اون دوستای که نت اندیشه رو جمع کردن رفتن مخابرات گرفتن از چاله افتادن توی چاه فرق شرکت دولتی با شرکت شخصی همینه دیگه :n01:
Printable View
اون دوستای که نت اندیشه رو جمع کردن رفتن مخابرات گرفتن از چاله افتادن توی چاه فرق شرکت دولتی با شرکت شخصی همینه دیگه :n01:
الان من یه فایل 3مگ atach ایمیل رو صد بار تست کردم، هی به جیمیل دادم هی به یاهو فوروارد کردم، به دراپ باکس دادم، آخرشم با نرم افزار موبایل تونستم دان کنم:n28:نقل قول:
اپراتورهاشون هم که ماشالا همه دکترای شبکه دارن :n02: هر چی بهشون میگی انگار از رو یه کاغذی یه دستورالعمل رو میخونن، یکی دیگه که بیاد ، باز اونم همون جمله رو با همون نقطه ویرگول و ... میگه!
نمیدونم چه گناهی کردیم ما که...:n27:
شاید تعطیل کردم رفتم نت ایرانسل یا همراه! دیگه این مسخره بازی ها رو ندارم.
جالبه!نقل قول:
راستی دوستان رایتل برا رشت هم اومده، پوشش سراسری داره، می تونید سیم کارتشو بخرید استفاده کنید
برای کسایی که وبگردی دارن آره حرف شما درستهنقل قول:
ولی واسه کسایی که دانلودر هستن مخابرات بهترین گزینه هست :n01:
متاسفانه دانلود هم نمیشه کرد.سرعت زیر 50 است با 512 نامحدود .سرور های خارجی هم که زیر 20 .:n21:داشتیم ماهی 28 میدادیم 256 نامحدود اندیشه سرعت یک کیلوبایت زیر 50 نمیومد اینجا باید 10 تا لینک بزاری تا بشه 50.سرعت باز کردن صفحه مثل فرفره بود اینجا باید 5 دقیقه صبر کنی تا صفحه باز بشه.کلا دارم برادرانه میگم اصلا دور سرویس مخابرات را خط قرمز بکشد .وضعیت سرویس های ضحی کیش تو رشت از افتضاح بالا تر است.حالا هر کس میخواد بیاد اینجا پای خودش.حتی نمیتونیم یک تست سرعت اسپید تست بزاریم تا خودتان ببینید.یک فایل 5 مگابایتی برای ما ایمیل کردن الان 1 ساعت نمی توانم دانلود کنم .خدایا چه غلطی کردم اومدم از مخابرات سرویس گرفتم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت 2020 آشغاله!
یه آشغال خیلی خیلی بزرگ
خواب این مشکل پورت شماست که نمیشه دانلود کردنقل قول:
وگرنه خیلی ها از همین رشت هستن که میتونن راحت دانلود کنن
و افراد دیگه ای که تو همین تاپیک از دانلود راضی بودن
به غیر از این مشکلی که این 3 روز واسه من پیش اومده در بقیه حالت ها سرعت من رو 125 ثابت بود و راحت میشد روزی 9 تا 10 گیگ دانلود کرد (( 256 نامحدود ماهیانه 15 تومان ))
ولی اندیشه واسه 256 نامحدود 28 تومان میگرفت و سرعتش حداکثر 60 تا 70 بود
اصلا در زمینه دانلود نمیشه اندیشه رو با مخابرات مقایسه کرد
فقط تنها بدی که داره اینه تک فایل نمیشه سرعت کامل رو گرفت که اونم با دانلود همزمان 2 یا 3 فایل برطرف میشه:n01:
من و دوستام تو انزلی، سرعت دانلودمون از مخابرات افت واقعا وحشتناکی داشته بعضی سایتها گاهی سرعت به صفر یا بایت میرسه سرعت هم بین 30 تا 0 متغیره!
تا جایی که ترجیح میدم از نت موبایل استفاده کنم
بفرمایید درست مثل بنده مشکل دارن.حالا مار هرچی میگیم هیچ کس باور نمیکنه.اگر مشکل پورت هست چرا صبح سرعت خوب است تا ساعت 11؟این سراسری هست.امکان نداره برای کسی بهتر باشه.نقل قول:
دوست عزیز چرا عصبی میشی ؟؟ :n16:نقل قول:
یه بار دیگه اون پیامی که دادم رو بخون
یعنی قبل از این مشکلات :n02:نقل قول:
به غیر از این مشکلی که این 3 روز واسه من پیش اومده در بقیه حالت ها
قبل از این مشکلات سرعت ثابتم 125 بود ولی الان شده 75
واسه من دو سوم شده
پس با این حساب من تغییر سرویس و از این حرفها انجام ندم ... 256 نامحدود اندیشه
میگم سرعت دانلود این سرویس های 1 به 10 اندیشه به نوع منطقه هم بستگی داره ؟ اینکه یوزر کم باشه یا نه ؟
الان من هر ماه میرم شرکتی که ازشون اشتراک دارم و اونا واسم شارژ میکنن هر سرویسی که بخوام ... حالا جای سواله که اگه 512 نامحدود با اشتراک 1 به 10 بزنم چه جوری بین 10 نفر شیر میشه ؟ ... مگه این پورتی که الان روش بسته شدم همونی نخواهد بود که باهاش 1 به 10 میخوام بگیرم ؟ ( چی گفتم ؟ !!! :n02: ) ... دوستان میشه یکی یه توضیح بده ؟ :)
لطفا دوستانی که سرویس مخابرات دارن 2020 فایل زیر را با دانلود منجر به صورت تک لینک دانلود کنند و سرعت دانلود فایل را اعلام نمایند.
