مدل 87 حدود 23 ملیون توماننقل قول:
مدل 88 حدود 24 ملیون تومان
مدل 87 حدود 23 ملیون توماننقل قول:
مدل 88 حدود 24 ملیون تومان
سلام
من تا سقف 40 میلیون چه ماشینی بگیرم خوبه نو با شه با دسته دو ؟
چون ماشینای هاچبک طرفدارای بیشتری دارن . :n10::n09: و جوان پسند هست . و ظاهر بهتری دارهنقل قول:
نو یا دست دوم به خودتون بستگی داره ، ملاک هاتون رو بفرمایید .نقل قول:
کرمانشاه کسی بود حول و حوش پانزده تومن پخ بده
پراید میخوام
ممنون
خو منم موندمنقل قول:
یکی میگه دسته 2 بگیر مزدا و فلان فلان:n13:
یکی میگه نو بگیر دسته 2 ارزش نداره فلان فلان :n13:
راستش من یه ef7 داشتم پدرم رو در اورد انقد بردم نمایندگی هرو به جاش خراب بود :n14:
دوستان میگن یه 206sd بگیر v9 با v8 ولی شنیدم دنده اتو مات ها خرابی داره شانسیه
خلاصه موندم یه لنگ هوا که اصن چی بگیرم تو این اوضاع :n27:
کلا ادمه سفریم تا وقت ازاد پیدا کنم میرم موندم
یه نظر اساس بدین برم همونو بخرم
راهتی ماشین واسم مهمه فقط
اتفاقا 131 طرفدار بیشتری داره و پرفروش تر از 111 هست . فکر نکم ظاهرش جالب تر از پراید صندوقدار باشه ، دقیقا انگار نصف ماشین نیست !نقل قول:
به نظرم سمت اتومات 206 و کلا 206 نرید بهتره ، ماشین راحتی نیست مخصوصا برای مسافرت های طولانی . بین پارس ELX و L90 اتومات یکی رو انتخاب کنید . هردو راحت و پرقدرت هستند .نقل قول:
به تازگی L90 اتومات رو تست کردم بسیار قابل قبول هست و رانندگیش مشابه برادر بزرگترش مگان میباشد فقط کمی سواریش خشک تر از مگان است .
دوستان با 17-18 تومن غیر از پراید چی میشه خرید؟ (خودم پراید دارم میخوام بفروشم)
از سمند خیلی خوشم میاد ولی یه بحثایی هست که میگن سمند راه نمیره و سر و صدای توش از پراید بیشتره و اینا! واقعیت داره؟
خیلی شک دارم تو خرید ماشین دسته دوم :n28:
آقا پوريا اگه يه خواهشي ازتون بكنم انجامش ميديد؟؟؟؟؟؟؟ كار سختي نيست فقط يكم باعث زحمتتون ميشه
ميشه قيمت همه پرايدهاي كار كرده از سال 80 تا 92 رو قيمت گذاري كنيد كه بدونيم في قيمت واقعي چقدره مثلا اينطوري قيمت گذاري كنيد پرايد 131مدل 90 در صورتي كه سالم باشه 14 مليون در صورتي كه رنگي داشته باشه مثلا رنگ درها 13تومن رنگ از كاپوت12تومن و غيره