همه محدود میشن. فقط چند مگ دیرتر!!!!!!نقل قول:
Printable View
همه محدود میشن. فقط چند مگ دیرتر!!!!!!نقل قول:
عزیز خیلی وقته نامحدود آسیاتک آشغال شده:n21:نقل قول:
الان فقط محدودش خوبه خودم الان با 2 مگ 10 گیگی هر شب 6.5 گیگ دانلود میکنم با سرعت 350:n02:
یعنی طلاایی هم محدود می شه واقعا ؟!نقل قول:
شما با این سرعت دانلود می کنید وگرنه سرعت دانلود بقیه به این صورت هستنقل قول:
شبانه 128: حداکثر در بهترین شرایط 15
شبانه 256: حداکثر در بهترین شرایط 30
شبانه 512: حداکثر در بهترین شرایط 60
شبانه 1024:حداکثر در بهترین شرایط 90
شبانه 2048:حداکثر در بهترین شرایط 120
نمی دونم ولی اگه سیاست آسیاتک افزایش پهنای باند همراه با افزایش قیمت باشه من مشکلی ندارم :n01: البته به شرط ثبات:n23:نقل قول:
واسه چی یکساله خریدین!!!
من هم عید سه ماهه خریدم بعد که دیدم سرعت شده 40 دو ماه تمدید کردم حالا که شده 20 درخواست جمع آوری دادم
مگه نمی دونی تو ایران isp ها قاطی دارن هر روز یه قانون واسه خودشون وضع می کنند
میشه به ما بگین شما کدوم سیاره هستید؟ما هم بیایم از همون نمایندگی اسیاتک ADSL بگیریم:n05::n05:نقل قول:
تا ادمهایی مثل شما شانسی یه سرعت مفت گیرشون میاد شبها کل پهنای باند میگیرن
سرعت ما بهتر از اینها نخواهد شد
بایدم مشکلی نداشته باشین
به شما ربطی داره مردم چقدر دانلود میکنن؟ منم سرعتم خوب باشه دان میکنم! خیلی ارزون میدن که انتظار دارن ما کم دانلود کنیم؟
سلام من فعلا اسیاتک گرفتم تا مخابرات استان فارس خالی شود خط من 20 گیگ 1 مگ گرفتم از سرعتش هم راضی هستم جرات نکردم نامحدود بگیرم...........دیشب تست کردم از اگیگ تا 2 گیگ میشه گرفت البته نوسان دارد............
کسی زنگید؟نقل قول:
از همه سرورها نمیشه سرعت بالا گرفت فقط از بعضی سرورهای داخلی اینجوریه . :n29:ولی بیشتر مواقع سرورهای خارج هم سرعت خوبی دارند:n05:نقل قول:
یاسین تو گوش خر خوندن هست فایده نداره!نقل قول:
فقط جمع اوری!
به هیچ کسی ربطی نداره مردم چقدر دانلود میکنن؟ منم سرعتم خوب باشه دان میکنم! دارم پولشو میدم .نقل قول:
یکی نیازش نامحدوده نامحدود میخره حق هم داره نامحدود دانلود کنه به هیچ کسی هم ربط نداره چون پولشو داده
یک نیازش وب گردی هست و با گیگ کم میگره .
512 من حدود 55-65 هست 90% مواقع 57نقل قول:
ایشون همون کسی هستن که میگفتن نامحدود اسیازرت واقعا نامحدوده و کلا سرویش اسیازرت برا ایشون مخصوصه 2مگ سرعت 4مگ شبانه بهشون میدن در جریان هستید که!!!
بعله !!!!!!!!!!!!نقل قول:
من فردا زنگ میزنمنقل قول:
فقط یه سوال
این طرف از مسئول های آسیا تکه ؟
نقل قول:
مگه از شما خوب نیست توی کل این ادمایی که ناراحتن هم از قیمت هم سرعت پس برو حالشو ببر دیگه چرا هی اینجا اینجا برای همه ماهایی خوبه که مشکل داریم باید مطرح کنیم ببینیم دیگر دوستان هم مشکل دارند یا نه وگرنه کسی مثل شما اصلا باید مطرح کنه برای چی؟ شاید شما یه منطقه ای هستی که هم سرعتت خوبه هم موقعیتت هم پنیگت هم سرعت دلیل نمیشه همه هم باید مثل شما باشن.
اينترنت پرسرعت حامي نامحدود برنزي 128 با امکان تبادل حداقل 6 گيگ
امکان تبادل حداقل 6 گیگ چیه؟:n13:
2 مگ محدود در طول روز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست شبانه هم فردا میزارم:n05:
یادش بخیر قبل انتخابات با 256 این سرعت میرفتیم:n03:نقل قول:
از انتخابات تا الان تمام شرکتا زیرو رو شدن رفتیم مخابرات اونجا هم محدود کردن حالا
وزیر اومده میگه تا ماه دیگه باید مشکلات حل بشه چجوری اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ازشون سوال کردم یعنی سرعت دانلودت باید 128 تقسیم بر 26 باشه ولی 6 گیگ هدیه داری میتونی6 گیگ 128 تقسیم بر 8 دانلود کنی ینی 16 کیلوبایت برثانیه و بعدش میشه 128 تقسیم بر 26 سرعت دانلودت 5 کیلوبایت بر ثانیه میشهنقل قول:
نگاه کن این بحث بین من و پشتیبانی اسیاتک از طریق ایمیل
سلام من اینترنت پرسرعت چالاک نامحدود بي کران طلايي ( با 18 گيگ هديه سرعت بالا ) دارم سرعت دانلود من باید چقدر باید باشه ؟ الان 15 تا 30 کیلوبایت هست و من بسیار ناراضی هستم چون اگه اون 18 گیگ هدیه رو هم حساب نکنیم باید سرعت دانلود من 64 کیلوبایت باشه چند ماه هم اینترنت پرسرعت چابک نامحدود بی کران برنزی 1024 داشتم سرعت دانلود رو 110کیلوبایت بود این دوماه اخر به 60 تا 65 رسیده بود و این اخرها هم سرعت به زیر 40 رسیده بود و من به دلیل نارضایتی. چالاک نامحدود بي کران طلايي ( با 18 گيگ هديه سرعت بالا ) رو گرفتم. و شما حتی سرویس منو عوص کردید به 256 طلایی با حداقل دانلود مشخص
مشترک گرامی با سلام
سرویس 256 نامحدود طلایی ضریب اشتراک 1 به 4 دارد.سرعت دانلود این سرویس بر اساس این ضریب اشتراک 8 کیلوبایت بر ثانیه میباشد.اما سرعت دانود در گیگ هدیه چون ضریب اشتراک 1 به 1 میباشد 32 کیلوبایت بر ثانیه است.
جهت اطلاعات بیشتر با 1544 تماس حاصل فرمایید.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 تقسیم بر 4 میشه 64 یعنی سرعت دانلود من باید 64 کیلوبایت بر ثانیه باشه نه 8 . واینکه شرکت مخابرات 256 نامحدود رو باسرعت دانلود 32 میده 15 هزار شما چرا 40 هزار میدید؟
و اینکه ممنونم جواب دادید ولی دیر جواب دادید . من چند روز دیگه از اسیاتک میام بیرون اگه سرعتم درست نشد و میرم مخابرات .
باتشکر پدرام
با سلام
مشترک گرامی سرعت شما 64 کیلوبیت بر ثانیه خواهد بود اما سرعت دانلود شما چون بر حسب کیلوبایت بر ثانیه میباشد پس 64/8=8 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود شما خواهد بود.
خوب منم سر حرفم ایستادم و جمع آوری کردم. یاد بگیرید:n02:
فعلا که سه روز گذشته و خبری نیست کلا من نشده زیر 2 هفته برام کاری کنند:n23:
هنوز برا isp بعدی تصمیمی نگرفتم ولی یا صبانته یا های وب یا پارس انلاین:n02:
سلام دوست عزیزنقل قول:
این قسمت را دیدم ولی برای من نوشته unlimited و سرویس من هم اینترنت پر سرعت چلچله 3 گیگ در ماه هست ؟
درست میشه مال منم اول اینجوری بودنقل قول:
آقا فرمول محاصبه اینه 1 به 32 !!!!نقل قول:
مثلا شما اگه 1 مگ میگیری 1 مگت میشه 1 به 8 که سرعت باید یشه 128 ولی اینا همین 128 هم 1 به 8 میکنن که درکل میشه 1 به 64 !!!
حالا شما یه ضرب ساده احتیاج داری شما 256 میگیری 1 به 4 که سرعتت باید بشه 64 بعد همین 64 اتبدیل میشه 1 به 8 میشه که سرعتت میشه 8
4*8 هم میشه 32 یعنی ضریب خط شما 1 به 32 هست !!
256/32 = 8
یعنی هنگم !!!!!!!!
