من آخرین باری که زنگ زده بودم(پارسال بود.یادش بخیر)گفتن که از امروز می تونیم اطلاعات گلدنت رو هم ببینیم.البته این اپراتوره مسئول رسیدگی به (نمی دونم چی) بود.
Printable View
من آخرین باری که زنگ زده بودم(پارسال بود.یادش بخیر)گفتن که از امروز می تونیم اطلاعات گلدنت رو هم ببینیم.البته این اپراتوره مسئول رسیدگی به (نمی دونم چی) بود.
من شبانه ندارم سرعت روزانه عرض کردم:n01:نقل قول:
خب نکته ی قضیه همینجاست دیگه عزیز:38:نقل قول:
شما چه سرویس 1 مگ چه 2 مگ بگیری روزانه ات تا هر قدر خطت کشش داشته باشه میتونه باز باشه(الان برای من روی 7 مگ هست) چون به نفع اوناست که حجمت رو زودتر تموم کنی
ولی شبانه ی رایگان چون به ضررشونه هیچوقت نمیان پهنای باند سرویس 1 مگ و 2 مگ رو یکسان در نظر بگیرن
لذا پیشنهاد شما برای کسانی خوبه که سرویسهای فاقد شبانه تهیه میکنند;)
یک نکته رو عرض کنم و در مورد تایم اوت های ساعات شبانه هست.نقل قول:
اگر مخابرات طرح ها رو عوض کنه یعنی اینکه کسانی که دانلود شبانه نداره سرویسشون با هم ببنده که تایم اوت های شبانه رو نداشته باشن ارزش خرید داره سرویسی که شبانه نداره.
در غیر این صورت ارزش نداره سرویس فاقد شبانه بگیری.
دوستان از من نوشته ترافیک رزرو شده: 1گیگ
یعنی چی؟؟؟
بعد بالاش نوشته سرویس رزرو وجود ندارد!!!
سلام
کسی راجع به نرم افزار بیدار چیزی میدونه؟
خیلی شیک بصورت نرم افزاری مودم رو ریبوت میکنه و تستم کردم...توی ریزکارکردم ثبت میشه...
فقط ریبوت نیست و هایبرنت و خاموش کردنم توی برنامه ریزیش داره...
فقط یکم بهش مشکوکم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنـــــی ... یعنــی ...
:n02:
درکت میکنم.
1. شما نگاه کردین که با عمل کردن اون برنامه واقعا چراغهای مودم غیر از پاور برن و دوباره بیان؟نقل قول:
2.تا وقتی اتصال شما به شبکه بطور کامل قطع نشه توی لوگ فایل سرور مخابرات هم ورود و خروج شما بطور کامل ثبت نمیشه
3.شما اگر حتی سیستم رو شات دان هم بکنین ولی بازم مودم به شبکه وصله. اما اگر ریبوت بکنیدش ارتباط بطور کامل قطع و دوباره وصل میشه
4.ریبوت مودم واجب نیست مگر اینکه به حجم دزدی در بازه ی شبانه مشکوک باشین
دوست عزیز یعنی چی درکم می کنی من الان می خوام بدونم این یک گیگ چی چیه؟؟؟نقل قول:
بله...موقع انجام ریبوت داخل نرم افزار چراغ های مودم هم خاموش شد و همونطور که گفتم توی ریزکارکرد سایت مخابرات ثبت میشه...نقل قول:
بهرحال بعد مدت ها گشتن توی نت درباره ریبوت کردن مودم دریک بازه خاص بلاخره یه نرم افزار خیلی ساده رو پیدا کردم که اینکارو بکنه...البته اگه بدافزاری چیزی نباشه...
این ریبوت کردن مودم خیلی خوب شد برا اینکه مطمئن بشم توی بازه زمانی از حجم کم نمیکنه...
