استقلال 3 برق 0
استقلال 3 برق 0
کسی میدونه رینالدو هافبک چپه یا راست؟:13:
خدا کنه بتونه چپ بازی کنه. دق کردم از دست این
امیرآبادی و بیگ زاده و منیعی:19:
در ضمن
استقلال 3 - برق 1
هافبك چپنقل قول:
کسی میدونه رینالدو هافبک چپه یا راست؟
خدا کنه بتونه چپ بازی کنه. دق کردم از دست این
امیرآبادی و بیگ زاده و منیعی
آره.به نظر من تنها پستي كه هنوز هم قلعه نويي مهره ي مناسبي پيدا نكرده همين هافبك چپ هستش
البته امير آبادي بد بازي نميكنه ولي بايد هر لحظه انتظار يه اشتباه بزرگ رو ازش داشت
مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز پنج شنبه ۲۶ دی ماه به شرح زیر است:
**ابرار ورزشی
دایی: سنگاپور تیمی نبود که بتواند مقاومت کند
خط و نشان ۶ وجهی برای کره
عنایتی: فقط قلعه نویی را قبول دارم
قلعه نویی: تا عنایتی به تهران نیاید نمی شود چیزی را قطعی کرد
مهاجم پرویی به استقلال پیوست
**روز ورزش:
مسعود واحدی قهرمان جهان را ضربه کرد
ایران با ۶ گل از آسیا زهر چشم گرفت
آقای رئیس شما در این ۱۰۰۰ روز برای مربیان چه کردید
عبداله عزیزی: یزدانی خرم باید بخاطر کشتی خداحافظی کند
**هدف:
پروین: خارجی ها برای پرسپولیس چه کرده اند؟
آقا افشین، بمان و مبارزه کن
سنگاپور، سنگ صبور
تیموریان: وقت آن رسیده که آندوی بهتری باشم
پرسپولیس به دنبال یک گلر ۶ دانگ
**خبر ورزشی:
حیف شد، به تعداد تماشاگران گل نزدیم
ترس از لوکا رمز پیروزی پرسپولیس در بازی با فولاد
آغاز مذاکرات استقلال با عنایتی
سرمربی سنگاپور اخراج بازیکن ما هدیه کریسمس یه ایران بود
رینالدو دیشب با استقلال بست و امروز ثبت می کند
جلالی : پرسپولیس می خواهد از ما انتقام بگیرد
** نود:
پروین: شاگرد تربیت نکرده ام که به جان هم بیافتند
ایران ماکت کره جنوبی را ۶ تایی کرد
مهاجرانی: باید پیروانی را برای سرمربیگری تیم ملی تربیت کرد
قلعه نویی: برای ارسال لیست به وقت زیاد است
کفاشیان و تاج هیات فوتبال را افتتاح کردند
**دنیای فوتبال:
فریاد نسل نو در سکوت
ستاره پرویی به استقلال پیوست
انصاری فرد با لوکا تماس گرفته ایم
**پیروزی:
چوب خط پر شد پرسپولیبس حساب ها را تسویه می کند
یک تیم دیگر به ۶ تایی ها پیوست
نفس کره و عربستان به شماره افتاد
هیات مدیره امروز سرمربی را معرفی می کند
**البرز ورزشی:
زلزله در تهران سئول را لرزاند
فیلم خداحافظی افشین در کامپیوتر جلالی
استقلال وزارت راه پرسپولیس وزارت صنایع
**ایران ورزشی:
تیرباران در ۴۲ دقیقه
دایی: اگر پنالتی می گرفت احتیاج به اخراج نبود
پایان تعطیلات آغاز هیجان لیگ
می خواهند خودشان در پرسپولیس سرمربی شوند
**توپ ورزشی:
فستیوال گل در افتتاحیه سرد
آماده باش به کره
پروین: مربی خارجی به درد پرسپولیس نمی خورد
شام آخر برای فرار از بحران
عنایتی: استقلال نخواست قرمز پوش می شوم.
چه شایعاتی.
