الان که اینفو داده برو در همین حالت دیوایس منیجر رو نگاه کن باید پورت هم داده باشه و میتونی در همین حالت همون فریمور یا وب یو ای رو یه تستی بزنی ببینی نصب میشه یا نهنقل قول:
Printable View
الان که اینفو داده برو در همین حالت دیوایس منیجر رو نگاه کن باید پورت هم داده باشه و میتونی در همین حالت همون فریمور یا وب یو ای رو یه تستی بزنی ببینی نصب میشه یا نهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یک مودم tfi60 انلاک بهمراه سیک کارت tdlte دارم انتن مودم فول و 5 چراغ روشن هروقت چک میکنم فقط روی باند 42 هستش چرا؟سرعتم حدود 5 تا 6 مگ بیشتر نمیره چطور باند رو تغییر بدم ؟و چه باندی بهتره ؟با تشکر
مودم رو بزارید رو حالت ca و volte هم خاموش کنید و بعدا باز تست بزنید . بیشتر ایران رو همون باند 42 هست برا استفاده و قفل رو 43 باید رو مودم فریمور مود شده باشه و این باند هم در اون فریمور قابل انتخاب باشه .نقل قول:
دوستان ی مودم خوب و عالی و قوی انلاک که ترجیجا tdlte هم ساپورت کنه از نوع سیم ایرانسلی هم باشه چه بهتر بجز این i60 و 612 و .. چی پیشنهاد میکنید؟
نداریم بیشتر مودم ها از باند 42 و 43 tdd پشتیبانی نمیکنننقل قول:
یعنی واقعا این همه برند و این همه مدل مودم فقط باید i60 تو این فرکانس کار کنه ؟خیلی عجیبه :wac:
بله متاسفانه البته مودم های فقط tdd هم هستن که در این دو باند کار میکنننقل قول:
دوستان این برنامه نمایش سیگنال و باند های مودم های هواوی برای اندروید چرا تو گوگل پلی نیست؟اگر کسی لینک برنامه ویندوز و اندرویدش رو داره لطف کنه ممنون میشم
احتمالا دولوپرش نذاشته دیگه !نقل قول:
این نسخه موبایلش هست با اسم Hmanger
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود
اون نسخه ویندوز هم lte watch هست که سایت رسمی داره و نسخه مخصوص هواییکد:http://uupload.ir/view/ebr0_com.nasser.huaweimanager.apk/
با سلام خدمت دوستان گرامی
یک مودم هواوی E5885Ls-93a چرا ورژن وب یو ای اینجوریه ورژنش؟ و اطلاعات دیواس اینفورمیشنش کمه و سطح سیگنال اینا رو نداره ؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
تاریخ ساخت مودم 2020/1 کاملا جدیده