[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين عاليه !
Printable View
srv جدید نزد جا واسه تازه کارام باشه ؟
شما بیا همین سرور آریزونا. واسه تازه کارا هم خوبه. هم زود یاد میگیری هم سریع پیشرفت میکنی.نقل قول:
srv جدید نزد جا واسه تازه کارام باشه ؟
راستی گیمر جان آیدی شما تو بازی چیه؟!
m-pro هستش :31:نقل قول:
نقل قول:
راستی گیمر جان آیدی شما تو بازی چیه؟!
m-pro بودش !!نقل قول:
واقعا اين سرور نامرديه ... طرف با پريميوم و كلي پول خرج كردن و رنك يك رقمي مياد من رو ميزنه تا پاس اوت بشم !
كلا فكر كنم فاتحم خونه باشه ! توي اين شهري كه الان تو سرور 13 هستم، 2 دقيقه نميشه كه از پاس اوت در اومدما، يهو ميبينم 6-7 تا ريپورت دوئل مياد و دوباره پاس اوت ميشم !!
اونم براي كسي مثل من كه بالاي 70 تا Toughness داره ! يك دميج هايي بهم ميزنن كه خودم كف ميكنم !
اين سرور واقعا نامرديه ... همش پول، پول، پول !
هه هه! فکر کردم m-pro آیدی vitamin 2002 هستش! d:
خواستی سرور دیگه بازی کنی به منم بگو باهم بریم. خوشحال میشم همرزمت بشم.:31:نقل قول:
اين سرور واقعا نامرديه ... همش پول، پول، پول !
نه بابا اين سرور كه خيلي باحاله:46:
براي شما باحاله آبتين جان ...
من اگه اين اسكيل هاي دوئل رو توي لول 30 توي ورلد هاي ديگه داشتم قطعا ميتركوندم ( 50 آيم، 90 ويگور و 60 toughness ) ولي توي اين ورلد با اين اسكيل ها هيچكاري نميشه كرد !
خب چرا نمياي ادونچر شي؟
همينطور پول مياد برات:31: و طعمه ديگران ميشي:19:
دوئلر كه پولش بيشتره ! مخصوصا دوئلري كه كارهاي توپ هم داشته باشه !
من مخالفم
اگه تو هم carving out claims رو توي لول 18 داشتي ميفهميدي.ساعتي 105 تا ميده
من ساعتی می تونم 620 تا بگیرم ( حالت نرمال ) :31: خودشم بدون ایتم اینا :5:
ماکسیمم رکوردمم 878 دلار هست برا 2 ساعت بدون ایتم :21:
ساعتي 105 تا ؟! من الان دو تا كار دارم كه هر كدوم ساعتي 200$ ميدن ! ( كارهاي پر تجربه هم دارم با اينكه پور دوئلر هستم و اسكيل هام فقط روي دوئله )نقل قول:
اگه تو هم carving out claims رو توي لول 18 داشتي ميفهميدي.ساعتي 105 تا ميده
يكيشون Clearing the forest هست كه 60% پول ميده و توي يك ساعت 200$ ميده ! ( با لبور پوينت 1 )
يكي ديگه هم هستش كه ساعتي 200$ ميده !
البته بايد لول منم ببيني:27:
من 5 لول ديگه ميتونم كار با 50 درصد پول و 45 درصد تجربه باز كنم يعني لول23:5:
و لول 26 كار با 71 درصد تجربه:31:
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
در ضمن من براي فورت خيلي لازمم:31::5:
ادونچر و دوئلر هر کدوم مزیت های خاص خودشونو دارن و بحث سر این که کدوم بهتره پایانی نداره.:31: من عکس اسکیلامو میزارم که در مورد اونا بحث کنیم تا هم تجربیات همدیگه رو محک بزنیم و هم برای کسایی که تازه با این تاپیک آشنا شدن جنبه آموزشی داشته باشه.:10:
من خودم همیشه دوست داشتم دوئلر خوب باشم!
منم دوست داشتم كه هميشه رنك يك دوئل باشم ( ولي وقتي كه توي و10 رنك يك دوئل بودم براي چند ماه، توي اين ورلد هم از 600 ايكس پي توي دوئل تا 2500 ايكس پي توي دوئل رنك يك بودم، ديگه انگيزم رو از دست دادم و الان يك هفته ميشه كه دوئل نكردم و رنك 5 شدم ... ( تا حالا برات پيش نيومده كه يك چيز رو بخواي، بهش برسي، بعد ديگه سير بشي ؟ )نقل قول:
من خودم همیشه دوست داشتم دوئلر خوب باشم!
