانه اعمال میشه ، در اینترنت 1 مگ ماهی 40 گیگ در 512 ماهی 20 گیگ میشه استفاده کرد.
اینکه قیمت 1 و2 مگ تو لیست هست دلیلش اینه که برای مشترکین قدیمی با این تعرفه محاسبه میشه
مصرف منصفانه هم فعلا منتفی شده دوباره هم بخوان از این بامبولا در بیارن شکایت میکنیم ازشون چون الان وزارت خونه هم با اینا چپ افتاده خوب میتونیم جواب بگیریم
منم امیدوارم دوباره 1 و 2 مگ نامحدود مثل ادم ارائه بشه چون واقعا لازمه
اتفاقا نشون میده. مصرف کل و مصرف شبانه رو جداگونه نشون میده. کاملا هم درستهنقل قول:
من که از خدامه ارائه بدن.نامحدود فن آوا داشتم تخلیه کردم رفت هنوز بعد 2 هفته عزیز پاسخ شکایت هم ندادن :)نقل قول:
مصرف منصفانه فعلا کنسله اما 2020 و مرکز مخابراتی جفتشون گفتن بالاخره اجرا میشه حالا کی و برای همه کابرا یا جدیدا ایناش دیگه معلوم نیست.
معلوم نیست دارن چیکار مکنن
از یه طرف به شرکت ها فشار میارن نامحدود رو حذف کنین اون وقت الان خودشون 1 مگ و 2 مگ رو هم اضافه کردن
شاید هم میخواستن نامحدود رو انحصاریه مخابرات کنن
درود
دوستان کمپین بهار تا بهار، 1 ماهه هم داره یا فقط یه ساله ست؟
منظورتون رو دقیق متوجه نشدمنقل قول:
ولی به نظرم سوالتون اینه که آیا بعد از آوردن مودم ، مودم مال خودتون میشه یا نه؟
درمورد این سوال باید بگم که بله ، حتی اگه چند ماه بعد از استفاده اینترنت انصراف بدید ، مودم مال خودتونه و از شما پس گرفته نمی شه :)
سلام.
دوستان چطوری میشه این سرویس کمپین رو مدیریت کرد؟؟
محلی واسه چک کردن ترافیک مصرفی هست ؟؟
اساتید من از امشب میخوام بذارم برای دانلود شبونه. فقط میخوام خیالم راحت باشه که بدون مشکل بذارم برای دانلود، یعنی اینکه داستان خاصی نداره که از حجم روزانم بزنه ؟
ضمنا اینی که میگن با حجم روزانه حساب میشه و بعد تو فیش کسر میشه رو من متوجه نشدم. برای همه این مدلیه ؟
آدرس پنل کاربری هم بدین ممنون میشم .
اساتید من از امشب میخوام بذارم برای دانلود شبونه. فقط میخوام خیالم راحت باشه که بدون مشکل بذارم برای دانلود، یعنی اینکه داستان خاصی نداره که از حجم روزانم بزنه ؟
ضمنا اینی که میگن با حجم روزانه حساب میشه و بعد تو فیش کسر میشه رو من متوجه نشدم. برای همه این مدلیه ؟
آدرس پنل کاربری هم بدین ممنون میشم .
نه ، دانلود شبانه کاملا دقیق محاسبه میشه و حجم اضافی ازتون کم نمی کنننقل قول:
ساعت 1 شب هم به مدت چند ثانیه اینترنت قطع و وصل میشه و از اون ساعت تا 6 صبح می تونید رایگان دانلود کنید
حجم شبانه هم فقط برای برخی کاربران توی پنل به درستی نشون داده نمیشه ، اما معمولا برای بیشتر افراد توی همون قسمت اول کنترول پنل حجمی رو که شبانه مصرف کردید میزنن
این هم آدرس پنل کاربری »»» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]