در نظر داشته باشید در صورت دانلود نشدن فایل توسط دانلود منجر از قسمت :دانلود ها ------->تنظیمات------->نوع فایل ------>دانلود فایل های زیر را به صورت خودکار شروع کن---------->flv را اضافه کنید.
در اخر لطفا سرعت دانلود .نوع سرویس .محل سکونت خود را اعلام کنید.
با تشکر.
256 نامحدود (( قبلا 125 بود الان شده 75 :n27::n23: ))
لاهیجان
سرعت هم از 70 تا 80 متغییر هست (( حدود 75 ))
تو نرم افزار زده 80 ولی نرم افزار تست سرعت زده 70
انزلی، مخابرات 2020 ، 256 نامحدود، سرعت 40 تا 0 متغیر :n28: !نقل قول:
512نقل قول:
بندرانزلی
سرعت تا 50 رسید ولی سرورهاش دوزار ارزش نداره تعداد کانشن هایی که به فایل میده اول 3تا هست بعد کم کم به تعدادشون اضافه میشه واسه مدیریت پهنای باند سایت این کار انجام میدن
دوباره تست کردم تعداد کانکشن ها همین لینکی که دادید به 10 تا رسید سرعت هم تا نزدیک 150 رفت
هرگز یک به ده نگیر. از ما گفتن:n06:نقل قول:
256 نا محدود سرعت دانلود از 60-75 متغییر هستش مرکز 5 رشتنقل قول:
------------------------------------------
دیشب زنگ زدم ضحی کیش گفتم سرعتم نسبت به قبل افت پیدا کرده گفت مشکل کاهش سرعت برای ما گزارش شده تا آخره هفته احتمالا برطرف میشه :n13:
رودسر- 2020 - 512 نامحدود - ماه دوم استفادهنقل قول:
من دو هفته پیش زنگ زده بودم می خواستن پهنای باند جدید بگیرن و همین حرف چند روز بعد رو می زدن و اینکه درخواست دادیم و ... . حالا این چند روز بعد کی می خواد برسه خدا می دونه. سرعت از متوسط 194 کیلوبایت اومده 120 کیلوبایت!نقل قول:
512 نامحدود رشت بین 80تا120 ساعت2.30 شبنقل قول:
من 28 اردیبهشت سرویسم تموم میشه به دلیل شروع امتحانا نمیخوام یه مدتی شارژ کنم بهشون اطلاع بدم ایا بعد مدتی پورتمو جمع میکنن؟(مرکز3 رشت)
من همین صحبت رو زمانی که اندیشه داشتم کرده بودم گفتن ما برای نگهداری خط بدون هیچگونه شارژی حدود 7 تومن (3 سال پیش) می دیم. و یا شما باید سرویس ضعیفی رو تمدید کنید تا خطتتون بمونه یا باید مبلغ این هزینه رو بپردازید.نقل قول:
بله حتماً تماس بگیرید ببینید چی می گن.
ممنونم خوشحالم که بعد مدتی غیبت اومدید:n16:نقل قول:
ایشون گفتن تک لینک دانلود کنید
نه مولتی لینک
:n02:
اندیشهنقل قول:
1 مگ محدود , گلسار
این هم مولتی 8 کاناله
شبانه اش چطوره ؟؟نقل قول:
سرعت دان رو کم میکنن ؟؟
با تشکر از تمام دوستان:
به نتیجه رسیدم.
سرعت دانلود مخابرات ضحی کیش 2020.
در بهترین حالت و با بهترین سرور دانلود .
256 نامحدود:70تا80.
512نامحدود:120تا130.
فقط در نظر داشته باشید اعلام کردم در بهترین حالت و بهترین لینک دانلود.(لینکی که قرار دادم از بهترین لینک ها بود که توانست با تک لینک از تمام پهنای باند استفاده کند)
و در اخر سرعت ها کاهش پیدا کرده توسط خودشان چون 512 نامحدود تا هفته پیش سرعت دانلود ان 200 تا 220 بود.