اينم عكس از اسكيل هاي من :
كلا بگم كه اين فقط يه بازيه ... يه بازيه چرت !
هدف موفق شدن توي بازي زندگيه ( به قول چاقال )
دوئلر میلی هستی نه. چون رو شوتینگت کار نکردی. چرا موبیلیتی اینقدر کمه مگه واسه دوئل لازم نیست؟!!!
موبیلتی به دردت نمی خوره
اگه فایر ارم هستی یا dexterity و یا charisma
اگه میلی هستی یا strength و یا charisma
نه بابا اينا ديگه چيه !نقل قول:
دوئلر میلی هستی نه. چون رو شوتینگت کار نکردی. چرا موبیلیتی اینقدر کمه مگه واسه دوئل لازم نیست؟!!!
عشخ است 3 تا اسكيل !
اگه روي اين 3 تا كار كني و وقت آزاد هم داشته باشي ( كه من ندارم ) راحت رنك يك دوئل ميشي !!
-- راستي، اكانتم رو ميفروشم، كسي ميخواد بگه ! :پي
اگه تو اکانتت را می خواهی بفروشی قیمت بگو تا منم قیمت اکانت خودم را بگم
فکر کنم مال من 1000 برابر مال یو بشه :31:
اینم اسکیل های من تو اریزونا البته بدون لباس نه مثل ممد با لباس...:31:
البته اینم هست :5::27::31:
اگه براتون اهميتي داره(!) من توي ورلد 12 عضو شدم!! خواستم ببينم اين بازي كه يه زماني ما انجام ميداديم چجوري بود!!!
خوب چرا آريزونا نيومديد:19:
خب شايد اونجا هم اومدم!!نقل قول:
وااااااااا:18:انقل قول:
اينا چرا انجوري شد؟نكنه ميخري؟:18::21:
حاجی این حرفا چیه؟معلومه که اهمیت داره!!!:10:نقل قول:
خب یه سری تغییرات کرده اما بازم همونه،سعید خوب وارده از اون بپرسی می تونه راهنمایی کنه:46:
تا لول سه كه مشكل خاصي نداشتم!!
:46:نقل قول:
عکس بالا واقعیه عکس پایین رتوش :31: من که پول ندارم گفتم این طوری به خودم امید بدم:11::20:
حاجی با دوئل های NPC می تونی زود زود لول آپ کنی :31:نقل قول:
قسمت دوئل را باز کنی می بینی که چند تا آدم هست که می تونی بزنی :31:
ديدم! ولي (اون يارو چي بود اسمش؟!!) رو كم مي كنه!! هر دوئل تجربه كمتري ميده!!نقل قول:
حاجی با دوئل های NPC می تونی زود زود لول آپ کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت دوئل را باز کنی می بینی که چند تا آدم هست که می تونی بزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا سایت خراب شده؟اون از دیروز که لوگین مشکل داشت و همش ارور 500 میداد الانم که اصلا باز نمیشه.
حتمآ داره چون براي منم باز نميشه:41:نقل قول:
آره به مدت 4-5 ساعت مشکل داشت :41:
حالا من كه زده بودم بخوابه زياد ضرر نكردم:31:نقل قول:
هنوز كسي نمي دونه اون دو تا كليد (+) به چه دردي مي خورن؟!
تمام پيشرفتي كه من ديدم توي وست اين بود كه غير از هرناندو راه به دست آوردن يه اسلحه ديگه هم لو رفته!!!
==
+
ورد 14 کسی نبود؟
من اومدم!!نقل قول:
ورد 14 کسی نبود؟
===
دوئلر سلاح گرم اسكيل هاشو چجور پخش كنه خوبه؟!
===
خيلي جالبه!! محصولات كار ها و انرژي رو ميشه خريد!!!
همه اسکیل هاتو بنداز رو دکس و کاریزما بعد شوتینگ و اپرانس و ایم رو یکی یکی ببر بالانقل قول:
برو بچ من تو ورد 14 می خوام جنسیتم رو عوض کنم ولی نمی زاری لول 1 هم هستم. چی کار کنم؟
خب بعدا عوض كن!!نقل قول:
برو بچ من تو ورد 14 می خوام جنسیتم رو عوض کنم ولی نمی زاری لول 1 هم هستم. چی کار کنم؟
بايد بگم خيلي مسخره هست!!نقل قول:
خيلي جالبه!! محصولات كار ها و انرژي رو ميشه خريد!!!
گويا ورلد 14 هم ورلد سرعته! اگه سرعتي باشه كه من نمي رسم!!