تورو خدا به این روزنامه ها نگاه کنید. توپ ورزشی... شورت ورزشی... گل... بلبل... نود ... هشتاد... این همه روزنامه واسه چی آخه ؟ نه یه لیگ درست درمون داریم نه تو رشته خاصی حرف اول رو تو دنیا میزنیم هیچی هیچی فقط چرت و پرت و حاشیه پردازی و مزخرفات....
جالبه خودش از شاگرداش بدتره!نقل قول:
** نود:
روزنامه ها که دیگه گندش را در اوردند تازگی ها هرکی دو تا فوتبال دیده باشه میره یک روزنامه ورزشی میزنه
بدبختها کارشون هم فقط این هست که خبر را از روی خبرگذاری ها کپی کنند روی کاغذ!
خیلی از تحلیل هاشون هم توسط برخی افراد که وبلاگ دارند به صورت مفتی بهشون داده میشه!
جالبه آرم باشگاهي كه توش بازي ميكنه هم دوتا ستاره بالاش داره!نقل قول:
گنده شون که تو باشی معلومه باقی شون چی هستننقل قول:
در گفت و گو با فارس
فلاح: مقابل استقلال به 3 امتياز فكر مي كنيم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه برق شيراز گفت: در ديدار مقابل استقلال فقط به 3 امتياز فكر مي كنيم.
رسول فلاح در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره بازي شنبه اين تيم مقابل استقلال اظهار داشت: برق براي اين بازي مشكلي ندارد. استقلال بازيكنان بزرگ زياد دارد و با توجه به هزينه اي كه كرده اند دنبال نتيجه هستند، اما ما هم با توجه به وضعيتمان در جدول دنبال سه امتياز هستيم.
وي تاكيد كرد: تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته ايم و براي رويارويي با استقلال كاملا آماده ايم.
فلاح درباره حضور تماشاگران در ورزشگاه عنوان كرد: با توجه به اينكه به حمايت هواداران خود نياز داريم قصد داريم بر خلاف دفعات قبلي كه اين موضوع رعايت نمي شد به تيم مهمان فقط 10 درصد ورزشگاه را اختصاص دهيم.
وي افزود: اين درخواست را به صورت كتبي در اختيار شوراي تامين امنيت قرارداده ايم. البته در شهر شيراز همه طرفدار تيم برق هستند اما ممكن است هواداران استقلال از شهرهاي اطراف به حافظيه بيايند اما از آنها مي خواهيم كه از تلويزيون بازي را تماشا كنند.
انتهاي پيام/ا
در حضور واعظ آشتياني
رينالدو با استقلال تمرين كرد
خبرگزاري فارس: ملي پوش پرويي تيم فوتبال استقلال تهران روز گذشته در تمرين اين تيم حاضر شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين روز گذشته (پنجشنبه) تيم استقلال در حالي برگزار شد كه اميررضا واعظ آشتياني از ابتدا در محل تمرين حضور داشت و حركات تاكتيكي اين تيم را تا پايان نظاره گر شد.
* در ابتداي تمرين امير قلعه نويي بازيكنان را دور هم جمع كرد و در خصوص ديدار فردا مقابل برق شيراز 10 دقيقه براي آنها صحبت كرد.
* پژمان منتظري و ابراهيم تقي پور به دليل مصدوميت حضور نداشتند.
* رينالدو كورزادو هافبك جديد و پرويي استقلال كه روز چهارشنبه با اين تيم قرار داد امضا كرد، ديروز در محل اين تيم حاضر شد و به همراه ساير بازيكنان به تمرين پرداخت .
*حدود 150 تماشاگر در ورزشگاه دستگردي حضور داشتند و بارها بازيكن جديد آبي پوشان را تشويق كردند.
* مجتبي جباري با 20 دقيقه تاخير به محل تمرين رسيد و جدا از سايرين به دويدن پرداخت.
* اميد روانخواه كه به تارگي تمريناتش را آغاز كرده زير نظر دكتر نوروزي تمرينات اختصاصي را پشت سر گذاشت.
* سعيد بيات، اصغر نادعلي و حسين قنبري جدا از ساير بازيكنان تمرينات كششي انجام دادند.
* سبو شهبازيان مدافع اسبق استقلال با اجازه از امير قلعه نويي در كنار ساير بازيكنان با اين تيم تمرين كرد.
* حسين كاظمي در اواسط تمرين حدود 10 دقيقه زير نظر دكتر نوروزي تمرينات سبك انجام داد.
* ملي پوشان اين تيم پس از حضور در اردوي تيم ملي جهت ديدار مقابل سنگاپور از ديروز به تمرينات استقلال ملحق شده و در كنار ساير بازيكنان حضور داشتند.
* هواداران استقلال در حين تمرين به پيروز قرباني كه به تازگي در غم از دست دادن پدرش عزادار شده تسليت گفتند. اين اولين حضور قرباني در تمرين استقلال پس از فوت پدرش بود.
* امير قلعه نويي در اواسط تمرين با وحيد طالب لو و آرش برهاني دو ملي پوش تيمش به صورت جداگانه به صحبت پرداخت.
*با توجه به تمرين ديروز به احتمال فراوان تركيب اين تيم براي بازي مقابل برق تغييراتي خواهد داشت.
انتهاي پيام/ا
در تمرين استقلال چه گذشت ؟
قلعه نويي: ديديد وقتي تيمي را دستکم مي گيريد چه مي شود؟ روز گذشته تيم استقلال تهران در ورزشگاه دستگردي حضور يافت و به تمرين پرداخت. آبي پوشان از ساعت 15 تمرين خود را آغاز کردند، اما پيش از آن امير قلعه نويي دقايقي با بازيکنان صحبت کرد. وي گفت : ديديد وقتي تيمي را دستکم مي گيريد چه مي شود؟ من به شما هشدار مي دهم که هيچ حريفي را کوچک نشماريد ، چرا که همه برابر استقلال انگيزه اي مضاعف پيدا مي کنند، بنابراين انتظار دارم از اين پس حواستان بيشتر جمع باشد . در اين تمرين که حدود 40 هوادار دو آتيشه آن را نظاره مي کردند بارها با شعارهايشان امير قلعه نويي را تشويق کردند. ضمن آن که بر عليه شاهرخ بياني هم شعارهايي داده شد. در تمرين ديروز ملي پوشان استقلال به دليل حضور در اردوي تيم ملي و بازي امروز با سنگاپور حضور نداشتند، ضمن آن که ابراهيم تقي پور نيز به دليل مصدوميت غايب بود. نکته جالب توجه حضور اميد روانخواه در تمرين و تمرين انفرادي در دور زمين بود. ضمن اين که مجتبي جباري پا به پاي سايرين تمرين کرد و هيچ مشکلي نداشت . آبي پوشان در اين تمرين بيشتر به پاس هاي تکضرب و سانتر از جناحين پرداختند، و تاکتيک هاي مورد نظر کادرفني را مرور کردند. گفتني آن که تيم استقلال عصر روز دوشنبه گذشته در ديداري دوستانه با نتيجه دو بر يک مغلوب تيم دسته اولي هما شده بود.