سر این تغییر سامانه از گلدنت به پارتاک حدود 10 گیگ حجم من از بابت هدیه ی رایگان دزدیده شده و زیر بار هم نمیرن. منم حوصله ندارم بیش از این باهاشون بحث و مجادله کنم که بابا این خطای سیستم شماست و هر مرتبه بین یکربع تا 20 دقیقه معطلی بکشم که بدون اینور و اونور که جواب من رو پیدا کنن. بیچاره ها اینا هم یک مشت کارمند که چه عرض کنم، کارگر بی مزد و مواجبن که خدا رو خوش نمیاد روی اعصابشون راه برم
به جهنم که دزدیدن.:n27:
این رو فکر کنم خود اپراتورهای مخابرات هم درست ندونن چون سامانه ی جدیدشون اعداد نامفهوم کم نداره و در عوض خطا فت و فراووننقل قول:
محتمل ترین مطلب اینه که حجمی از شما به اشتباه کسر کردند و حالا اونجا برگردوندن به اسم رزرو
آقا چند روزی بود که هر چند ساعت چراغ اینترنت مودم بی دلیل می رفت و تنها راهش خاموش و روشن کردن مودم بود
2020 گفت مشکل از اونا نیست در نتیجه مودم رو ریست کردم و بگمانم رفع شده اما نکته ی جالب اینه که بعد از ریست با snr 8 تا سرعت 8.6 مگ و عملا تا 7.8 مگ کشش داره اونم در این هوای بارانی و رطوبت %93 و سیمهای پوسیده و صد وصله خورده
البته همین باز گذاشتن بیش از حد سرعت باوجود نویز بالا خودش میتونه عامل رفتن چراغ اینترنت مودم باشه که اگر بازم این اتفاق بیفته لازمه بهشون تذکر داده بشه که سرعت رو روی رقم پایینتری ببندن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دقیقا این مشکلو پیدا کردم زیر سر خودشونهنقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
از لحاظ سرعت هم تفاوتی ایجاد شده یا خیر ؟نقل قول:
سلام من ساکن تبریزم نرم افزار بیدارو منم دارم به چیش مشکوکی میشه بگینقل قول:
وایبر برای من کند شده یا بقیه هم مشکل دارن؟
دیر سند میشه دیر هم رسیو داره هی قطع هم میشه
منم پاییزه طلایی ام تموم شده میخوام عوضش کنم شما از این طرح های موجود کدوم رو گرفتید و چطوری؟ منظورم اینه اینترنتی میتونم طرح از همین پارتک عوض کنم یا پول سوخت میشه؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:بحث سرعت نیست.نقل قول:
ماکسیموم سرعت رو بهش میده ولی تایم اوتش بالا میره.
وایسا ببینم SNR این 83 و 119 هست .
عجب خطی داره.
دانلود در روز فقط صبحها که یک پادکست اخبار صبح 27 مگی رو میگیرم دیدم ADM اندروید زور بزنه تا سرعت 6 مگ (حداکثر) رفته اونم از سرور خارجی و با کمک قندشکننقل قول:
البته امروز توی مودم دیدم با SNR بالا و نویز کمتر، سرعت روی 4.5 مگ پایین آمده. کلا سرعت مخابرات ثبات نداره
SNR 83 و 119 نیستنقل قول:
مودمهای دی لینک (حداقل در فیرمویرهای جدید) اینطوریه که ممیز نمیزنه. اونا 8.3 و 11.9 هست
حتی کاربرهای مخابرات با فیبر نوری هم به این اعداد نمیرسن تا چه برسه با سیم مسی پوسیده و وصله خورده ی ما
این که خیلی راحت میتونه مودم رو ریست کنه...نقل قول:
خیلی گشتم دنبال چنین نرم افزاری ولی هیچ جا پیدا نمیشد و اکثرا راهکار سخت افزاری میدادن...
ریبوت کردن مودم از لحاظ کدنویسی خیلی ساده تر از ریبوت کامپیوترهنقل قول:
برام جالبه چرا شما به برنامه ها و کرک هایی که بعضا مشکلدارن مشکوک نیستین به این برنامه ی ساده شک دارین!!
تو بعضی ساعات اینجوری هستنقل قول:
سلام
دیشب یادم رفت ساعت 1 مودم رو ریست کنم 700 مگ ناقابل پرید...:n28:
ساعات رایگان 1 تا 6 شده
سلام . ببخشید از اینجا سوالمو مطرح کردم
عاقا من دو ماهی میشه نمیتونم وارد اکانتم بشم . همش میگه یوزر و پسورد اشتباهه ولی اینطور نیست . رفتم امور مشترکین میگه فعلا پنل مخابرات مشکل داره . همه ی دوستام هم این مشکلو دارن بامخابرات . ببخشید شما چطور وارد اکانتتون میشین .میشه آدرس پنلو بهم بگید . م .
من از این آدرس میرمadsl.tci-khorasan.if
قبلا هم از گلد نت میرفتم اما الان هردوشون مشکل دارن . عاقا تو رو خدا رهنمایی کنین . اصلن اپراتوراشون پاسخگو نیستن
سلام . ببخشید از اینجا سوالمو مطرح کردم
عاقا من دو ماهی میشه نمیتونم وارد اکانتم بشم . همش میگه یوزر و پسورد اشتباهه ولی اینطور نیست . رفتم امور مشترکین میگه فعلا پنل مخابرات مشکل داره . همه ی دوستام هم این مشکلو دارن بامخابرات . ببخشید شما چطور وارد اکانتتون میشین .میشه آدرس پنلو بهم بگید . م .