من هفته قبل زنگ زدم همین رو پرسیدم (( چون میخاستم واسه امتحانات شارژ نکنم ))نقل قول:
بار اول زنگ زدم پشتیبانی
طرف گفت حداقل 2 ماه خط رانژه میمونه :n04:
بعد همین الان هم زنگ زدم (( 2 شنبه ساعت 13:00 ))
وصل کرد امور مشترکین طرف گفت 10 روز بعدش جمع آوری میشه !!! :n04:
یعنی هیچ هماهنگی حرفاشون با هم نداشت -- نه به اون 2 ماه نه به این 10 روز !!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم باید یه خط ارزون واسه این مدت که نمیخوام شارژ کنم بگیرم :n23: پول الکی باید بدیم:n15::n23:
نه , شبانه هم همینه , تو همین تاپیک چند صفحه قبل عکسش رو هم گذاشتمنقل قول:
سلام دوستان. من مشترک خط 5 مخابرات هستم و از مخابرات هم به ناچار و متاسفانه اینترنت گرفتم. قبلا از اندیشه شاتل و مبین نت هم خدمات گرفتم. الان 3 هفتست حدودا دارم از خدمات مخابرات استفاده میکنم. من بازی آنلاین انجام میدم و سرعت دانلود اصلا برام مهم نیست. مهم پینگ بدون time out هست. شاید باورتون نشه ولی وقتی از 4.2.2.4 یا هر جای دیگه ای پینگ میگیرم تقریبا یکی در میون time out میده.تو بازی رسما عمر آدمو میمکه.. تو این 3 هفته بیشتر از 50 بار زنگ زدم بهشون و هرکدوم یه چرت و پرتی میگن.. بعضیها شون هم معتقدند time out زیاد تو استفاده از اینترنت تاثیری نداره و یه عدشون هم کلا time out هایی که من به چشم دارم میبینم رو تکذیب میکنن..بعضی ها هم میگن مشکل از مخابراته و داریم پهنای باند عوض میکنیم و مخابرات داره تغییرات ایجاد میکنه و نزدیکه انتخاباته و هزاااااااار جور نظر کارشناسانه ی دیگه.. ما خونمون رو تازه عوض کردیم.. میخواستم از شاتل بگیرم که صدها برابر بهتره ولی گفتن خط 5 شلوغه و این حرفها و 2-3 ماه طول میکشه.. اندیشه هم همینطور. مبین نت هم انتخاب بعدیمه هرچند آنتن دهیش تو منطقه ی حمیدیان یکم ضعیفه ولی حداقلش time out نداره و البته گرون هم هست مودمش..
ببخشید سرتون رو درد آوردم.. درخواستی که من از شما دارم اینه که چند نفر از کسانی که ترجیحا تو رشت دارن از مخابرات استفاده میکنن از 4.2.2.4 پینگ بگیرن و نتیجه رو بهم بگن. شاید فقط من این مشکل رو دارم.
اگه کسی دستورش رو بلد نیست کافیه به cmd برید و این دستور رو بنویسید. ping 4.2.2.4 -t
پیشاپیش ممنون از شما
دوستان کسی می دونه بین سرویس های محدود و نامحدود مخابرات از نظر سرعت تفاوتی وجود داره یا نه؟
من که الان 512 نامحدود دارم از سرعت باز کردن صفحات هاست های خارج از کشور اصلا راضی نیستم. سرعت دانلود هم فقط واسه هاست های ایرانی خوبه که تک لینک به بالای 100 هم می رسه، واسه بقیه سایت ها معمولا بین 20 تا 40 نوسان می کنه!
دوست عزیز، اینا همه اش به خاطر انتخابات در پیش رو هست، مگه نمی بینی همه هیزم شکن ها رو قطع کردن!نقل قول:
سایت هایی که به صورت پیش فرض HTTPS هستن به زور باز میشن! جیمیل که کلا یه ماهه تعطیل شده! البته همه اینا با هیزم شکن خوب باز میشن
اینطورکه شنیدم مخابرات به این سادگی پورتا رو جمع نمیکنه و حتی اگه خودت درخواست بدی هرجوری شده میخوان نگهت دارن نمیدونم والا:n29:نقل قول:
خبرایی در باره اینترنت ملی هست اینو دیگه کم داشتیمنقل قول:
نه همشون قطع نیستنقل قول:
کسانی که از اندیشه سبز خزر دارن تو یاهو مسنجر پی ام بدن یه چیز خوب براشون دارن/برای بعضی از ISP های دیگه هم خوب جواب میده
واسه دور زدن چیلترینگ یا بالا بردن سرعت یا ... ؟ :n17:نقل قول:
دور زدن.....نقل قول:
خوب از ساکس استفاده کنید همه سایت ها هم باز می کنه حتی فی/سبوک یوتیوب
دوستان تو سایت شارژ 2020 چرا هیچ گزینه ای واسه نگه داری پورت وجود نداره ؟؟
مگه نمیشه با پرداخت 5 تومان 1 ماه پورت رو رزرو نگه داشت ؟؟
من هرچی میگردم نیست :n29:
شما دارین همچین گزینه ای رو ؟؟
سرویس از2020 مخابرات دارم بااونم کار میکنه کلی هیزم شکن تست کردم نشدنقل قول: