من وقتي ميرم رو گزينه Benchmark بعد از اينكه لودش يا همون تصاوير تموم ميشند يه دفعه بازي ارور ميده و بعد هم بازي خود به خود خروج ميشه . مشكل از كجاست؟
Printable View
من وقتي ميرم رو گزينه Benchmark بعد از اينكه لودش يا همون تصاوير تموم ميشند يه دفعه بازي ارور ميده و بعد هم بازي خود به خود خروج ميشه . مشكل از كجاست؟
مشکل میتونه از کرک باشه !
خواهشا خیلی سریع یه لینک دانلود برای کراک razor بدید همون که 4.5 مگابایته ... اون لینکی که تو پست معروف هست برای من کار نمیکنه ..
راه حل داره؟
ایهاالناس ما سرویس پک 3 نصب کردیم
کارت صدا نصب نمیشه
فایل جدید درایور کارت صدا رو گرفتم ولی نصب نمیشه
تو رو خدا نگید برید به تاپیک فلان و.....
توی فایل درایور به نام MSHDQFE سه تا فایل هست به نام های kb888111w2ksp4 - kb888111xpsp1 -kb888111xpsp2
ولی از فایل به نام سرویس پک 3 نیست .
اونایی که سرویس پک 3 نصب کردن این مشکل را داشتن چی کار کردن درست شد ؟؟؟؟؟
تو رو خدا من بازی را نصب کردم فقط چون کارت صدام نصب نمیشه نمیتونم بازی کنم
اون روش که میشد سرویس پک ویندوز را از طریق رجیستری عوض کرد چی بود
خوب من اومدم عزیزان Beny جون لطفا این رو هم به راهنمات اضافه کن:
مسیر save game های GTA در ویندوز XP :
C:\Documents and Settings\Sony3000\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
نکته: C به معنای فایل ویندوز است و Sony3000 هم یوزر است.
یک نکته ی دیگه : ممکنه فایل Application Data به صورت Hidden باشد که باید Show Hidden File رو از view از Folder Option در Tools رو روشن کنید یا هم گزینه ی [Hide protected operating system files [Recommended رو از همین مسیر روشن کنید.
پست راهنما با ویرایش هفدهم و آموزش ساخت اکانت آفلاین آپدیت شد .نقل قول:
کرک رو میتونید از لینک زیر که آپلود کردم دانلود کنید . ببخشید دیر جواب دادم ! داشتم آپلود میکردم .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
در ضمن به پست راهنما نیز این لینک اضافه شد با حجم 4.5 مگابایت .
کد:http://www.box.net/shared/6orypdpasj
قبلا اضافه شده است در ویرایش های آخر نگاه کنید !نقل قول:
چرا نباید نصب بشه ؟نقل قول:
ارروری میده ؟
عکس بذارید !
من هم sp3 نصب کردم کارت صدامو نشناخت حتی با اخرین آپدیتش بعد مجبور شدم باز ویندوز عوض کنم و همون SP2 نصب کنم از خیر بازیم گذشتم :41:نقل قول:
سلام من راهنمایی ها رو نگاه کردم ولی دلیل اینکه دوربین الکی تکون میخوره رو نفهمیدم چیه!؟!!
نقل قول:این مگه مال ویندوز ویستا نیست؟؟نقل قول:
مشکل از کرک هستش کرک Razor توی راهنما هست.نقل قول: