منظورتون از اینکه به صورت مشترک از یک اینترنت استفاده کنیم چیه؟
اگه منظورتون اینه روی یک خط 2 تا مودم بزاریم و همزمان کانکت شیم، نه نمیشه.
ولی اگر یک مودم وایرلس بگیرید همزمان 100 نفر میتونند کانکت شوند.
در مورد وایرلس اصلا اینطور که میگید نیست. اگر از رمزگذاری درست استفاده کنید و رمز قوی بزارید (از ترکیب حروف و عدد استفاده کنید و از کلمات دیکشنری استفاده نکنید) به هیچ عنوان قابل ه ک نیست. در ضمن باز هم میشه امنیتش رو بالاتر برد! ( برا اونایی که پارانویا دارند!):20:
میتونید هم مودم معمولی بگیرید و یک کابل لن تا اون یکی طبقه بکشید. اونوقت دیگه کلا باید بیخیال استفاده از اینترنت در اسمارتفون ، تبلت، لپتاپ، اسمارت تی وی ، کنسول بازی و ... بشیذ.
هیچ مشکلی از نظر سیستم وجود نداره. اون قطعه برای وایرلس هم اینترنال ـش وجود داره که داخل pc روی مادربرد نصب میشه و هم اکسترنال که به usb وصل میشه( دانگل وایرلس) . قیمت جفتشون هم یکیه(قبلا که یکی بود الآن رو نمیدونم:31:)
مودم های وایرلس چند تا پورت لن هم دارند. شما میتونید pc خودتون رو با کابل وصل کنید و دیگه دانگل نگیرید ولی اون همسایه باید دانگل رو تهیه کنه.
در مورد وایرلس هم من یه توضیح بدم که چرا دفعه قبل گفتم پیشنهاد نمیکنم:
الان همسایه طبقه پایین ما داره از اینترنت من استفاده میکنه ولی واحدش زیر واحد ما نیست. یک واحد فاصله داره به خاطر همین بعضی اوقات میگیره ، خیلی وقتا نمیگیره!:sq_6:
اگر برای شما دو تا واحد روی هم هستن قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد ترجیحا مودم رو شما جایی بزارید که نزدیک به کامپیوتر همسایه باشه.