2 سرویس در دو خط.نقل قول:
برای سرویس نامحدود پورت شهری خریداری کردم که بتونم از یوزرش در خط دیگم استفاده کنم!
Printable View
2 سرویس در دو خط.نقل قول:
برای سرویس نامحدود پورت شهری خریداری کردم که بتونم از یوزرش در خط دیگم استفاده کنم!
منظورت از این قسمت که قرمز کردم چی بود یعنی همون یه خط تلفن جدید خریدی اینطوری که هی باید سیم تلفن متصل به مودم رو بین دو خط عوض کنینقل قول:
بخاطر این حوزه اتصال خریدم که چنین دردسری نداشته باشم تا مودم رو بین دو خط عوض کنم.نقل قول:
یعنی بتونم از دو یوزر در یک خط استفاده کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره رفیق من کاربر جدیدم.نقل قول:
یکی از دوستانی که با اون مشاوره کردم خودت بودی حدود2هفته پیش...
وضعیت به حالت عادی برگشت ...
به نظرم با این سیاست بازی های های وب که شبیه شرکت های دیگه شده و قابل پیش بینی هم بود نمیصرفه دیگه موندن با اینکه یکماهم نشده که اومدم (البته تا پایان اشتراک هستم) :n29:
الان شرکت پیشگامان 512 نا محدود میده 3 ماهه 95 تومن! 1 ماهه 37 تومن که به صرفه هست واقعا :n23:
این چراغ نت مودم من ثابت نمیشه که اصلا بتونم کانکت شم. پشتیبانی زنگ زدم میگه نویز خط انقد رفته بالا که نمیشه کانکت شی. در حالی که تا همین امروز صبح کانکت بودم و نه از طرف مخابرات نه خودم کسی کاری نکرده که یهو نویز بخواد انقدر داغون شه. قضیه چیه به نظرتون؟
192.168.1.1نقل قول:
نگاه کن نویزت واقعاً بالاست ؟
سیم کشی مشکل نداره؟نقل قول:
اسپلیتر رو ببین
شاید پورت ها جابه جا شدن!
این تو خود پنل های وب موجود هست درسته؟ اگه کشوری رو انتخاب کنیم هر کجای کشور اگه خطی رو های وب رانژه شده باشه می تونیم با یوزر خودمون وصل بشیم درسته؟نقل قول: