سلام دوستان.
من یک مشکل اساسی در اجرای بازی brothers in arms 1 دارم.
من این بازی رو نصب کردم اما وقتی میخوام اجراش کنم اجرا نمیشه:37:.
روی ویندوز 7 نصب کردم...
کـــــــــــــــــــمــــ ــــــــــــــــــک.:19:
Printable View
سلام دوستان.
من یک مشکل اساسی در اجرای بازی brothers in arms 1 دارم.
من این بازی رو نصب کردم اما وقتی میخوام اجراش کنم اجرا نمیشه:37:.
روی ویندوز 7 نصب کردم...
کـــــــــــــــــــمــــ ــــــــــــــــــک.:19:
خوب برادر من شما اول باید call of duty 1 رو نصب کنی:18:نقل قول:
متن خطا رو بخون:18::13:
سلام دوستان
بازی شاهزاده ایرانی 4 رو نصب کردم روی لودینگ میمونه و توی بازی نمیره، روی لپتاب نصبش کردم هیچ مشکلی نداشت راحت اومد توی بازی اما تو سیستم خودم نمیاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات سیستم:
ویندوز 7
سی پیو: i7 2600k
گرافیک: Gtx 580 Lithing Exteram
رم: 16 گیگ
همه چی هم نصبه از دایرکس بگیر تا فریم ورک و مابقی برنامه های دیگه......
ممنون میشم راهنمایی کنید.
پاک کن دوباره بریزنقل قول:
بعدشم تو اون درایوی که می ریزی بعدش جا داره یا پر میشه ؟
تقریبا 24 گیگ فضا داره، دوباره تو یه درایو دیگه که ssd نبود و ساتا 3 بود نصب کردم بازم به همون شکل بود. فکر کنم نمیتونه روی ساتا 3 و ssd لود کنه.نقل قول:
سلام در بازي F1 2010 (فرمول 1)صداها به صورت اكو شده است چه صداي آدمها چه صداي ماشينها و ... . مشكل از چيه؟
سلام دوستان گيم fifa 12رو گرفتم.ولي نمي تونم روي لپ تاپ نصبش كنم؟!!راستش در زمينه نصب بازيهاي جديد هميشه مشكل داشتم!!يجورايي مثل آپولو هوا كردنه!!!!!دي وي دي 1 روي autorun سه تا برنامه ميخواست كه اونارو نصب كردم و بعد رفتم سراغ نصب برنامه!برنامه شروع به نصب ميكنه و تقريبا تا 3/1 نوار كه پر ميشه پيغام ميده كه از وجود داشتن فايل مثلا data6.big مطمئن شويد؟!! سه گزينه ignore-retry , abort داره.ignore كه ميكنم همين سوال رو درباره فايلهاي ديگه ميپرسه؟!!!البته همه اين فايلها توي دي وي دي 2 و در فولدر program files موجود هستش؟!!!دوستان چطوري ميتونم اين بازي رو نصب كنم؟؟؟؟خواهش ميكنم اساتيد راهنمايي كنند.البته سوالم رو خيلي به تفصيل و ابتدايي پرسيدم.شرمنده چون در زمينه بازي و نصبش مبتدي هستم.بازم ممنون از جواب و راهنمايي كه خواهيد كرد.
با عرض سلام به دوستان عزیز
من خواستم چند تا بازی نصب کنم اجرا نشد بعد پیش فروشنده که رفتم گفت باید به آخرین ورژن موجود کارت گرافیکت آپدیت بشه .
حالا من نمیدونم آیا به آخرین ورژن آپدیت شده کارت گرافیکم یا نه .
این مشخصاتشه و ورژن آپدیتش .
ممنون میشم دوستان بگن آیا این آخرینش هست یا نه و اگر آخرین آپدیت نیست و آپدیت جدیدتری هست لینک دانلود آپدیت مربوط به این کارت گرافیک را به من بدهید .
با تشکر بسیار فراوان از شما
لینک عکس
یا سیدی بازی مشکل داره یا لنز درایوت که به احتمال زیاد لنز استنقل قول:
می تونی روی سیستم دیگه امتحان کنی که اگه کار کرد مشکل از درایوت است اگه نریخت سی دی
ولی چون می گی بیشتر بازی ها اینجوریه مشکل از درایوته
یه کار دیگه هم می تونی بکنی از اون سی دی که مشکل داره ایمیج بگیره اگه گیر کرد مشکل از لنزه که نمی تونه بخونه البته می تونه سی دی هم خراب باشه حتما تمیزش کن
سلام میخواستم ببینم ایا بازیهای hitman: blood money و max payne 2 که قدیمی هستن روی ویندوز سون 64 بیتی قابل اجرا هستند یا نه؟
با سلام مجدد .نقل قول:
آیا هیچ کسی نیست جواب بده ؟
لطفا یکی از دوستان جواب بده.
سلام
میخواستم بدونم میشه max payne 2 رو روی ویندوز 7 اجرا کنم؟
نقل قول:اگه اجرا بشه باید کلیک راست روی ایکن بازی و انتخاب Run As Administratorنقل قول:
با سلام مجدد اقا اول یه سوال با مدیر این بخش چرا من هرچی پیام میدم باید دو روز صبر کنم تا ایا تاببد میشه یا نه .نقل قول:
مگه من چی میخوام بگم که باید اول بررسی بشه . عجب.
و اینکه ایا کسی جواب این سوال منو نمیدونه واقعا ؟
سلام دوستان .من این بازی رو نصب میکنم بعد نصب سریال میخواد ولی سریالش رو نمیدونم میشه راهنمایی کنید
Real.Warfare.2.Northern.Crusades-SKIDROW
سلام به همه دوستان
من تازه یه سیستم جدید خریدم و روش دو تا بازی Crysis 2 و Deus Ex: Human Revolution رو نصب کردم
بازی ها هم بدون هیچ مشکلی اجرا شدن.بعدش تصمیم گرفتم گرافیک بازی کرایسیس دو رو یکم بالاتر ببرم پس رزلوشن بازی رو تا بالاترین حد بالا بردم ولی وقتی رفتم تو بازی هیچ تغییر چشمگیری ایجاد نشده بود بعدش رزلوشن رو تا حد ممکن پایین اوردم اما بازم تغییر چشمگیری ایجاد نشد.
همینکارو هم با بازی DEHR کردم اما اونجاهم تغییری زیاد احساس نکردم(آیتم های دیگه که مربوط به گرافیک بازی هست رو همه رو High کردم بازم هیچ نوع تغییر چشمگیری ایجاد نشد)
در ضمن تو بازی DEHR صورت همه افزار یه نقطه های سیاهی داره که انگار حرکت میکنند
وقتی هم رزلوشن و تنظیمات گرافیک رو تا بالاترین حد بالا میبرم بازی تیک بر نمیداره!
مشکل چیه؟
چه نرم افزار هایی برای اجرای بهتر بازی ها هستند؟
Directx11 تو اجرای بهتر بازی هم کمکی میکنه؟
کسی نمی دونه برا رفع این مشکل باید چکار کنم ؟؟نقل قول:
بلهنقل قول:
کارت گرافیکتو اپدیت کن
سلام.من IGI2 رو برای پسرم گرفتم.ولی موقع نصبش همون اول میگه کلید سی دی رو وارد کنین.میشه کمکم کنین؟ممنون میشم
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
سلام.من برای پسرم IGI 2 رو خریدم.ولی موقع نصبش همون اول میگه کلید سی دی رو وارد کنین.میشه راهنماییم کنین؟ممنون میشم.خدانگهدار
تو خود CD یا روی جعبه باید نوشته باشهنقل قول:
سلام
من metro 2033 رو گرفتم(میدونم دیره ولی به خواطر تعریف ها کنجکاو شدم:31:)
بازی رو که بالا میارم تصویر خیلی کشیده شده و دو طرفش از کادر زده بیرون
و جایی هم برای تنظیم ASPECT RATIO وجود نداره!!!!
دوستان مشکل از کجاست ؟؟؟
تنظیمات دقیق metro 2033 رو والا یادم نیست ولی شما اگه مانیتورت مثل اکثر مانیتورهای کنونی گزینه auto set رو داره توی بازی اون رو بزن تا خودش به طور اتوماتیک تصویر بازی رو بر اساس رزولوشن انتخابی تنظیم کنه.نقل قول:
دو حال داره یا DVD خش و لک زیادی داره یا اینکه اصولا بد رایت شده چون طبق این اخطار فایلهای اجرایی برای نصب خرابند!!نقل قول:
حالا شما برای اطمینان DVD رو خوب تمیز کن ویه ایمیج ازش بگیر ببین از روی ایمیج نصب میکنه...
دوستان من یه میخوام کانتر رو آنلاین باز دوستام بازی کنم.
خودم شدم سرور بازی. ولی دوستام نمیتونن وارد بشن
این اررور رو میده بهشون
this network does not exist
دوستان این ارور هم میده
steam authentication required to connect to internet servers
من بازی Angry Birds برای pc را دانلود کردم موقع اجرا این ارور را میده:
Texture is too larg:2048*2048, maximum supported size is :1024*1024
کمک عزیزان
دانلودش کردم ، یه فایل سه قسمتیهنقل قول:
کسی نیست جواب ماروبده
سلام اصلا بازی تنظیماتی نداره فقط یه رزولیشن و یه خورده تنضیمات کیفیت گرافیک دارهنقل قول:
تنظیمات دقیق metro 2033 رو والا یادم نیست ولی شما اگه مانیتورت مثل اکثر مانیتورهای کنونی گزینه auto set رو داره توی بازی اون رو بزن تا خودش به طور اتوماتیک تصویر بازی رو بر اساس رزولوشن انتخابی تنظیم کنه.
مانیتور منم CRT هستش
بازم ممنون
سلام
اومدم به یاد دوران جاهلیت swat3 رو نصبیدم بعد یه ارور در کرد که دایرکت ایکسیه:
اینم یادم رفت دایرکت 10 یا 11 رو نصب دارم.ولی این 6 میخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی رو؟؟نقل قول:
من که نگفتم چیزی دانلود کنی!!
این که بازی به طور اتوماتیک تنظیم نمیشه یه خورده عجیبه ولی از قرار معلوم تنها راه حلی که برات می مونه تنظیم دستی مانیتور برای طول و عرض تصویر هست!نقل قول:
دوستان من بازی Halo 1 رو که تو قسمت دانلود بازی گذاشته شده رو دانلود کردم بعد بازی تمام فایلها رو اکسترکت کردم و نصبش کردم ولی وسط نصب ازم سی دی 1 میخواد، یکی از دوستان گفت با Power ISO فایلهاشو ISO کن بعد mount ش کن رو Daemon Tools و نصب کن این کارم کردم، به این صورت که فولدری که تمام فایلها رو اونجا اکسترکت کرده بودم رو به ایزو تبدیل کردم و بعد مانتش کردم و ستاپ رو از اونجا اجرا کردم باز فرقی نکرد و رو 30% که میرسه سی دی میخواد، اگه کسی راه حلشو میدونه لطفا بگه.
از اون عجیبتر اینه که اون بغل ها اصلا وجود نداره من مانیتور رو که تنظیم میکنم اصلا اون بغلها نیستندنقل قول:
این که بازی به طور اتوماتیک تنظیم نمیشه یه خورده عجیبه ولی از قرار معلوم تنها راه حلی که برات می مونه تنظیم دستی مانیتور برای طول و عرض تصویر هست!
Anno 2070
دوستان من پچ هارو نصب کردم ولی وقتی روی بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته مشکل چیه ؟ 4 نوع کرک هم تست کردم
با سلام
من برای اجرای بازی های کنسول WII مشکل دارم . تو بخش تنظیمات گرافیک Dolphin قسمت DirectX اصلا فعال نیست و بازی خیلی آهسته اجرا می شه .
سیستمم :
CPU : Pentium(R) Dual-Core CPU E5400
Ram : 2GB
Graphic : ATI Redeon HD 4600 Series
سلام !
در اجرای بازی The Adventures of Tintin Secret of the Unicorn با ارور زیر مواجه می شم . چیکار کنم ؟
آقا یکی جوا منو بده دیگهنقل قول:
سـلام.نقل قول:
هـمشهری عـکس Error واسـه مـن لـود نـمیشه ! اگـه مـیشه یـه جـای دیـگه آپـلودش کـن.
مـوفق باشـ:40:ـید!.
مخلصم همشهری خدمت شمانقل قول:
دوسـت عـزیزم بـه مـسیر نـصب بـازی بـرو و روی فـایل [ SWAT 3.exe ] راسـت کـلیک و [ Properpites ] رو انـتخاب کـن.نقل قول:
حـالا از پـنجره بـاز شـده بـه سـربرگ [ Compatiblity ] بـرو و از قـسمت [ Settings ] تـیک گـذینه ی [ Run in 640x480 screen resolution ] رو بـزن
و پـنجره رو [ OK ] کـن.
امـیدوارم بـا ایـن روش مـشکلت حـل شـه عـزیز.
مـوفق باشـ:40:ـید!.