قلعه نويي خواستار ارسال نشدن ليست به Afc
اين بار به خاطر عنايتي! سه فصل پيش بود که آبي پوشان تهراني در ليگ به مقام قهرماني دست يافتند و اميدوار به اين که بتوانند در جام باشگاه هاي آسيا نيز نتايج مطلوبي را کسب کنند، اما اين اتفاق رخ نداد زيرا به علت سهل انگاري مسئولان وقت آبي ها ليست اين تيم به Afc ارسال نشد تا استقلالي ها از رسيدن به آسيا محروم شوند. اين رويداد به اين علت رخ داد که قلعه نويي سعي داشت تا هر طور شده نام تئودي يونگ و دو بازيکن ملي پوش عراق را به ليست آبي ها اضافه کند ولي مخالفت هاي مقداد نجف نژاد که سمت مديرعامل استقلال را برعهده داشت باعث شد تا استقلالي ها با تاخير مواجه شوند و به خاطر زير پا گذاشتن قوانين Afc از اين رقابت ها کنار گذاشته شدند تا تراژدي تلخ براي آبي پوشان رقم بخورد . حالا و پس از گذشت سه سال استقلالي ها بار ديگر آسيايي شده اند و موضوع ارسال ليست کابوس هواداران اين تيم شده است . البته آبي ها از گذشته درس عبرت خوبي گرفته اند و اين بار ليست را آماده ارسال داشتند که اتفاق جديدي رخ داد. جريان از اين قرار است که اخراج عنايتي از النصر باعث شد تا آبي ها در صدد بازگرداندن اين مهاجم باشند و به همين علت بار ديگر ليست در انتظار نامي ديگر باقي ماند و اين بار رضا عنايتي مسبب اين موضوع است . قلعه نويي از مسئولان باشگاه درخواست کرده که در ارسال ليست تعجيل نکنند و مذاکرات را با عنايتي ادامه بدهند تا از اين مهاجم در جام باشگاه هاي آسيا استفاده شود. استقلالي ها طي روزهاي گذشته باب مذاکره را با عنايتي باز کرده اند و به نتايج مطلوبي نيز رسيده اند . ناگفته نماند آشتياني دوست ندارد اين بار استقلال به خاطر عنايتي از آسيا حذف شود و تمام تلاش خود را به کار بسته تا اين مهاجم را قبل از ارسال ليست، آبي پوش کند.
استقلال 5- 1 برق
یکی مثل شما که هفته ای 2 تا پست میده می خوای سوت و کور نباشه.:31:نقل قول:
بازی با برق شیراز اینطور که معلومه حساسیت زیادی داره... قبلا هم گفتم اولین بازی بعد از قرعه کشی جام باشگاههاست. حریفای استقلال 100% این بازی رو آنالیز میکنن. خدا کنه استقلال یکی از اون بازی های طوفانی خودشو انجام بده تا حساب کار دستشون بیاد.
ذوی اهن امروز بازی سختی با صبا باطری داره احتمال اینکه امتیاز بده هست.
باید استقلال فاصله گرفتند از حریفان را شروع کنه
امروز باید روز خوبی باشه برای استقلال که روحیه بگیره برای بازیه فردا.
در گفت و گو با فارس
امير آبادي: براي شكست برق به شيراز مي رويم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هدف ما در ديدار برابر برق، پيروزي است.
مهدي امير آبادي در گفت و گو با فارس، در خصوص آخرين شرايط استقلال اظهار داشت: تمرينات خوبي را در پشت سر گذاشته ايم و تمامي بازيكنان از آمادگي مطلوبي برخوردارند . تيم ما هم اكنون صدرنشين رقابت هاي ليگ برتر است. قصد داريم در ديدار مقابل برق با كسب پيروزي به صدرنشيني خود ادامه دهيم.
وي در خصوص شرايط خودش عنوان كرد: اين روزها در اوج دوران آمادگي قرار دارم. پس از پايان تمرينات تيم به صورت جداگانه كار مي كنم. هدف من پوشيدن پيراهن تيم ملي است. مي دانم دايي به بازيكنان شايسته ليگ بها مي دهم. به همين دليل قصد دارم نظر كادر فني تيم ملي را به خود جلب كنم.
انتهاي پيام/ا
در گفت و گو با فارس
رينالدو كورزادو: مي خواهم با استقلال در آسيا موفق شوم
خبرگزاري فارس: بازيكن پرويي تيم فوتبال استقلال گفت: قصد دارم با تيم جديدم در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا موفق شوم.
پائولو رينالدو كورزادو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از اينكه به يكي از پرطرفدارترين تيم هاي آسيايي پيوسته ام، خوشحالم .
وي ادامه داد: از استقلال شناخت قبلي نداشتم ولي وقتي مسئولان اين تيم به من پيشنهاد دادند با بررسي همه جوانب عضويت اين تيم را پذيرفتم.