من از این آدرس میرمadsl.tci-khorasan.if
قبلا هم از گلد نت میرفتم اما الان هردوشون مشکل دارن . عاقا تو رو خدا رهنمایی کنین . اصلن اپراتوراشون پاسخگو نیستن
1.شما کدوم منظقه ی مخابراتی هستیننقل قول:
2.برنامه ی NemoNet رو نصب و خط رو کانفیگ مجدد مطابق با سیستم جدیدشون کردین یا خیر
3. اگر مرحله ی 2 انجام شده از آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با نام کاربری که تلفن ثابت هست بشکل روبرو 513xxxxxxx و کلمه عبور کدملی بدون 0 اولش وارد بشین
یا از این ص زیر هم بهمون ترتیب اما کلمه ی عبور با 0 کدملی
منبع؟ مدرک؟نقل قول:
1 تا 7 بوده که
ماله منم همین طور بود وقتی رمز و پسورد رو میزدم میگفت که یا اشتباه زدی یا امکان ورود نیستنقل قول:
زنگ زدم بهشون گفتم که قضیه از این قراره
پشتیبان هم گفت رمز و پسورد سامانه رو عوض کردم دوباره چک کن
کردم و درست بود
با سلام خدمت دوستان
با اینکه خطم روی 4مگ بسته شده سرعت دانلود به زور به 200 کیلو میرسه
طبق گفته دوستان زنگ پیگیری کردم اکانتیک که چرا محدود شدم گفت الان مال شما روی 8 مگ تنظیم شده سرویس ثبت شما 2 مگه رو حساب مشتری مداری مخابرات برای شما روی 8 مگ تنظیم شده شب هم روی 2 مگ ست شده
حالا من ماندم دیگه یقه کی رو بگیرم این سرعت من چرا کمه
خطم هم فیبر نوری هست تا 26 مگ هم کشش داره
اگر شبانه روی 200kBps هست که قانونشونه و برای همه کم و بیش همینه.برای منم زیر 240 هست
طبق قرارداد، کماکان ساعت 1 تا 7 هستنقل قول:
نمیدونم چرا گاهگاهی بعضیها شایعه میسازن که شده 1 تا 6 ؟!:n13:
حالبه بازم خوش به حال شما داداش ! رو حساب مشتری مداری واست شب و همون 2 مگ ست کردن ! مال من شبامو روی 512 کیلوبیت (ماکس دانلود در بهترین حالت 64 !!!!!) ست کردن !!نقل قول:
اون قدر پیگیری کردم و آخرشم درست نشد و بهم گفتن همه همینن اما نامردا دروغ گفتن منم دیگه حالم بد میشه از هر چی پیگیری سرعت و حجمه اما هنوزم حجم دزدی هاشون همیشه هس
یک نکته شاید برای دیگران هم مفید باشه
آقا من دیدم یک هفته ای میشه که نویز خط بی دلیل اونقدر رفته بالا که تلفن خش خش داره و از دو چراغ اینترنت مودم، یکی و گاهی هر دو برای چند دقیقه میرن و میان
به 17 تماس گرفتم بعد از اینکه یکساعتی طول دادن که خط رو بررسی کنن گفتن مشکلی نیست و شما بوق دارین. برای نویز و این مسائل هم به بخش تعمیرات کابل مخابرات اطلاع بدین.
به اونجا تماس گرفتم (اگه کسی شمارش رو لازم داشت pm کنه) و گفتم کابلهای ما رو اینقدر وصله وصله کردین که دیتای خط قابل استفاده نیست و وضع جعبه کافوی خیابون هم وخیمه دل و رودش ریخته بیرون یکیتون پاشه بیاد نگاه کنه.
برای کابل گفت که مخابرات بما کابل نمیده تا دوباره کابل کشی کنیم و مجبوریم وصله بزنیم ولی برای جعبه کافو و بررسی خط مأمور می فرستیم
قبلا که مامورشون می آمد می رفتم کمکش هم می کردم این پرتبه یکساعت بعد که آمد حال نداشتم برم ببینم چکار میکنه ولی هر کار کرده توی این چند روز دیگه نویزی روی خط و تلفن نیست و چراغای مودم هم دیگه نرفته و خط پایداره
این بود انشای من با موضوع بهار را توصیف کنید:tongue:
خدا از زبونت بشنوه من گفتم 2مگ ست شده ولی خوب کو 2مگ اگر 2مگ بود که پیگیری نمیکردم میگم خطمم کلا 2 مگ نمیگیره اصلا چه برسه به شب آقـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــانقل قول:
در کل نارازی هستم اینا شورشو در آوردن اصلا خدمات درست ندارن
نقل قول:
داره میگه شهر های شلوغ مشکل قابل توجهی نبوده!!!!
از اونجاییه که مشهد جزو همین شهرها به حساب میاد مشکل اونقدر زیاد بود که حتی من که از مخابرات سرویس نگرفتم اما چراغ لینکم در این ایام بیش از 10بار رفت و اومد!!!!!!
البته سه چهار روز اول عید شدید بود به مرور رو بهبودیست!!!!!
برای منم 1 تا 7 هست .شایعه درست میکنن بعضیا...نقل قول:
یکوقت با snr 8 سرعت رو روی 7.5 مگ می بندن و یکوقت با snr 22 روی 2.3 مگ !
دوستان یکی دو روزه که سرعتم از 10k بیشتر نمیشه ! کسی این مشکل رو نداره ؟