بعضی مواقع قاط میزنه ولی حجم را کم میکنه بعدا امتحان کنید یا شارژنتون را تلفنی هم میتونید استعلام کنید با شماره 1544نقل قول:
سلام
من قبلا شاتل بودم وبه دلیل جابجایی و این که در محل جدید شاتل سرویس نمی داد
مجبور شدم از آسیا تک بگیرم ولی به شدتناراضی هستم و اصلا قابل مقایسه با شاتل
نیست متاسفانه به دلیل این که خط ما فیبر نوری است فقط آسیاتک میتونم بگیرم دوستان
اگر راهی به نظرشون رسید ما روهم راهنمایی کنند.
من سرویس مخابراتم اماده هست ولی گفتن تا اسیا تک پورت رو جمع اوری نکنه نمیتونیم وصل کنیم منم مبلغ 4700 ریختم واسه جمع اوری پورت و هر چقدر تیکت و تماس میگیرم پورتمو جمع نمیکنن چیکار کنم.:n30:
مخابرات زنگ بزنید ببینید سرویس نمیده!نقل قول:
اسیاتک تهران تماس بگیریدنقل قول:
تنظیم مقررات شهرتون تماس بگیرید
قسمت mdf مرکز مخابراتتون تماس بگیرید
قسمت دیتا مخابرات شهرتون تماس بگیرید
128 برنزی 6 گیگ اولیه 16 هست بعد 5 کیلوبایت میشه!:n04:نقل قول:
این چه نوع نامحدودیه!:n23:
احتمالا تعداد افرادی که ماه بعد از آسیاتک سرویس نامحدود دارن، به صفر نفر میرسه !! ، به جز اینکه سرعت خیلی پایین اومده، قیمت ها هم رسما 2 برابر شدن ! ، یعنی حتی اگر کسی با این سرعت و قانون مصرف منصفانه و محدودیت ها کنار بیاد، احتمالا با قیمت ش دیگه نتونه کنار بیاد !
خاک تو سرشون با ای اینترنتشون
به خدا امریکا افغانستان رو با خاک یکسان کرد الان نتشون 2.5 برابر نت ما سرعت داره اما ما رو ببین با کیلو بایت سرکار داریم
پ ن پ!این همون نفهمه دزدیه که اکانتینگ سرویسا رو عوض کردنقل قول:
موافقم! کاش اسمشو.درست کنن!اینترنت نا سرعت پر محدود!نظر شما چیه؟!؟نقل قول:
هدف آسیاتک هم همین بوده که کمتر کسی سمت نامحدود بره
سلام به دوستان
از نظرات پیداست که دوستان نامحدود مثل من ناراضی اند ! اما کسی پیگیری داشته یا اینطوری بگم ، پیگیریش پاسخی داشته ؟! اصلا قرار نیست به وضعیت سابق برگرده ؟!
و این جمله " با امکان تبادل حداقل 12 گيگ" چیه به سرویس نامحدود اضافه شده ؟!
دوستان سرویس محدود هم مشکلات مارو دارن یا اوضاع اونا بهتره ؟!
آخه مشکل سرویس نیست که بخواهیم پیگیری کنیم، به کلی قانون و الگوریتم سرویس ها عوض شده و سیاست آسیاتک در این سرویس نامحدود عوض شده.
=================
محدود وضعش بهتره.
یعنی اینکه 12 گیگ تقسیم بر 30 روز می شه به اون مقدار می تونی با سرعت اصلی که قبلا داشتی می تونی مصرف بکنی.نقل قول:
دوستان با یه چیزی موافقین یه روز قرار بزاریم همگی زنگ بزنیم هر چی از دهنمون در میاد بارشون بکنیم؟؟؟؟؟؟:n23:
اینجوری شاید یه کارایی کردن.
(دقیقا قصدشون این هستش که همه رو بیارن به سرویس حجمی از اونا به راحتی می تونن کلی دزدی بکنن.من دیروز زنگ زدم می گه بیاید سرویس حجمی بگیرید سرعتش خوبه....:n15:)
راستی اگه موافقین با جمله ای که بولد کردم ...... بگید تا 10-15 نفر بشیم یه دفعه با هم زنگ بزنیم.
این اوج بی انصافیه که بدون اطلاع و هشدار قبلی این کارو بکنن و منم تازه تمدید کرده باشم و مجبور باشم 3 ماه سرعت 10 12 رو تحمل کنم اونم با اون قیمت !نقل قول:
آخه مشکل سرویس نیست که بخواهیم پیگیری کنیم، به کلی قانون و الگوریتم سرویس ها عوض شده و سیاست آسیاتک در این سرویس نامحدود عوض شده.
=================
محدود وضعش بهتره.
سرویس های محدود هم که به زور میخواد 10 گیگ رو بفروشه که شبانه بده ! در کل عجب اوضاعیه !
کاش راه قانونی برای پیگیری وجود داشت...!