اين هافبك در خصوص شناخت از فوتبال ايران عنوان كرد: مدير برنامه هايم تمامي اطلاعات را در اختيارم قرار داد. پس از اينكه متوجه شدم استقلال در ليگ قهرمان آسيا حضور دارد به اين تيم پيوستم. البته از فوتبال ايران شناخت داشتم.
رينالدو در مورد اينكه بدون تست فني به استقلال پيوسته است؛ تصريح كرد: مربيان استقلال فيلم چند بازي من را ديده بودند. پس از بازبيني فيلم ديدار پرو مقابل اسپانيا كه در تركيب تيم ملي كشورم حضور داشتم موافقت خود را در خصوص پيوستم به اين تيم اعلام كردند. البته از اول هم قرار بود در تست فني شركت نكنم.
رينالدو درباره مدت و مبلغ قرار دادش با استقلال اظهار داشت: با اين تيم قرار داد يك و نيم ساله امضا كردم اما مبلغ قرار دادم طبق قرارداد با باشگاه مخفيانه است.
هافبك جديد استقلال در خصوص اينكه آمار نشان مي دهد هافبك گلزني نيست، گفت: در تيم قبلي ام 15 بازي انجام دادم و مربي وظايفي از من مي خواست كه مجبور بودم آنها را در زمين اجرا كنم. در هر حال اميدوارم بتوانم با استقلال در رقابت هاي ليگ برتر و آسيا موفق شوم.
انتهاي پيام/ا
برق 0 - 2 استقلال
اخبار ورزشی 13:15 رو گوش کردین ؟
گفت پژمان منتظری و ابراهیم تقی پور مصدوم شدن و تا 3 هفته نمیتونن با تیم تمرین کنن :41:
دفاعمون شد قربانی کوشکی و شکوری.
انشالله به مشکل نمی خوریم.
در گفت و گو با فارس
نظري جويباري: طرفداران برق شيراز پرسپوليسي هستند
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: طرفداران برق شيراز پرسپوليسي هستند.
علي نظري جويباري در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اينكه مسئولان باشگاه برق از هيات فوتبال شيراز خواستار شده اند كه فقط 10 درصد ورزشگاه را در اختيار هواداران استقلال قرار دهند اظهار داشت: هميشه مسئولان تيم هاي شهرستاني به بازي استقلال و پرسپوليس كه مي رسند از اين حرف ها مي زنند اما خودشان هم مي دانند كه نمي توانند از ورود مشتاقان به ورزشگاه خودداري كنند.
وي افزود: در بازي استقلال مقابل فولاد هم اين اتفاق افتاد اما هواداران استقلال با پيراهن فولاد در ورزشگاه نشستند و هنگامي كه ما گل زديم آنها به خوشحالي پرداختند. من يك لحظه فكر كردم كه فولاد گل زده است.
نظري ادامه داد: مگر برق چقدر شيراز طرفدار دارد؟ اين موضوعي است كه به تازگي مد شده و مديران تيم ها مطرح مي كنند. مگر ما از آنها تقاضاي بليت كرده ايم كه مسئولان برق چنين حرفي زده اند. اصلا مگر ما مي توانيم 1500 هودار را از تهران به شيراز ببريم. اگر هم هواداران استقلال به ورزشگاه مي آيند شيرازي هستند.
سرپرست استقلال در مورد زمان ارسال فهرست اين تيم به afc عنوان كرد: تا سه شنبه؛ چهارشنبه اين فرصت را داريم كه فهرست را به فدراسيون تحويل دهيم. بعد هم تا 15 روز براي ارسال اسامي به afc فرصت هست.
وي در پاسخ به اين سئوال كه در اين فرصت رضا عنايتي هم به جمع بازيكنان استقلال اضافه مي شود يا خير؛ گفت: عنايتي هميشه استقلالي هست. اگر قصد بازگشت به فوتبال ايران را داشته باشد گزينه اول او استقلال خواهد بود. اما اكنون او بازيكن النصر است و هنوز قراردادش با اين تيم فسخ نشده است. در اين باره نظر نهايي را قلعه نويي و واعظ آشتياني مي دهند. تا اين لحظه مذاكره اي با عنايتي نداشته ايم.
نظري در پاسخ به اين مورد كه گفته مي شود عنايتي در صورت بازگشت به استقلال بايد در تست پزشكي شركت كند عنوان كرد: هر بازيكني كه مي خواهد با يك تيم قرارداد امضا كند بايد تست پزشكي بدهد. اينكه مسئله خاصي نيست. اين موضوع در مورد همه بازيكنان صدق پيدا مي كند.
انتهاي پيام/ا
رينالدو مقابل استقلال اهواز به ميدان مي رود
خبرگزاري فارس: هافبك پرويي تيم فوتبال استقلال با ثبت قرارداد رسمي از بازي مقابل استقلال اهواز مي تواند به ميدان برود.
به گزارش خبرگزاري فارس، پائولو رينالدو روز گذشته با حضور در هيات فوتبال تهران قرارداد 18 ماهه خود را با تيم استقلال به صورت رسمي ثبت كرد.
اين بازيكن پس از سپري شدن 14 روز از ثبت قرارداد مي تواند براي استقلال به ميدان برود.
رينالدو از بازي مقابل استقلال اهواز با شماره 28 براي آبي پوشان به ميدان مي رود.
تيم استقلال امروز ساعت 15 در دستگردي آخرين تمرين خود قبل از سفر به شيراز برگزار مي كند.
اين تيم ساعت 18 امروز به شيراز خواهد رفت.
انتهاي پيام/ا
در گفت و گو با فارس
منيعي: مجيدي حرفه اي ترين فوتباليست ايران است
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: فرهاد مجيدي يكي از حرفه اي ترين فوتباليست هاي ايران است و به عنوان بزرگتر در تيم ما موثر بوده است.
ميثم منيعي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اظهار نظر فرهاد مجيدي در مورد وي مبني بر اينكه منيعي چپ پاي قابلي است و نبايد در اين تيم نيمكت نشين باشد گفت: مجيدي از فوتباليست هاي حرفه اي فوتبال ماست و هميشه جوانان تيم را به خوبي راهنمايي مي كند.
وي در خصوص ديدار استقلال مقابل برق شيراز اظهار داشت: تيم برق از بازيكنان دونده و جواني برخوردار است. مطمئنا بازي سختي مقابل اين تيم خواهيم داشت. قصد داريم با تمام قوا در شيراز حاضر شده و با كسب 3 امتياز بتوانيم به صدرنشيني خود ادامه دهيم.
منيعي در خصوص شرايط خودش اظهار داشت: تمرينات منظمي پشت سر گذاشته ام و از نظر بدني در شرايط ايده آلي قرار دارم. اميدوارم با حفظ آمادگي بتوانم رضايت كادر فني را جلب كرده و براي استقلال موثر باشم.
انتهاي پيام/ا
پنجشنبه 26 / 10 / 87
صدرجدول را فراموش کنید
دیشب (سه شنبه شب) بود که یکی از دوستان تماس گرفت و گفت:خبر مهم را شنیده ای؟ گفتم نه، چی شده؟ گفت:خبر آمده که استقلال را به یک وزارتخانه وگذار کرده اند. اول راستش خیلی جا خوردم، تا آن لحظه چیزی نمی دانستم به یاد سال 84 افتادم و داستان هایی که در پی تغییر مجمع باشگاه داشتیم. سال قهرمانی بود.به رغم فراز و نشیبی که آن سال ها برایمان به وجود آمد اما پایان خوشی حداقل درلیگ برتر داشت.
حالا بماند که بعدش چه اتفاقاتی رخ داد و شیرینی آن قهرمانی تا حد زیادی از زیر زبانمان رفت.
آرزو می کنم هر چه باشد در نهایت نفع استقلال در نظر گرفته شود.
ما در این شرایط حساس به ارامش وتامین مالی نیاز داریم تا بتوانیم به اهدافمان برسیم. خیلی از بچه ها تماس گرفتند و از وضعیت مادرم پرسیدند همانطور که دیروز هم نوشتم شکرخداوند خیلی بهتر است.
این چندروز هم پیگیر شرایطش بود تا با خیال راحت به شیراز بروم. خیلی وقت بود که فرصت نداشتم مفصل با بچه ها حرف بزنم، بعداز بازی با هما، دیروز وقت خوبی بود وخیلی نکات را با هم مرور کردیم. مهمترین بحث این است که بچه ها باید شرایط امروز جدول را فراموش کنند.
یعنی فکر کنند صدرنشین نیستند، ماباید برابر تک تک حریفانمان با انگیزه به میدان برویم.
از الان به بعد تمام تیم ها برای ما می توانند خطرساز شوند وهر مسابقه یک فینال محسوب می شود.
یک نکته دیگر هم بگویم وآن اینکه عزیزان باشگاه ذوب گویا خیلی زود می خواهند جنگ روانی به وجودآورند. درحالی که حرف های من دقیقا حمایت از آنها بود اما آنها طور دیگری برداشت کردند.
ایرادی نیست ازاین چیزها خیلی فراوان دیده ایم.
رضا عنایتی:
حاضرم با استقلال سفید امضا كنم
از بازی درلیگ برتر امارات خسته شده ام و اگر مسئولان باشگاه استقلال ابراز تمایل كنند حاضرم برای پیوستن به این تیم قرارداد سفید امضا كنم.
رضا عنایتی در این باره گفت: برای بازگشت به استقلال بی تابی می كنم چرا كه از بازى كردن در لیگ امارات خسته شده ام و تصمیم به جدایى گرفته ام.وی افزود: البته هنوز هیچ چیز مشخص نیست و باید مدیر برنامه هایم به امارات بیاید ولى امیدوارم النصرى ها رضایتنامه ام را بدهند تا این تیم را ترك كنم. مهاجم تیم النصر امارات در خصوص وضعیت مصدومیتش اظهار كرد: آسیب دیدگى من به طور كامل برطرف شده و دیگر هیچ مشكلى ندارم، حتى در حال حاضر آماده بازى كردن هستم ولى دیگر دوست ندارم در لیگ امارات بازى كنم.وی اذعان داشت: از چند تیم اماراتى هم پیشنهاد دارم ولى مى خواهم فوتبالم را در ایران ادامه دهم. استقلال اولویت اول من است ولى نمى دانم كادرفنى و مسؤولان این باشگاه چه نظرى در مورد من دارند.اگر آنها بخواهند با اشتیاق به ایران مى آیم.
پس از عقد قرارداد و حضور در تمرینات استقلال/ بازیکن پرویی از دیدار با استقلال اهواز به میدان می رود/ماهی 10 میلیون به مدت 18 ماه
بازیکن پرویی تیم فوتبال استقلال تهران پس از عقد قرارداد با این تیم روز گذشته در تمرینات استقلال شرکت کرد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، رینالدو بازیکن تیم ملی پرو که سابقه حضور در تیم فوتبال گرانس هاپرز آلیانز ریما پرو را دارد روز گذشته در تمرینات تیم فوتبال استقلال حضور یافت و به همراه دیگر بازیکن تمرین کرد. مبلغ قرارداداین بازیکن 18 ماهه بوده و برای هر ماه باشگاه به وی 10 میلیون تومان پرداخت خواهد کرد. همچنین وی میتواند از دیدار استقلال تهران و استقلال اهواز تیم جدید خود را در رقابتهای لیگ برتر همراهی کند.
براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا؛
استقلال يكشنبه اسامي تيم را به Afc اعلام ميكند
فهرست اسامي بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران براي حضور در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا، روز يكشنبه به كنفدراسيون آسيا ارسال ميشود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با توجه به فرصت اعلام شده از سوي كنفدراسيون فوتبال آسيا، باشگاه استقلال يكي از چهار نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا فهرست اسامي بازيكنان و گروه فني خود را به منظور شركت در اين رقابتها روز يكشنبه 29 دي ماه به مقر Afc در كوالالامپور مالزي ارسال ميكند.